×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


LIEFDE IS ... (EIGEN QUOTE)

LIEFDE IS ... (EIGEN QUOTE)


LIEFDE IS .... 

Liefde is natuurlijk héél veel. Het kan zich in vele vormen en mate(n) manifesteren , waarbij vooral de inhoud het belangrijkste is. Liefde voor heeft ook vele vormen en zo kan ik nog wel even doorgaan . Vandaag wil ik het juist kort houden. Een (eigen) quote.   Uiteindelijk draait de liefde om de verbinding .

Deze prachtige foto heb ik ook mogen 'adopteren' van 'onze' (want ze is van zichzelf uiteraard)                                    Chistel  (encaustichris). Inmiddels heb ik een flink weeshuis aan adoptiefoto's  waar ik intens blij voor en mee ben. Mag ik mijn 'praatje' op een prachtig  plaatje maken en vormt het een geheel van samen.  Mooi toch ?  Ik hou van samenwerkingen en het beste in elkaar naar boven mogen halen ! Dank je wel Christel! 

MJ 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties