Wintertijdchallenge - Spieren voor Spieren

Wintertijdchallenge - Spieren voor Spieren


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb mij ingeschreven voor de Wintertijd Challenge, Spieren voor Spieren.


Wat is het?

In de nacht van 24 op 25 oktober 2015 vindt de 5e editie van de Wintertijd Challenge plaats. Tijdens het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd wordt er op meer dan 100 locaties in Nederland gesport om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar spierziekte bij kinderen.


Waarom doe ik mee?

De reden dat ik mee doe, ik vind het belangrijk dat er een goed en gedegen onderzoek gedaan kan worden naar spierziektes bij kinderen. Ik vind het belangrijk dat een kind gewoon kan genieten en niet door een (spier)ziekte beperkt wordt.


Wat doet de stichting Spieren voor Spieren?

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Spieren voor Spieren zet zich in om de kwaliteit van leven van deze kinderen te verbeteren.

Kijk voor meer informatie over de Stichting op www.spierenvoorspieren.nl.


Hoe kan ik helpen/doneren?

Dit is heel simpel. Door naar mijn profiel te gaan kan je doneren. Je "sponsort" mij op die manier. Maar de volledige opbrengst gaat naar de stichting. Je kan al doneren vanaf € 5,-. Deze betaal je makkelijk via iDeal of via Credit Card.


Wat ga ik doen?

Zelf ga ik een uur lang Crossfitten. Wat de workout voor dat uur gaat zijn is nog niet bekend.


Wat is mijn streefbedrag?

Mijn streefbedrag heb ik op € 100,- gezet. Deze hoop ik natuurlijk voorbij te gaan. Maar dat kan niet anders dan met hulp van jullie.


Ik hoop dat jullie mij willen sponsoren en mij willen helpen om mijn streefbedrag voorbij te gaan. 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een mooi doel.
Als ik weer kan dan ga ik er nog eens naar kijken...
| 08:43 |
Mooi dat je meedoet met spieren voor spieren. Mijn 2e kleinzoon (20) doet ook weer mee; vorig jaar scoorde hij nogal hoog. :)
| 16:14 |
Jij bent echt lekker bezig!!
| 18:54 |
Heel knap dat je dit gaat doen! Succes :)
| 11:45 |
Ik vind het knap dat je dit doet en zoals Elisabeth schrijft dat ze wil slapen 's nachts dat telt voor mij ook. Ik heb er net een artikel over geschreven

veel succes.
| 15:09 |
Heel veel succes. Zou het zelf niet kunnen, wil namelijk 's nachts slapen.. ;)
| 14:09 |
Mooi initiatief veel succes hoor
| 13:30 |
Dank je wel
| 13:30 |
Ik ga je niet sponsoren (en ook niet uitleggen waarom niet) maar wens je evengoed natuurlijk veel succes.
| 13:18 |
Dank je wel!

Uitleg is ook niet nodig hoor :)
| 13:24 |
Leuk verzonnen en wens je heel veel succes gewenst. Goed dat je dit doet.
| 13:12 |
Dank je!
| 13:13 |
Leuk initiatief, ik wens je heel veel succes.
| 13:09 |
Dank je! Ik ga mijn best doen!
| 13:10 |
Een erg goed initiatief !
| 13:08 |
Dank je! Ga je mij ook sponsoren? :)
| 13:10 |
Door je regelmatig 5 sterretjes te geven.
| 13:54 |
Dank je wel ;)
| 13:55 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen