EN TOEN KWAM DIAANTJE NAAR KLOOSTER DEEL 3


EN TOEN KWAM DIAANTJE NAAR KLOOSTER ... DEEL 3 

Inmiddels heb ik met deel 1 en 2 zoveel foto's aan mijn verhaal toegevoegd , dat ik maar een deel 3 ben gaan maken. Deze liefdevolle dames van  Diaantje verdienen voor mij een eigen plekje in een blog. Diaantje had heel wat mee te slepen aan bestellingen. gelukkig is het allemaal niet zwaar en erg groot van volume. er zit vooral heel veel liefdevol priegelwerk in. Dat kan ik enorm waarderen. Hier kan en mag ik weer anderen blij mee maken. 

Ik wilde Diaantje blij maken, zij doet zoveel voor anderen en haar goede doelen. Dus niks mijn boekje kopen....jij mag dat zelf ontvangen . Ook een kunst als je een gever bent ;-) 

Nu genieten wij de herinneringen en we gaan zeker weer nieuwe maken samen.

Mary-José 

Het mandje wat ik mocht ontvangen . uiteraard door Diaantje zelf gemaakt en gehaakt. hierin heb ik een deel van mijn gekochte artikelen uit Diaantjes shop gedaan . Het meerendeel in een doosje ...het is nogal veel ;) .

Deze Maria die al bij mij woont en een mooi plaatsje heeft in mijn windlicht blijf altijd bij mij.

Mijn bestelling...aan mandje Maria's. Diaantje is een vn de weinige die liefde kan dupliceren.  Dze liefdevolle vrouwen zijn allemaal uit een liefdevol hart gemaakt. 

Ze vinden via mij weer een liefdevol plekje in de wereld.

Diaantje gaf eerder aan mijn dichtbudel te willen kopen. Ze heeft mijn eigen dichtbundel gekregen.  Omdat zij altijd zoveel weggeeft aan goede doelen en omdat ze graag geeft en goeddoet,  wide ik HAAR eens wat geven.  Want bij steeds maar geven hoort ook het mogen ontvangen ! 

Op een of ander manier krijg ik hem niet goed door (die vierkantjes midden in het beeld horen niet zo. een uploadfoutje dus.)