×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Rebalancing your live

Rebalancing your live

FraBElLo
ben heel geïnteresseerd in feng shui en altijd bereid om hierover bij te leren !
01-08-2017 15:37
01-08-2017 15:37 • 1 reactie • Reageer
Lifestyle & Balance
Hoi wat leuk dat je reageert. Ik heb even een pauze moeten inlassen, omdat ik eindelijk kan en mag verhuizen. Vandaar dat ik momenteel weinig te vertellen heb. Ook laptop crash gehad, maar we zijn er bijna weer. Dus Ik denk dat ik begin oktober de draad weer op pak. Tot gauw zou ik zeggen. Gr. Tonny
01-09-2017 09:12
01-09-2017 09:12 • Reageer
Bodycoach
Ik heb een cursus aromatherapie gevolgd en daar kwamen de elementenleer in voor. Niet eenvoudig
09-04-2017 21:12
09-04-2017 21:12 • Reageer
Lifestyle & Balance
De vijf elementen van de Feng Shui. Indien je in balans bent, beschik je over alle 5 elementen. Net als Yin en Yang. Vandaag het eerste element; Aarde : Kenmerken van het element aarde zijn: rustig, stabiel, behoudend. Aarde is onbeweeglijk. Maar als het dan toch gebeurd, gaat dat heel langzaam. Het vraagt veel energie om de aarde te bewegen. Aarde kan processen stagneren, maar hij is wel heel betrouwbaar en veilig. Ook heeft hij geen behoefte om zich te profileren. Hierdoor gaat het belang van de ander altijd voor. Zijn sociale hart is daarom erg groot. Aarde is geduldig en stevig en daarom kan hij als een stevig fundament beschouwd worden.
07-04-2017 20:58
07-04-2017 20:58 • Reageer
_PetitCorbeau_
Ik ga heel benieuwd zijn om erover te lezen
02-04-2017 11:10
02-04-2017 11:10 • Reageer
Lifestyle & Balance
Hoi wat leuk dat je mijn blog leest. Ik ga je proberen mee te nemen in mijn wereld van Feng Shui en hoe ik hierdoor weer terug gekomen ben in balans. Want wees nu eens eerlijk, wie is er nou niet een keer goed de balans in zijn/haar leven kwijt geraakt. Welke oorzaak of reden dan ook, doet er niet toe. Er bestaat geen goed of slecht. Het is daar gewoon. En vanaf daar heb je er maar mee te dealen. Zelfs maakt het niet uit, of je hoger of lager opgeleid bent en nog meer van dat soort vooroordelen. Mijn zoektocht begon pas echt vier jaar geleden. Mijn 28 jarige relatie met mijn ex, liep zoals velen op de bekende klippen. Totaal ontredderd stond ik daar, bedenkend "oh mijn hemel, wat nu?" Want sinds mijn 15e was ik samen met deze man en hij was in vele manieren een superieure van mij. En zo liet ik het dus toe, dat hoe harder ik probeerde om aan al deze (mij zelf opgelegde) eisen te voldoen, ik compleet uit balans raakte. 1 burnout was nog niet genoeg. Vanuit dwang van de werkgever veel te snel begonnen. En ook nog eens in mijn eigen functie of dezelfde afdeling waar ik dus niet meer functioneerde toen ik mij ziekmelde. Daarbij kwam het feit dat ik er nu toch echt alleen voor stond deze keer. Mijn kinderen dachten dat ik bij hun vader wegliep en wilde niets met mij te maken hebben. Ik ben toen naar een appartement gegaan. Vanuit daar maar inventariseren hoe nu verder. Ik verloor mijn baan door de zoveelste reorganisatie, mijn lieve moeder die ik 13 jaar verzorgd had overleed, en ik was de weg kwijt. Wat nu ? I kon het niet meer overzien en vanuit hier belandde ik in mijn tweede burnout. Vanwege een goede afkoopsom kon ik een mooie opleiding doen, eigenlijk meerdere. En deze opleidingen hebben mij één ding gegeven. En dat is namelijk het grootste geschenk dat je kunt krijgen. Grip op je gevoelens en gedachten en antwoorden op de vragen hoe nu verder, wat wil ik nog verder. Mijn ontdekkingstocht naar een zinvoller bestaan is hier geboren. Uit Sjamanisme, spiritualiteit in zijn geheel, kruidengeneeskunde, hekserij, idealisme en nu Feng Shui. Alles val prachtig samen. Vanuit deze ervaring en passie en stuk idealisme, wil ik graag mensen inspireren en motiveren. Of alleen een blijk van herkenning geven. Ik hoop daarom dat ik hierdoor iets voor je kan beteken. Mijn motto is; je bent nooit alleen, samen sta je sterk. Accepteer hulp, want iedereen heeft elkaar zo hard nodig.
02-04-2017 02:21
02-04-2017 02:21 • 1 reactie • Reageer
Bodycoach
Heb ook al proberen om feng shui toe te passen, maar lijkt niet te werken ;-( Iemand laten komen kost massa's geld.
02-04-2017 08:25
02-04-2017 08:25 • 1 reactie • Reageer