×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wat is het perfecte scheermesje voor een jongeman?

Wat is het perfecte scheermesje voor een jongeman?


Wat is het perfecte scheermesje voor een jongeman? Nadenkend over de titel voor boven deze blog bedacht ik me dat ik maar gewoon het beste to the point kon zijn. Iedereen die geklikt heeft op dit artikel in de veronderstelling zijnde dat IK het antwoord op de vraag ga geven moet ik helaas teleurstellen. IK heb geen flauw idee namelijk wat het antwoord op deze vraag ik. Sterker nog, ik ben volkomen clueless en daar wringt de schoen. NA de mededeling: "Mam. Ik heb scheermesjes nodig, ik moet me gaan scheren" wordt IK namelijk geacht het antwoord op deze vraag WEL te weten?

Natuurlijk heb ik even bij mijn lief gecheckt wat hij een goed scheermes vond en hij had het toen over 5 mesjes. De winkel waar wij op dat moment waren verkocht zo'n scheermes maar ik heb het toen niet gekocht omdat het om een scheermes ging van een huismerk en ik bang was dat hij daar niet altijd de scheermesjes bij zou kunnen kopen. Het ging om een Duitse winkel. "Ik haal het wel in Nederland" zei ik nog.

Inmiddels ben ik al verschillende keren in verschillende winkels in Nederland geweest maar ik heb nog steeds geen scheermes gekocht. Gek genoeg lijk ik dicht te klappen als ik een keuze moet maken.

Als ik voor zo'n rek sta verschijnen de vriendjes van vroeger op mijn netvlies die met vloeitjes op hun gezicht het bloeden probeerden te stelpen van de wondjes die ontstaan waren tijdens het scheren met botte mesjes. Of zou het door ondeskundigheid gekomen zijn? Ik weet het niet precies maar het idee dat een ondeugdelijk mesje over de zachte wangen van mijn lieve kind gaat bezorgt mij de kriebels. Ik weet, het slaat 3x nergens op maar ik wil gewoon dat hij aan de

slag gaat met een goed scheermes. En dan komen de vragen. Is er het verschil in kwaliteit tussen mesjes?Hoe zit dat met de prijs-kwaliteit verhouding?Gaat dit mesje snel bot worden?Moet ik rekening houden met de grip?Moeten het 5 mesjes zijn? Waarom is 3 niet voldoende?Moeten er nog "handigheidjes" op zitten? En dan klap ik dicht en koop ik uiteindelijk WEER niks. Maar goed, zoonlief is er duidelijk nog niet aan toe om met gezichtsbeharing rond te lopen en ik word geacht om dat te voorkomen en dus bedacht ik me teruglopend naar huis dat vragende mensen geholpen kunnen worden dus:


Beste lieve heer! Ervaringsdeskundige,

WAT is het antwoord op de vraag: Wat is het perfecte scheermesje voor een jongeman? Welk scheermes is geschikt voor de iemand zonder ervaring, die gaat beginnen met scheren?

Dank namens mijzelf & zoonliefWil je reageren? Leuk! Maar dat kan alleen als je lid bent van yoors. Lid worden is gratis en verplicht tot niks. Als lid kun je bloggers volgen maar ook zelf bloggen. Om lid te worden hoef je alleen maar hieronder op aanmelden te klikken: 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties