×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Feedback gevraagd


De mensen die mij volgen weten inmiddels dat ik over veel onderwerpen blog. Wel altijd alleen over zaken die mij persoonlijk bezighouden. Nu zat ik mijn eigen blogs eens te bekijken en dan vallen mij een aantal zaken op. Zoals bijvoorbeeld wat graag gelezen wordt en wat jullie minder interessant vinden. Op zich is dat al heel leerzaam voor mij want dat is een van mijn doelen "leren". Niet dat dit de keuze van mijn onderwerpen zal beïnvloeden. Maar er zijn ook een paar blogs bij waar ik voor mezelf vraagtekens bij stel. En deze blogs wil ik aan jullie voorleggen, je hoeft ze niet diepgaand te analyseren (al zou dat best fijn zijn als je dat wel deed) maar even kijken en weergeven wat  je eerste indruk erbij is en het gevoel dat het je geeft zou al veel duidelijk maken denk ik voor mij.

Limburg getroffen door nucleaire ramp!

De vragen die ik bij deze blog heb zijn:

1. Wat denk je als je de titel leest? Ik heb namelijk het idee dat het woord "Limburg" mensen tegenhoud om erop te klikken en te lezen. Zou je als de titel "Nederland getroffen door nucleaire ramp" wel gekeken hebben naar deze blog?

2. Als je de blog leest wat denk je dan? Past de titel bij de blog? Vind jij het interessant? Te serieus? Niet serieus misschien? Spreekt dit onderwerp je aan?
3. Wat vind je van de kopfoto?

Naakt vissen

Deze blog is geschreven naar aanleiding van een krantenbericht dat ik las en waar ik om moest glimlachen.

1. Waar denk jij dat aan als je de titel ziet waar deze blog over gaat? Waarom klik je wel om te lezen of waarom klik je niet.

2. Ikzelf vond het wel geestig eigenlijk maar ik vraag me af of dat goed uit de blog naar voren komt. Wat vind jij?

3. Welk gevoel geeft deze blog je als je hem gelezen hebt? Hier ben ik dan wel erg nieuwsgierig naar.

Waarom stemmen mensen op de PVV?

Persoonlijk vond ik dit dus best een aardige blog en ik had er heel veel reacties op verwacht. Het verbaasde me dat die uitbleven en ik vraag me af waarom.

1. Komt het door de titel dat mensen niet durven te reageren? Het gaat me vooral om de vraag waarom reageren mensen niet het is toch een uitgesproken blog dacht ik. Of ben ik juist te direct in deze blog? Heel Nederland breekt z'n bek open over de PVV, zeker in verkiezingstijd maar als je dan een vraag stelt, okay het is een directe vraag dan krijg je er geen reacties op.

2. Wat heb ik in deze blog niet goed gedaan?

Misbruikt Erdogan de democratie?

Dit onderwerp "democratie" gaat me zo aan het hart dat ik vanuit de beste bedoelingen deze blog heb geschreven. En er zijn best veel mensen die deze blog gelezen hebben maar de reacties vielen me tegen. Ik vind het echt een blog waar je het gesprek over kunt aangaan. De vragen die ik hierbij heb zijn:

1) Is dit onderwerp te eng voor yoors?

2) Schrikt de naam Erdogan af in de titel?

3) Ik had gehoopt op insider reacties maar het kan natuurlijk dat er weinig Nederlandse Turken op yoors zitten. Ik had graag hun menig gelezen op mijn gedachtegang en die bleef echt volkomen uit. Het onderwerp gaat mij zo aan het hart dat ik het probeer te begrijpen.

4) Na het lezen van de blog spreekt er ook wel wat sarcasme uit zie ik. Schrikt dat af?

Restylen met Krijtverf. Waarom krijtverf ideaal is.

Dit is een van de eerste informatieve blogs die ik schreef. Nu is verven met krijtverf iets wat ik zeer regelmatig doe, sterker ik geef er workshops in en vandaaruit ben ik misschien gewend om veel reacties te krijgen. Krijtverf is hot maar ik had het idee dat deze blog niet echt interessant gevonden werd.

1) Is dit onderwerp te niche? Te specifiek?

2) Ik was nog maar net op yoors dus ik had nog niet door hoe je foto's etc. kon invoegen maakt dat de blog minder interessant?

3) Ik wil graag dat deze blog gelezen wordt omdat ik een voorstander ben van recyclen en restylen omdat het goed voor het milieu is. Mensen kunnen behalve op een milieubewuste manier hun meubels opknappen ook op een prijsbewuste manier hun interieur onder handen nemen. En ik denk dat dit door de titel niet naar voren komt. Welke titel had ik beter kunnen gebruiken? Iemand een idee.

4) Komt mijn bedoeling behalve uitleg geven over wat krijtverf is ook in de blog naar voren?

Bezuinigen, kwestie van omdenken. Kleding en schoenen

Deze serie blogs heb ik geschreven voor de mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het bezuinigen.

1) Vind jij de kopfoto aantrekkelijk? Geef echt gerust je keiharde mening want als het niet aantrekkelijk is dan bereik ik dus de doelgroep niet die ik wil bereiken.

2) Spreekt het onderwerp aan?

3) Hoe vind je de algemene opzet van de blog (s)

4) Is de uniformiteit van de diverse blogs over dit onderwerp voor jou een pluspunt of juist een minpunt?


Ik zou het erg waarderen als er mensen zijn die de moeite willen nemen om even mijn docent of recensent te zijn.

Ik kan het natuurlijk geweldig vinden maar ik bekijk het door de ogen van de maker. Jij bent de lezer en jou moet het aanspreken. En als het je niet aanspreekt wil ik graag weten wat je niet aanspreekt. Ik kan wel wat feedback gebruiken bij deze blogs.

Bij de meeste blogs kan ik wel bedenken waarom ze al dan niet aanslaan of al dan niet of juist wel veel gelezen worden maar bij de bovenstaande blogs kan ik zelf niet goed de oorzaak verzinnen. Of als ze wel goed gelezen worden waarom er niet gereageerd wordt. Ik begrijp best dat niet alle blogs geschikt zijn voor een inhoudelijke reactie maar er zitten er toch een paar tussen waarvan ikzelf dus wel denk dat ze daar geschikt voor zijn en ik vraag me dus af wat er in de blog voor zorgt dat mensen dus niet reageren, of in elk geval minder dan ik verwacht. En waar ik ook echt oprecht graag geweten had van de lezers wat hun standpunt was

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts