×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vandaag vier ik een feestje! 1 jaar yoorsiaan.


help

Een jaar geleden besloot ik op 13 maart om dat yoors eens te bekijken of het misschien iets voor mij zou kunnen zijn. Geld verdienen met bloggen las ik steeds als ik berichten van yoors voorbij zag komen. "Ja, ja" dat zal wel dacht ik. Wat mij uiteindelijk over de streep trok en waarom ik lid werd waren de mogelijkheden om datgene wat ik normaliter op Facebook zette leuker te kunnen "lay outen" dan op Facebook mogelijk is. Mijn allereerste blog ging over hoe je met krijtverf kunt restylen iets waar ik mij regelmatig aan "bezondig":

Vlak nadat ik lid werd veranderde het een en ander qua toekenning van yoorspunten en al vrij snel ontstond er gedoe op yoors waardoor ik volledig de kluts kwijtraakte. Ik kreeg maar de helft mee ook en ik snapte er niet zo veel van. Vlak daarna ontstond er gedoe met mensen die gewoon alleen aan knippen en plakken deden en dubbele profielen aanmaakten en begon het spammen en het uitsluiten van yoorsbloggers op facebookpagina's. Ik vond het vreselijk als ik heel eerlijk ben. Maar goed "we" hadden het er ook wel zelf een beetje naar gemaakt maar ik vond het niet leuk om bij dit "clubje" te horen en daarmee geassocieerd te worden en ik overwoog om lid af te worden en nam even een pauze.

Nadat de ergernissen gezakt waren bedacht ik me waarom ik het ook alweer leuk vond om te schrijven. En besloot ik dat ik het gewoon voor mezelf moest doen en ik al het yoors gedoe voortaan gewoon zou negeren.

Ik nam mezelf voor dat ik gewoon mijn eigen ding zou gaan doen en alleen de mensen zou gaan volgen die interessante (persoonlijke) blogs schrijven.  Dus ik ging eens op zoek naar die mensen en klikte op volgen. Na een tijdje merkte ik toch dat ik er mensen tussen had zitten die voornamelijk bloggen voor de centjes en alleen knippen en plakken dus die ben ik ook gelijk gaan blokkeren al ging dat niet meteen goed hahaha. 

Uiteindelijk is het goed gekomen en kreeg ik weer lol in het bloggen. Omdat ik gemerkt had dat delen op Facebook een issue bleef heb ik op Facebook groepen aangemaakt op basis van de kanalen die op yoors gehanteerd worden (ook niet yoors bloggers mogen daar trouwens hun blogs delen). Ik deed dit ook wel gewoon voor mezelf hoor omdat ik blog over verschillende onderwerpen en ik mijn eigen Facebookvrienden niet wilde vol spammen. Op deze manier kon ik de mensen die mijn DIY blogs leuk vonden lid maken van de groep DIY bloggers voor crafts & doe het zelf en de mensen die mijn maatschappelijke onderwerpen interessant zouden kunnen vinden lid maken van Bloggen over maatschappij en politiek etc. Iedereen mag daar delen als je maar even de "voorwaarden" leest dan vind ik het al gauw prima.  


Dit werkt voor mij prima! Ik heb weer plezier in het bloggen. Wat ik interessant vind om te lezen bij jullie deel ik graag. Ik heb het idee dat het inhoudelijk een stuk beter is geworden maar dat kan natuurlijk ook komen omdat ik de mensen die ik niet interessant vind gewoon niet meer volg.

Wat dat geld verdienen aangaat het volgende nog. Hoewel dat in eerste instantie mijn nieuwsgierigheid wekte doe ik er verder niks mee. Ik heb nog niks laten uitbetalen. Waarom niet? Ik heb eigenlijk geen idee. Echt niet, vooralsnog denk ik dat ik het gewoon nog maar even "opspaar". Yoors is voor mij een leuke manier om mijn ei kwijt te kunnen en ik ga er nog een jaartje aan vastplakken!

Wil je weten waar ik zoal over blog kijk dan even hierboven of hieronder:

Ik moet toch eens wat meer overzichtblogs maken zie ik. Op flipboard staan ze keurig per thema bij elkaar.

Op naar de 2 jaar yoors !!!!!!!!!!

signup

Ook lid worden van yoors? Klik hieronder op aanmelden

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts