×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Het kleedje

Het kleedje


Ohh.. Ik weet het zeker, ik verdien het. Het komt mijn kant op. Ik weet het heel zeker en geloof me, ik ben er klaar voor... ‘ De geloeide woorden van Bella45 rolden over het weiland.

‘Je moet niet zo zeuren’, sprak haar buurvrouw streng, ‘eet nou maar door!’

‘Ja, ja’, mopperde Bella 45 en nam nog een flinke hap gras.

Samen met haar vriendinnen en de dames uit haar familie was ze die morgen door de boer begeleid naar deze oase van vers, sappig groen. Het pad was modderig geweest, Bella 45 was regelmatig tot haar knieën in de modder weggezakt. Dat is geen pretje. Op de eerste plaats loopt het erg ongemakkelijk, maar bovendien zorgt het voor de nodige vlekken op haar kleedje.

Geconcentreerd nam ze nog een aantal happen van het sappige, smakelijke gras. Dat was genieten! Al lopend en grazend had Bella45 zich een eindje van haar vriendinnen verwijderd. Zo nu en dan flitste die ene gedachte weer door haar hoofd. ‘En toch gaat het gebeuren, ik ben er zeker van. En het komt me toe!’

En inderdaad, op dat moment kwam het hemelwater met bakken naar beneden, en waste alle vlekken van haar kleedje af.Kopfoto: Pixabay
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties