×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn eerste ver-maand-dag!

Mijn eerste ver-maand-dag!


Hoera! Vandaag zit ik precies één maand op Yoors, ofwel mijn éérste ver-maand-dag hier. Feestjes zijn er om te vieren, nietwaar? Ik hef vandaag op dit heugelijk feit én op iedereen die dit leest, een feestelijk glas (maar ik begin met een lekkere koffie). Het was een maand vol vragen, vallen en opstaan. Een maand vol welkom geheten worden, welkom heten en reageren op allerlei leuke, spannende, ontroerende en inspirerende foto’s, blogs, quotes en wat dies meer zij. Kortom, een dank aan jullie.

En natuurlijk was het ook een maand vol uitdagingen en schrijfsels. Als ik er even op terugkijk dan heb ik al heel wat neergepend. Of beter: ingetypt. En gefotografeerd, dat ook.

Hieronder zie je een klein overzicht van hetgeen ik deze maand hier heb uitgespookt, en helemaal compleet is dit lijstje nog niet eens.

Blijft het hier bij? Nee, waarom zou 't? Ik hoop in de komende maand(en) nog meer leuke, aardige, informatieve, verhalende,  spannende (etc) dingetjes te plaatsen. Voor nu: bedankt. Voor straks: proost!

Je hebt al een aantal schilderstukken gezien

Diverse foto's en vakantiezaken
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties