Nieuwe hoes voor de bbq maken van tafelzeil DIY

Nieuwe hoes voor de bbq maken van tafelzeil DIY


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De hoes van mijn barbecue was versleten en er moest dus een nieuwe komen. Nu kun je best goedkope hoezen kopen is mij later verteld maar ik vond dat zwart zo somber dat ik besloot om een nieuwe hoes te maken tafelzeil in vrolijke kleuren. Ik heb eerst de oude hoes losgemaakt zodat ik de stukken kon gebruiken als patroon voor de nieuwe hoes.

Ik heb ervoor gekozen om de zomen vast te nieten en de nietjes te verbergen met een soort van plaklint. Dat werkte op zich prima maar mocht ik het nog eens over moeten doen dan denk ik dat het toch zou kiezen om het te naaien. Of om het te laten naaien in mijn geval. Of ik zou proberen om het te lijmen, dat schijnt ook te werken maar heb ik zelf niet uitgeprobeerd. Maar eerlijk is eerlijk, de nietjes deden hun werk goed maar ik vond het gewoon op sommige stukken lastig vastmaken.

Ik was erg blij met het eindresultaat moet ik zeggen. Ook al schijnt de zon niet altijd in Nederland, de aanblik van zo'n kleurrijke en fleurige hoes als je naar buiten kijkt geeft je toch een zonnig gevoel.


Wil je meer blogs lezen meld je dan aan op yoors: https://www.yoo.rs/aanmelden?via=44003


Nieuwe Facebookpagina voor DIY bloggers

Zelf een eigen DIY verspreiden kijk dan even naar deze blog.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Of voor de computer! Tafelzeil kan heel veel mee. Leuk gemaakt!
| 16:38 |
Dat kan ook natuurlijk. Leuk idee eigenlijk wel! Thanks
| 16:56 |
You're welcome
| 18:03 |
Wat leuk gedaan
Ga ik ook een keer proberen
| 11:59 |
Grappig he, is niet zo moeilijk, beetje geduld en het lukt vast.
| 12:02 |
Dat is leuk!
| 12:02 |
Nu nog de zon erbij !
| 12:13 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen