×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Woorden(uit)wisseling op Facebook


Ik zat net op een Facebook groep te kijken welke blogs er opstonden die van mij waren en toen kwam ik in een Facebookgroep 1 bericht tegen dat twee keer daar gedeeld was. Heel lief natuurlijk van de delers. Bij eentje stond een reactie en die loog er niet om. Hoewel ik in eerste instantie dacht "gewoon niet reageren" kon ik het toch niet laten. Blijkbaar was die reactie al van 15 juni maar omdat ik niet de deler was kreeg ik die reactie natuurlijk ook niet te zien. De deler had er in elk geval niet op gereageerd. Hieronder de reactie van hem en mijn reactie daarop ( oh en ik had het al gekopieerd voordat ik contenten had aangepast grinnik) :

Persoonlijk vind ik dat ik nog best netjes gereageerd heb en ik was erg benieuwd naar zijn reactie. Okay, misschien had ik dat van dat "jezelf belachelijk maken" anders kunnen omschrijven. Uit beleefdheid en fatsoen heb ik de naam en foto van deze meneer onleesbaar gemaakt in dit artikeltje.

Ik ging toen verder met mijn leven totdat ik me bedacht dat ik geen melding van een reactie zou krijgen waarop ik terug naar de groep ging en waar toen volgens mij het gehele artikel verdwenen was plus de reacties. Ik weet het niet zeker, ik weet nl. ook niet exact meer in welke groep ik nou terecht gekomen was. Kritiek hebben vind ik prima maar dan wel ook gefundeerd. Ach misschien had ik er ook helemaal niet op moeten reageren ook.

Wat vind jij?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts