Rebalancing your live

Rebalancing your live


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ben heel geïnteresseerd in feng shui en altijd bereid om hierover bij te leren !
| 15:37 |
Hoi wat leuk dat je reageert. Ik heb even een pauze moeten inlassen, omdat ik eindelijk kan en mag verhuizen. Vandaar dat ik momenteel weinig te vertellen heb. Ook laptop crash gehad, maar we zijn er bijna weer. Dus Ik denk dat ik begin oktober de draad weer op pak. Tot gauw zou ik zeggen. Gr. Tonny
| 09:12 |
Ik heb een cursus aromatherapie gevolgd en daar kwamen de elementenleer in voor. Niet eenvoudig
| 21:12 |
De vijf elementen van de Feng Shui.
Indien je in balans bent, beschik je over alle 5 elementen. Net als Yin en Yang.
Vandaag het eerste element; Aarde :
Kenmerken van het element aarde zijn: rustig, stabiel, behoudend. Aarde is onbeweeglijk. Maar als het dan toch gebeurd, gaat dat heel langzaam. Het vraagt veel energie om de aarde te bewegen. Aarde kan processen stagneren, maar hij is wel heel betrouwbaar en veilig. Ook heeft hij geen behoefte om zich te profileren. Hierdoor gaat het belang van de ander altijd voor. Zijn sociale hart is daarom erg groot. Aarde is geduldig en stevig en daarom kan hij als een stevig fundament beschouwd worden.
| 20:58 |
Ik ga heel benieuwd zijn om erover te lezen
| 11:10 |
Hoi wat leuk dat je mijn blog leest. Ik ga je proberen mee te nemen in mijn wereld van Feng Shui en hoe ik hierdoor weer terug gekomen ben in balans. Want wees nu eens eerlijk, wie is er nou niet een keer goed de balans in zijn/haar leven kwijt geraakt.
Welke oorzaak of reden dan ook, doet er niet toe. Er bestaat geen goed of slecht. Het is daar gewoon. En vanaf daar heb je er maar mee te dealen. Zelfs maakt het niet uit, of je hoger of lager opgeleid bent en nog meer van dat soort vooroordelen.
Mijn zoektocht begon pas echt vier jaar geleden. Mijn 28 jarige relatie met mijn ex, liep zoals velen op de bekende klippen. Totaal ontredderd stond ik daar, bedenkend "oh mijn hemel, wat nu?" Want sinds mijn 15e was ik samen met deze man en hij was in vele manieren een superieure van mij. En zo liet ik het dus toe, dat hoe harder ik probeerde om aan al deze (mij zelf opgelegde) eisen te voldoen, ik compleet uit balans raakte. 1 burnout was nog niet genoeg. Vanuit dwang van de werkgever veel te snel begonnen. En ook nog eens in mijn eigen functie of dezelfde afdeling waar ik dus niet meer functioneerde toen ik mij ziekmelde. Daarbij kwam het feit dat ik er nu toch echt alleen voor stond deze keer. Mijn kinderen dachten dat ik bij hun vader wegliep en wilde niets met mij te maken hebben. Ik ben toen naar een appartement gegaan. Vanuit daar maar inventariseren hoe nu verder. Ik verloor mijn baan door de zoveelste reorganisatie, mijn lieve moeder die ik 13 jaar verzorgd had overleed, en ik was de weg kwijt. Wat nu ? I kon het niet meer overzien en vanuit hier belandde ik in mijn tweede burnout. Vanwege een goede afkoopsom kon ik een mooie opleiding doen, eigenlijk meerdere. En deze opleidingen hebben mij één ding gegeven. En dat is namelijk het grootste geschenk dat je kunt krijgen. Grip op je gevoelens en gedachten en antwoorden op de vragen hoe nu verder, wat wil ik nog verder. Mijn ontdekkingstocht naar een zinvoller bestaan is hier geboren. Uit Sjamanisme, spiritualiteit in zijn geheel, kruidengeneeskunde, hekserij, idealisme en nu Feng Shui. Alles val prachtig samen. Vanuit deze ervaring en passie en stuk idealisme, wil ik graag mensen inspireren en motiveren. Of alleen een blijk van herkenning geven. Ik hoop daarom dat ik hierdoor iets voor je kan beteken. Mijn motto is; je bent nooit alleen, samen sta je sterk. Accepteer hulp, want iedereen heeft elkaar zo hard nodig.
| 02:21 |
Heb ook al proberen om feng shui toe te passen, maar lijkt niet te werken ;-(
Iemand laten komen kost massa's geld.
| 08:25 |
Dat hoeft niet persé hoor. Niet iedereen heeft alleen maar oog voor geld. Ik wil echt wel een keertje met je meedenken hoor. En nee, dat kost geen geld hoor. Het kunnen vaak kleine dingen zijn, waarom dingen niet lukken. Gewoon een andere invalshoek kan wonderen doen. Dus laat het maar even weten. Gr.
| 20:33 |
Heel leuk. Hoe zie je het praktisch dan?
| 21:35 |
Graag zou ik willen weten wat je veranderd zou willen hebben en waarom. Wat heb je allemaal al zelf gedaan. Daarnaast kan aan de hand van de plattegrond van jouw woning zien waar er zich conflicten in de energie bevinden. En dus oplossingen bieden. Daarnaast kan ik ook door het stellen van vragen gerichte oplossingen bieden. Dit kan altijd via mail of Skype of ander soort media. Geen probleem lijkt mij.
| 21:04 |
leuk!!!
Mss prive gegevens uitwisselen?
| 21:11 |
Bodycoach wil je nog wat adviezen ontvangen met betrekking tot het bovenstaande ?
| 23:46 |
JA eigenlijk graag, ik was het uit het oog verloren. Als je me een prive bericht stuurt met je email adres, dan kan ik je een grondplan van de woning doorsturen
| 08:47 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen