Mijn eerste ver-maand-dag!

Mijn eerste ver-maand-dag!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoera! Vandaag zit ik precies één maand op Yoors, ofwel mijn éérste ver-maand-dag hier. Feestjes zijn er om te vieren, nietwaar? Ik hef vandaag op dit heugelijk feit én op iedereen die dit leest, een feestelijk glas (maar ik begin met een lekkere koffie). Het was een maand vol vragen, vallen en opstaan. Een maand vol welkom geheten worden, welkom heten en reageren op allerlei leuke, spannende, ontroerende en inspirerende foto’s, blogs, quotes en wat dies meer zij. Kortom, een dank aan jullie.

En natuurlijk was het ook een maand vol uitdagingen en schrijfsels. Als ik er even op terugkijk dan heb ik al heel wat neergepend. Of beter: ingetypt. En gefotografeerd, dat ook.

Hieronder zie je een klein overzicht van hetgeen ik deze maand hier heb uitgespookt, en helemaal compleet is dit lijstje nog niet eens.

Blijft het hier bij? Nee, waarom zou 't? Ik hoop in de komende maand(en) nog meer leuke, aardige, informatieve, verhalende,  spannende (etc) dingetjes te plaatsen. Voor nu: bedankt. Voor straks: proost!

Je hebt al een aantal schilderstukken gezien

Diverse foto's en vakantiezakenBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
*lang zal ie leven zingt* Many happy returns.
| 16:35 |
Dank je! Klinkt goed!
| 18:04 |
Van harte! Op nog een hoop vermaandagen!
| 02:20 |
Dank je wel!
| 10:37 |
Dank en van hetzelfde!
| 19:17 |
wat is een maand snel voorbij he en wat kan je veel doen in een maand ik wens je nog veel mooie Yoors maanden toe en blijf gezellig je volgen :-)
| 19:08 |
Leuk gefeliciteerd met je kleine jubileum :p
| 17:29 |
Dank je!
| 17:33 |
Wat leuk, gefeliciteerd.
Ik geniet erg van je bijdrage hier^-^
| 16:36 |
Dank je wel!
| 16:53 |
Gefeliciteerd
| 16:23 |
Dank je wel!
| 16:54 |
Wat een productief mens ben je toch, een leuke bijdrageverzameling, wens je veel pret bij het ontvangen van billenkoek, nee, dit heb ik niet gezegd, mijn toetsenbord leidt af en toe zijn eigen leven, dat kreng
| 13:22 |
Toetsenborden, niet te vertrouwen die dingen. Er zijn trouwens wel meer voorwerpen met een bedenkelijke historie. Tandenborstels, bijvoorbeeld.
| 14:39 |
je zult je er maar toe geroepen voelen erin te duiken, in de geschiedenis van voorwerpen
| 14:41 |
;-)
| 14:43 |
Gefeliciteerd met je eerste maand hier op yoors!
| 12:25 |
Hoera, hoera!
| 14:38 |
Proost Hans! Dat het maar mag smaken en op naar nog veel meer mooie momenten :)
| 12:14 |
Dank je, doe mijn best!
| 14:38 |
Proficiat met je eerste maand en dat moet natuurlijk gevierd worden :))
| 10:19 |
Hoera, hoera!
| 10:31 |
Dat is een leuke uitdrukking, een ver-maand-dag :) En leuk hoe je je productiviteit van deze maand hebt samengevat in verschillende carrousels. Ik wens je nog vele maanden vol met blogplezier toe hier op Yoors!
| 10:00 |
Dank, jij ook!
| 10:32 |
Merci
| 10:33 |
Proficiat met je "vermaand-dag"
| 09:58 |
Dank je wel!
| 09:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen