Niet dat het al te saai is, hoor


Een nieuwe aflevering van het #vervolgverhaal van Dewaputra en Hans van Gemert.


Lees hiervoor:

‘Ja dat zei ik toch? Botox Parijs, het stond duidelijk in die brief. Ik weet heel goed wat er in stond, ik heb hem zelf gelezen. Dat kan ik heel goed. Botox Parijs. Ik kijk er al naar uit, iets nieuws, dat is altijd fijn. Altijd maar die ontvangsten, camera’s en borrels, dat gaat toch vervelen.’ [tegen Macron:] ‘Niet dat het al te saai is hoor, dat valt best mee.’

‘Ah, dank je,’ antwoordt ome John met een vriendelijke glimlach, ‘bedankt, ik weet genoeg en ik heb nog een afspraak. Tot de volgende keer!’ Met een handdruk en een vriendelijke lach trekt ome John zich terug. Hij weet genoeg, die boot moet dus in de gaten gehouden worden. Samen met Sheila en Mike loopt hij naar de uitgang.

Ook agent Polleman heeft het gesprek gehoord, en hij trekt dezelfde conclusies.


(c)2020 Hans van Gemert


Deze aflevering van het vervolg#verhaal past in de 140-woorden-uitdaging van Frutselenindemarge: