×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Zij wilde heel graag op bezoek komen zonder haar man.

Zij wilde heel graag "op bezoek" komen zonder haar man.


Schiet me net een gesprek te binnen tussen mij en mijn vriendje terwijl we een winkel uitlopen.

Hij: Ken je haar?
Ik: Ja, ze zat bij mij in de klas
Hij: Ze zat toch niet bij ons...
Ik: Nee, ze zat niet op ADC maar zat bij mij in de klas op de lagere
Hij: Zij was toch diegene die graag uit een taart wilde springen in haar nakie voor mij
Ik: Nee, dat was die andere, die vriendin van X
Hij: Oh ja, da's waar
Ik: Zij wilde heel graag bij je "op bezoek" komen zonder haar man
Hij: Oh ja je hebt gelijk. Zat ze echt bij jou in de klas?
Ik: Yep
Hij: Ik dacht dat zij veel ouder was
Ik: Nee hoor, is onze leeftijd en waarschijnlijk iets jonger dan ik want ik was een van de oudsten in de klas op de lagere school
Hij: Weet je het zeker?
Ik: Jahaaa ........ zij is van onze leeftijd
Hij: Ze ziet er wel stuk ouder uit hé.
Ik: Zou ze nog bij haar man zijn of zou zij zichzelf nog steeds zelf uitnodigen?
Hij: Geen idee maar bij kwam ze er niet in.

Het was echt een grappig gesprek.

Er was een tijd dat ik me enorm verbaasde over het feit dat er vrouwen zijn die zich op een echt schaamteloze manier aanbieden aan een vrijgezelle man. Ik wist helemaal niet dat dit gebeurde op deze manier en ergens vond ik het ook wel van lef getuigen, zoveel lef bezit ik niet in elk geval............ dus ik vond dat dolkomisch als ik hem steeds snoekduiken zag maken om ze te ontwijken. Dat was de tijd dat mijn huidige vriendje mensen die het wilden geloven gewoon liet geloven dat hij een relatie had (avec moi) en ik kon dat heel goed begrijpen (dus ik liet dat dan maar zo). Ik geloof dat ik het ook Spaans benauwd had gekregen als ik hem was geweest. Het was echt een grappige tijd.

En mijn ego had een topavond kan ik vermelden toen ik hem echt moest overtuigen dat zij en ik echt van dezelfde jaargang zijn. Mijn avond was er in elk geval wel goed mee gemaakt.

Wordt lid van yoors en ontvang nu tijdelijk 300 yoorspunten.                  
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties