Je moet ergens beginnen

Je moet ergens beginnen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De koffie is gezet, de noodzakelijke ingrediënten zijn toegevoegd. Het istijd voor de volgende stap. Het account is inmiddels ook gemaakt en ik heb de vingers in de aanslag boven het toetsenbord. Vandaag is de eerste dag van een nieuw digitaal leven. En hoewel het zojuist in mijn hoofd allemaal heel vlotjes liep en prachtig werd geformuleerd blijkt de praktijk achter de toetsen wat weerbarstiger. Ik ga er maar van uit dat het gaandeweg allemaal wat gemakkelijker wordt om mijn diepe gedachten en gevoelens te uiten.

Dan eerst maar even een slokje koffie. Hmm..., dat klopt nog niet. Eerst roeren, dat helpt om de suiker zich van de bodem van mijn koffiekop te laten verheffen en een eerlijke verdeling met de koffie aan te gaan. Dat is nog lekkerder ook. De volgende slok beantwoordt wél aan mijn verwachtingen en ik voel de warme vloeistof via mijn slokdarm afdalen. Lekker, zo'n slokje. Nog maar eentje dan.

Koffiekopjes zijn niet zo héél groot, en een aantal slokjes later kijk ik tegen de bodem van het kopje aan. Een bodem zonder suiker, wat bewijst dat het roeren van de koffie in ieder geval tot het gewenste resultaat heeft geleid.

Misschien moet ik nog maar een tweede koffieavontuur aangaan.


(c) januari 2017, Hans van GemertBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Haha wat leuk gedetailleerd beschreven zeg!
| 21:07 |
Dank je wel :-)
| 23:42 |
haha wat blog jij veel
ik heb jouw onderste maar als eerste bekeken
je schrijft leuk
| 20:05 |
Zonder koffie, geen actie! ;)
| 19:23 |
Dat klopt heel aardig ja...
| 19:24 |
;)
Hier hetzelfde!!!
| 19:45 |
Haha dan kan het de volgende keren ook zonder suiker
| 01:39 |
Hahhhaa, als ik op yoors zit vergeet is vaak mijn koffie op te drinken. Koud, shit even nieuwe halen.... ken je dat al?
| 12:05 |
Ik probeer om de koffie uit de buurt van een computer te drinken, dat scheelt al. Maar helemaal lukt dat niet altijd.
| 14:14 |
Hahhha zou wel een oplossing zijn voor mij :)
| 09:52 |
Een leuk begin hier op yoors.
Ik kom ook uit het onderwijs.
Ik ga je volgen hier.
| 21:09 |
We gaan er wat van maken!
| 14:17 |
Het begin is er, ben benieuwd wat het tweede kopje teweeg gaat brengen, succes !!!
| 15:54 |
Met koffie lukt meer
| 15:24 |
En zo heb je toch een blog geplaatst.
| 15:08 |
Zo moeilijk hoeft het dus allemaal niet te zijn... vandaag dan.
| 15:27 |
Zo is het. Het wordt alleen maar makkelijker.
| 15:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen