#durftevragen


#durftevragen 
Als je gebruik maakt van 'boost' ofwel 'upvote', dan krijg je eerst een popup met de wachtrij van dat moment. Die klik je na het bekijken weg. 'Vroeger' verdween het upvotevakje ook meteen, nu moet je dat via het kruisje ook afsluiten. Kan dat niet meteen gesloten worden, ofwel tegelijk met het andere, ofwel meteen na het upvoten?