×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Zijn de statistieken m.b.t. de pageviews in war?

Zijn de statistieken m.b.t. de pageviews in war?


Ik zat net even de statistieken te bekijken en toen viel mij opeens op dat er het iets niet klopt.

Volgens de statistieken heb ik 9 pageviews voor de introductiepagina . Als ik erop klik dan zijn het er toch echt 90. Check zelf maar even als je het niet gelooft: https://yoo.rs/introduction/160571?Ysid=44003
De ui en de neusverkoudheid zou volgens de statistieken ook 9 pageviews hebben terwijl als ik erop klik 19 mensen deze blog gelezen hebben.

Restylen met krijtverf is 34 keer bekeken maar volgens de statistieken maar 13 keer.

Wat wordt er met Pasen gevierd? is volgens de het pageview overzicht 51 keer bekeken en volgens de statistieken 47 keer.

Antiek, vintage, Retro, tweedehands & brocante. De uitleg! is 282 keer bekeken zie als ik op de blog klik maar volgens de statistieken is dit 271 keer.

Ik houd de statistieken niet heel nauwkeurig in de gaten dus ik weet niet of het vaker voorkomt dat de cijfers in de statistieken niet kloppen met de pageviews zoals die bij de blog zelf worden weergegeven. De verschillen qua pageviews zijn ook niet logisch. Bij de introductiepagina is er een verschil van 81 pageviews. Bij De ui en de neusverkoudheid is het verschil 10 pageviews. Bij Restylen met krijtverf is er een verschil van 21 pageviews. Ik kan hier ook geen logica in ontdekken.

Mis ik ergens iets?

Naar aanleiding van een tip even gekeken naar het volgende. Is er verschil als ik klik op "afgelopen dagen" of bij "vanaf het begin" in de statistieken en inderdaad dat is, maar dan weer niet bij bijvoorbeeld de blog Laat kinderen kind zijn! Is het mogelijk om nog gewoon kind te zijn in 2017 .

Bij enkele blogs zie ik dan wel een verandering in aantal pageviews terwijl bij anderen daar dan weer GEEN sprake van is. Bij de blog Laat kinderen kind zijn! Is het mogelijk om nog gewoon kind te zijn in 2017 veranderd er niks in de pageviews of ik nu kijk bij "afgelopen dagen" of bij "vanaf het begin" in de statistieken. Dat zou dan toch wel moeten, zeker omdat ik weet dat daar wel een onderscheid in zit qua pageviews. Zou het dan kunnen dat de hierboven genoemde voorbeelden te maken hebben met "In het begin" en "afgelopen dagen" en dat het met het hieronder genoemde voorbeeld niet klopt?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties