Tafelstukje maken zonder bloemen maar met kleur.

Tafelstukje maken zonder bloemen maar met kleur.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik had behoefte aan wat kleur in huis. Bloemen doen "The trick" maar ik ben niet zo goed voor en met bloemen dus moest iets anders verzinnen. Zoals zo vaak kijk ik dan eerst wat ik heb nog heb liggen her en der. Dus dat deed ik nu ook. Ik heb aardig wat knutselspullen en aangezien ik ben van "wie wat bewaard heeft wat" had ik geluk en vond ik aardig wat spulletjes waarmee ik aan de slag kon gaan.  

Nodig:

- lege (schoen)doos

- plastic bakje

- tafelzeil

- wat je verder wilt gebruiken
- lijmpistool

Ik heb een lege doos gebruikt en een plastic bakje. De doos en het bakje heb ik bekleed met tafelzeil en op elkaar gelijmd. Daarna heb ik met allerlei zaken die ik nog in de knutseldozen had liggen de boel versiert: cupcakebakjes, eieren van stro/hout in voorjaarskleuren, een bloem van stof, vogelfiguurtjes, een haar clip die niet meer gebruikt werd, een fotohoudertje, piepschuimharten en bolletjes, nep rozen in twee kleuren, gekleurde glazen steentjes, gesuikerde rozenblaadjes en linten. Ik had alles liggen dus het heeft me helemaal niks gekost. Ik heb alles gelijmd met lijmpistool, alleen oppassen met piepschuim dan kan wegsmelten als lijm te heet is. Eindelijk wat kleur in huis.

k was best tevreden over mijn alternatieve voorjaarstukje en "it did the trick", kleurrijk is het zeker. Elke keer als je er langsloopt word je er vrolijk van. En het mooiste is nog wel dat het niet verwelkt en heb je er geen zin meer in dan zet je het weg tot het volgend jaar als je weer even een colourboost nodig hebt.

Reageren op een blog? Dat kan als yoorslid. Lid worden is gratis. Behalve reageren kun je dan ook bloggers volgen of zelf aan de slag als blogger. Je hoeft je alleen even hieronder aan te melden: 


Kijk hier ook eens naar:

Nieuwe Facebookpagina voor DIY bloggers

je eigen creaties kun je delen op deze paginaBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Lekker origineel is dit! :D
| 13:34 |
Je moet wat als je niet in staat bent om een boeket bloemen te verzorgen (knipoog).
| 13:47 |
Ik kan het ook niet hoor! Elke plant die mij binnenkomt is tot pijnlijke dood veroordeeld.
| 13:48 |
Same here!!!! Ik verontschuldig me zelfs tegen de planten die iemand mij cadeau doet. Goddank weet iedereen nu denk ik wel dat ze dat NIET moeten doen maar soms dan denkt iemand mij daar toch nog een plezier mee te doen. NOT!
| 13:53 |
Bij ons krijgen we op mijn werk als je trouwt of bevallen bent altijd standaard een orchidee, die heb ik ook zo snel mogelijk aan mijn mama gegeven XD
| 14:29 |
Hahahahaha, denk dat ik dat ook zou doen.
| 15:30 |
oooo dit is echt heel mooi gedaan lekker vrolijk!
| 09:16 |
Dankjewel Korrie.
| 09:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen