×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Nummer Duizend

Nummer Duizend


Getallen, ik heb er wel iets mee. Dat is prettig, want in onze wereld zijn we omringd door getallen, op elk mogelijk gebied. We houden ook van alles bij. Bijvoorbeeld hoe oud we zijn, hoeveel dagen vakantie we hebben en hoeveel maanden, weken of dagen het nog duurt voor het weer zo ver is. 

Ik dwaal af.  

Ik ben bij Yoors sinds 11 januari 2017. Vandaag is het 15 september 2018. Ruim anderhalf jaar. om precies te zijn 612 dagen. Ik heb niet stilgezeten. In al die dagen heb ik heel wat posts geplaatst.  

  • Foto's
  • Gedichten
  • Informatie blogs
  • Verzamelblogs
  • Enkele kladblokberichten
  • Maar vooral verhaaltjes. Héél veel verhaaltjes. Soms op zichzelf staand, soms in een reeks. En soms ook in een reeks waaraan meerdere schrijvers meewerken, zoals in de 140-woorden verhaaltjes.

Hoeveel van elk soort? Nee, dat heb ik dan weer niet geteld. Wel het totaal. Een mijlpaal, waar ik toch eventjes bij wil stilstaan. Want dit is 'm dan. Nummer duizend. Mijn duizendste post.


(c) 2018 Hans van Gemert

Kopafbeelding: compilatie van eigen foto's

Wil je meer over mij weten? Kijk dan even hier:

In de spotlights

Duizend posts, dat is een beetje veel om hieronder allemaal op te noemen. Als je naar mijn profiel kijkt kun je naar hartenlust bladeren. Hieronder zet ik er zelf een paar in 'the spotlights':
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties