Mijn eerste sollicitatiegesprek

Mijn eerste sollicitatiegesprek


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toen ik vanmorgen opstond voelde ik het al. Het zou een héél bijzondere dag gaan worden.

Om precies half negen stapte ik op mijn fiets. Het is maar een minuutje of tien naar mijn werk, dus ruimschoots op tijd stal ik mijn rijwiel in het daartoe bestemde vak. Ik heb nog de tijd om een kop sterke koffie te pakken en om daarna nog gauw even mijn gezicht wat bij te werken en de haren te fatsoeneren. Niet dat dat een probleem is, een combinatie van routine en vaardigheid.
De komende twee uur heb ik administratieve werkzaamheden en daarna mijn allereerste sollicitatiegesprek. Tenminste, mijn allereerste aan de andere kant van de tafel. En laten we eerlijk zijn, zo’n allereerste keer is dan toch best wel spannend.
Ik neem de lijst met kandidaten nog even door. Nou ja, lijst, er zijn twee namen overgebleven. Een vrouw en een man. Op de foto’s staren ze me aan. Die man doet me ergens aan denken. Hij lijkt wel wat op die leuke knul die ik gisteren op het feestje bij Mark heb gezien. Best wel een stuk, jammer dat hij zo stoer aan het drinken ging. Je zag zó dat dat niet goed ging. Ik kijk nog eens naar de foto. Zou hij het zijn? Zou hij me herkennen?


(c) 2017, Hans van Gemert

Kopfoto: Pixabay


Geschreven in de april-weefuitdaging van Marion Wever.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben benieuwd?
| 11:38 |
hier kunnen we nog alle kanten op :-)
| 12:03 |
Mooie, ik voel een vervolg aankomen.
| 08:01 |
Goed gevoeld!
| 09:18 |
Heerlijk, een onervaren sollicitatieafnemer en een katerhebbende sollicitant, als dat geen derde verhaal oplevert weet ik het ook niet meer. Staat ie er al?
| 13:04 |
Nog niet.... maar dat het hier niet bij kan blijven is wel duidelijk :-)
| 13:06 |
ohh... dat is helemaal gaaf, een dubbelverhaal. Dank je!! :-D
| 12:52 |
Jij bedankt en graag gedaan! Er liggen ineens allemaal mogelijkheden...
| 13:05 |
Ja, haha.. geweldig!
| 13:10 |
Goed gedaan weer! Ik las eerst je andere verhaal. Leuk deze twee ingangen!
| 12:52 |
Dank je... het smaakt naar meer ook :-)
| 13:04 |
Fijn!!
| 13:40 |
Lol, heel leuk, van twee kanten belicht.
| 12:21 |
Merci!
| 12:38 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen