×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Wat heeft examenvrees met zielenpad te maken ??

Wat heeft examenvrees met zielenpad te maken ??


help

Vandaag ging ik naar mijn NAET therapeut om te vragen of hij mij kon helpen met mijn examenangst. Morgen ga ik voor de 2 x keer her-examen doen. Want ik wil nu toch echt dat diploma behalen. Maar telkens als ik examen moet doen, presteer ik niet. Ik krijg een totale blackout en kan niet meer denken.  Ik ben al vaker bij deze therapeut geweest en telkens verrast de behandeling mij.  Elke keer een stukje dieper en elke keer weer een laagje afgepeld. Door totdat we de kern van het probleem gevonden hebben.  

Zo ook vandaag:  Er werd gevraagd welke emotie hieraan ten grondslag ligt; hier kwam uit machteloosheid. En hij vroeg ook op welk niveau dat moest plaatsvinden. Antwoord was het zielsniveau.  Dit leven of voorgaand leven ? Ergens was het zielsniveau zwaar beschadigd en had zijn weerga op mijn huidige leven.  Nu kon ik de machteloosheid meteen koppelen aan een inzicht dat ik een jaren geleden bij een Ayuhuasca ceremonie had gehad. Ik was in de middeleeuwen op gruwelijke wijze verkracht door een groep ridders. Ik voelde de machteloosheid, er kwam geen geluid uit mijn keel, maar alles in mij riep dat ze moesten stoppen. Uiteindelijk kwam er geluid uit mijn mond en riep ik dat ze moesten stoppen. Die ervaring uit de middeleeuwen zat nog op mijn Ziel. Dezelfde ziel die er heden ten dage mij ervan weerhoud om een examen te halen.  De therapeut kreeg door dat hij een remedie mocht nemen van een heilige die zich ontfermde over "onvolmaakte" kinderen.  Mijn ziel werd hersteld. Het leukste komt nog, want niet alleen ik zou hiervan herstellen, maar indirect mijn relatie tot mijn beide zonen ook. Ik heb altijd het gevoel gehad, dat ik er net niet bij kwam met mijn gevoel, alsof er een stukje puzzel ontbrak. Zie hier het stukje "bezieling" was er dus niet. Nu is mijn DNA weer hersteld en is de weg van ongekende mogelijkheden weer open. Want zoals jullie misschien herinneren, wil ik een Time out boerderij gaan opzetten. Een vangnet voor mens en dier. En met het inzicht van vanmorgen, is mijn doelgroep nu ook bekend. Jeugd/kinderen. Ik kreeg al steeds door dat ik iets met kinderen moest gaan doen, maar wat nu precies ?? Geen flauw idee,  maar het kwam steeds weer voorbij. Dus dat ! whaaaa. Nu begrijp je misschien ook wat ik met de titel bedoelde ?  

In ieder geval ga ik morgen met heel veel vertrouwen dat felbegeerde diploma in de wacht slepen. In het vertrouwen dat dit de eerste is in een hele mooie reeks. 

Mocht je nu ook telkens tegen dingen aanlopen en weet je niet waar je het moet zoeken ? Ik zeg, probeer eens een goede NAET therapeut. Die van mij kun je vinden op de site www.allergie-weg.nl 

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!