Facebookpagina voor DIY bloggers

Facebookpagina voor DIY bloggers


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik was al een tijdje op zoek naar een manier om mijn DIY projectjes te delen. Soms ben ik zo ontzettend trots en blij met wat ik gemaakt heb dat ik het de wereld wil laten zien. Maar soms dan ben ik ook even inspiratieloos en dan google ik om inspiratie op te doen. Dat werkt op zich natuurlijk prima maar toch miste ik toch iets. Ik mis soms de interactie met andere DIY bloggers. Op mijn eigen Facebookpagina plaats ik deze blogs wel en krijg ik leuke reacties maar veel verder dan dit gaat het niet behalve dat ik merk dat mijn blogjes andere mensen inspireren en tot DIY-en (ik verzin de woorden ter plekke) aanzetten. Dat vind ik natuurlijk superleuk maar ik "haal" er zelf verder weinig inspiratie uit.

Dus vandaag dacht ik "niet langer miepen" en "verander dat dan" en dus heb ik een Facebookgroep gemaakt waar DIY bloggers hun DIY blogs met de wereld kunnen delen. Lijkt dit je leuk kijk dan even op:

Nu ben ik nog heel sneu de enige die er iets op geplaatst heeft maar ik hoop gauw medeDIY-ers (ik zei al dat ik ze ter plekke verzin die woorden) daar tegen te komen waar ik dan ook weer inspiratie van kan opdoen. Plus het is een extraatje voor de bloggers die Yoorspunten willen verzamelen. Er is een groep buiten yoors waar jij linken kunt plaatsen naar je blogs zodat je blogs als het goed is gelezen gaan worden. Dat kan nog even duren want veel leden zijn er nog niet aangezien ik de groep net een half uur geleden "de lucht" heb ingegooid. Dus mocht je interesse hebben, wordt dan gezellig lid, nodig mensen uit om lid te worden en laten wij samen de DIY blogs verspreiden gaan in Nederland.

Mocht je willen weten wat ik zelf zoal voor DIY blogs de wereld in heb laten gaan kijk dan even hier:

Oude meuk roest wel. Roest in je interieur!

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.

Het zijn er best wel al wat voor de korte tijd dat ik blog op Yoors vind ik zelf en er zitten er nog veel meer in de "pijpleiding". Moet het zoiets zijn als dit om te bloggen op Facebook? Helemaal niet! M.u.v kook diy's mag alles en kan alles.

Oh en voordat ik het vergeet. Je kunt zelf ook mensen uitnodigen om lid te worden van de Facebookgroephttps://www.facebook.com/groups/DIYbloggers/. En deze blog delen op welke manier dan ook zou natuurlijk ook kunnen helpen. Hoe meer mensen lid zijn, hoe effectiever het zal zijn. Ik vind het nu al leuk!


Wil je meer blogs lezen meld je dan aan op yoors: https://www.yoo.rs/aanmelden?via=44003
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er leuk uit. Het lukt mij op dit moment niet om te Diy-en. Ik kijk even op je pagina
| 11:39 |
Leuk. Soms lukt het ook even gewoon niet. Heb zelf ook nog dingen liggen die maar niet af komen.
| 15:06 |
Super idee. Ik heb alvast gevraagd om lid te worden :-)
| 18:09 |
Leuk zeg enne je bent lid!
| 05:29 |
Bedankt
| 10:02 |
Leuk joh, ik heb je een verzoek om lid te worden gestuurd. :D
| 00:52 |
Jij bent lid! Veel plezier .........
| 06:39 |
Jeeej, dank je! :)
| 11:20 |
Ik ga een kijkje nemen
| 08:42 |
Zeker doen, en plaats vooral je eigen DIY, creaties of maaksels. Je kunt ook zelf vrienden eraan toevoegen zodat nog meer mensen de DIY projecten zien en dat is weer goed voor je YP.
| 09:33 |
Heb enkel DIY van yoors opdrachtjes
| 09:34 |
Daar ben ik niet zo in thuis. Dus ik weet niet of mensen daar inspiratie uit kunnen halen maar je kunt natuurlijk altijd een blog maken of foto's plaatsen waar mensen een goed beeld van je DIY kunnen krijgen.
| 10:29 |
handige facebook pagina!
| 12:50 |
Ja toch, voor alle DIY projectjes.
| 12:57 |
Ik ga de fb opzoeken groetjes an
| 21:50 |
Leuk!
| 06:29 |
Lijk me heel leuk heb net op je groep gezetten wil wel graag lid worden
| 10:16 |
Ik zag het en welkom. Ik ben benieuwd naar je DIY blogs. Of kom je alleen ideetjes opdoen? Dat mag ook hoor.
| 10:26 |
Ik hou graag van idee opzoeken en daarna uitvoeren . Veel ideeen
| 10:46 |
Dan hoop ik dat dit gaat gebeuren en dat je er veel ideeën vanaf kunt halen. Hij is nog vrij nieuw dus ik hoop dat veel mensen er gaan bloggen.
| 10:52 |
Als het goed is heb ik net een lidmaatschapsverzoekje ingediend. Leuk!
| 13:47 |
Heb alle verzoeken net geaccepteerd. Welkom!
| 15:35 |
Dank!
| 17:32 |
Ja wat leuk! Een DIY-blog groep! Tof, ik ga lid worden.
| 11:17 |
Super, ik zie je graag komen! Spread the word!
| 11:48 |
Ik ben lid geworden :D
| 13:32 |
Top!
| 15:36 |
Ik kom eraan :-)
| 21:04 |
Top! Tot zo !!!
| 21:07 |
Wat leuk...ben ook lid geworden!
| 19:38 |
Super leuk! Welkom !!!
| 19:39 |
Dankje!
| 19:41 |
Leuk... ik zal er enkele stap voor stap blogs opzetten
| 18:32 |
Geweldig, ik ben benieuwd.
| 18:37 |
Heb er net 3 knutseltips van mevrouw Stip op gepost, thema Pasen
| 18:44 |
Wat leuk, ga ze zo bekijken! Slim van je om het up to date te houden!
| 18:46 |
Ik zal eens een kijkje nemen, ben zelf beheerder van de FBgroep Creatieve mensen.
| 18:31 |
Leuk, ik ga ook eens kijken op jouw FB groep. Hoe meer zielen en groepen hoe meer vreugde toch!
| 18:35 |
Precies
| 19:42 |
Goed idee
Ik ga het delen en er wat op plaatsen :-)
| 17:58 |
Super en vooral doen! Leuk!
| 18:04 |
Ik ben al begonnen
| 18:10 |
Ik zag het, wat een leuke blogs ........ yep ik krijg nu al inspiratie.
| 18:13 |
Leuk
| 18:14 |
Heel mooi gedaan! Gaan ik delen .
| 17:27 |
Dank voor het complimentje. En delen stel ik bijzonder op prijs want ik vind mezelf nu nog wel wat sneu daar zo in mijn eentje.
| 17:34 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen