Authentieke Autisten: de vertegenwoordigers van een nieuw paradigma?

Authentieke Autisten: de vertegenwoordigers van een nieuw paradigma?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Waarom maken de vertegenwoordigers van het oude paradigma zich zo druk over het belang van vaccineren?

Naast financiële belangen, zijn er nog andere belangen?

Er worden steeds meer sensitieve kinderen geboren die, zodra ze naar school moeten, weerstand vertonen dat zich uit in zgn. leer- en gedragsstoornissen.

Zou het zomaar kunnen zijn dat deze wijze zielen intuïtief weten dat de wetten waarop onze hele maatschappij is gebaseerd, niet kloppen?

Na 10 jaar observeren en afleren valt mij op dat "autisten" heel goed de universele taal van de natuur / dieren spreken.

Moet daarom het vermogen om te communiceren via deze taal zo gauw mogelijk "vergeten"worden?

Worden dieren daarom zo respectloos behandeld als waren het objecten in plaats van gevoelswezens?

Is het daarom dat men beweert dat we ze moeten opeten?

En moeten we om te voorkomen dat er eentje tussen uit glipt, alle kinderen preventief vaccineren?

Of ben ik gek?

was getekend,

een authentieke autist
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik herken me in veel wat je hier beschrijft. Zelf heb ik de diagnose p.d.d.n.o.s gekregen een jaar of 13 geleden, toen ik nog in groep twee zat. Er komen steeds meer labels en men voldoet tegenwoordig ook sneller aan de criteria van een label. Zo had ik een halfjaar geleden een psychiater die me ook een extra label wilde geven, add. Ik zat toen slecht in mijn vel vanwege een depressie die al jaren duurde en kreeg alleen maar medicatie om het probleem op te lossen. De medicatie hielp niet en uiteindelijk heb ik besloten het hele traject af te sluiten. Ze proppen je tegenwoordig in een hokje, je krijgt een stempeltje en een lading pillen om het probleem op te lossen. Hoe je - je daarbij voelt, boeit ze - tenminste bij de instantie waar ik was - geen fuck.

Om een lang verhaal kort te maken; laat je niet gek maken, blijf jezelf :-)
| 13:11 |
Dank je wel voor je openhartige reactie. Gelukkig wordt er steeds meer begrepen dat zeer gevoelige mensen niet gedrogeerd moeten worden om in deze verouderde maatschappij gekneed te worden tot eenheidsworsten.
| 19:19 |
Hier ook een autist... heel herkenbaar wat je schrijft. En daardoor eigenlijk ook pijnlijk om te lezen, ik zou willen dat de wereld anders was!
| 00:15 |
Hoi Elle, helaas herken je dit ook. Er is mij altijd verteld dat als je bij jezelf begint, de rest dan volgt, maar ik merk er niks van. Gelukkig kun je het delen met zielsgenoten en zijn er echt wel meer. Bedankt dat je hebt gereageerd. Ik ga je volgen. groetjes, Yvonne
| 17:39 |
Ja ze weten niet alles.. En stempels...zucht
| 18:46 |
Je ondertekent met; 'een authentieke autist.
Je kijkt waarschijnlijk ook heel anders dan anderen.
| 19:41 |
ik vermoed van wel. herken je dat? Ik plak er maar een stempeltje op voor de buitenwereld. Ik ben 55 jaar en zit al een half jaar in een traject bij een psychiater die het juiste stempeltje niet kan vinden. Voor mij hoeft het niet, maar het uwv moet concrete handvaten hebben.
| 08:04 |
He bah! Het UWV weer...
Ik hoop dat je veel baat hebt bij de gesprekken.
| 08:35 |
ik moet vooral heel veel lachen over de onwetendheid van de "deskundigen"Maar het is wel treurig dat er eerst een stempel moet worden geplakt voordat men je serieus neemt. Wij zijn toch allemaal unieke wezens?
| 08:43 |
Een heel goed stuk, stemt tot nadenken
| 11:21 |
bedankt voor je reactie. Ik ben heel benieuwd of dit een topje van een ijsberg is, of gewoon paranoia ;)
| 14:41 |
Ik heb geen flauw idee.
| 15:29 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen