×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


LIEFDE IS ....  (EIGEN QUOTE)

LIEFDE IS .... (EIGEN QUOTE)


LIEFDE IS...

Liefde is heel veel, waaronder deze eigen quote. Het is ook liefde voor mooie foto's en voor lieve Yoorsleden . samenwerken en samenwerking. Deze prachtige foto is van 'onze' Els Vergaerde. Daar heb ik mijn eigen quote op gemaak. Els heeft haar prachtige foto's ook aan mij ter 'adoptie' gegeven.. lief he ?  Dank je wel lieve Els . Zo kan en mag ik van een aantal lieverds een prachtige 'database' aan materiaal opbouwen.  Zo hier en daar zul je ze dus mogen ontmoeten in al hun schoonheid. En ook op een andere manier gebruikt , ter ondersteuning van mijn teksten.  Ik ben erg blij dat lieverds hun prachtige fotografeer kunsten met mij willen delen !

MJ 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties