Zou je dat nou wel doen?


Een nieuwe aflevering van het #vervolgverhaal van Dewaputra en Hans van Gemert


Lees hiervoor

'Zou je dat nou wel doen?' klinkt de stem van Mike. 'Ik bedoel, gaat je dat wel lukken?'

Sheila draait zich boos om. 'Lukken? Wat is dat nou weer voor onzin, ik kan alles, als je dat maar weet!'

'Zeker, natuurlijk, absoluut,' haast Mike zich, 'maar ik dacht', en hij wijst naar boven, 'die trap gaat wel naar boven!'

'Ja? Dat is nog niks nieuws? Dat doen trappen wel vaker hoor!'

Mike haalt zijn schouders op. 'Jawel, maar ik zie gewoon een grote denkbeeldige brief op je voorhoofd staan: ik heb hoogtevrees! Dan weet ik niet of de Eiffeltoren wel zo'n goed idee is…' Sheila slikt. Dat is waar ook, ze was het haast zelf vergeten, sommige dingen verdring je graag. Nou ja, als je je ogen dicht houdt tijdens het lopen kun je vast een heel eind komen, toch?


(c)2020 Hans van Gemert

Afbeelding: Pixabay


Deze aflevering van het vervolgverhaal past in de 140-woorden-uitdaging van FrutselenindeMarge. Lees daar hier meer over: