EEN BLAUWTJE LOPEN ... (HAIKU 138)

EEN BLAUWTJE LOPEN ... (HAIKU 138)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

EEN BLAUWTJE LOPEN ...

Tja ik weet het . er zit een taalfoutje in . Het moet geen Ijsvogel maar IJsvogel zijn. Hopelijk kun je erdoorheen kijken.

MJ

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Weer een hele mooie en pakkende haiku, ook met die mooie afbeelding, die past er goed bij!
| 18:41 |
Dank je wel lieverd voor dit mooie compliment. 
| 20:35 |
Graag gedaan Mary-José!
| 18:55 |
Had ik gezien... droevig hoor. 😢
| 18:56 |
Mooi, wat kan er met mooi weer ontdooien?
| 20:11 |
love ... let it shine ..let it shine
| 20:41 |
Nou zeg, het arme dier...... ze hebben het al zo zwaar na de vorst (ik speur, maar heb geen ijsvogel meer gezien!)
| 17:26 |
oei oei , geen een meer ? oeps ...
| 18:46 |
mooie haiku,en foutjes zijn niet storend
| 17:07 |
dank je wel lieverd voor je reactie , begrip en compliment!
| 18:47 |
Hij is mooi gevonden!
| 16:03 |
dank je Hans voor je reactie en compliment
| 18:53 |
Niet beginnen met een verschrijfgissing. ;-) Ik vind hem prachtig bedacht.
| 14:34 |
hihi, ik verwijs je naar mijn blog (meisje sijsje ....lees daar maar eens wat commentaar ;-) ..... je hebt er ... ) dank voor je compliment!
| 19:41 |
Ahhhh gelezen. Ik moet er tegenwoordig alleen maar om lachen. Onderlaatst had ik in een recept iets niet goed geschreven. Daar werd ik netjes op geattendeerd, dat kon ik waarderen. En dat vroeg jij ook. Ach weet je, zelfs in boeken en artikelen van grote schrijvers staan stijlfouten en schrijffouten. De Nederlandse taal verandert te vaak. Onderlaatst heb ik gelezen, schrijf zoals je praat. Nou, dat doe ik dus al jaren. Omdat, toen ik begon met bloggen werd mij gevraagd om niet zo van die moeilijke woorden te gebruiken. Daar let ik dus wel op, dat ik die weglaat en er iets anders voor neerzet.
Wees maar gewoon lekker wie je bent. Je bent een lieve, mooie en creatieve vrouw! Zo!!
| 08:16 |
dank je wel lieverd. Zo zie en ervaar ik het ook Ik heb het ook daar gelaten waar het lag.. bij haar. En ze heeft de moed getoond naar zichzelf te willen kijken en haar verantwoordelijkheid te nemen . en DAT kan ik alleen maar waarderen, want ja ...we maken allemaal ergens fouten ....het is hoe je 'fout' aanmerkt en wat je er hoe mee wilt doen ;-) . Ik ben blij als mensen mij attenderen op ...daar leer ik van en dat wil ik graag . Verder gaat het mij vooral om de inhoud ! Thanks voor jouw warme compliment en het willen lezen (en mij 'zien' dus ;-) ! )
| 12:18 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen