LIEVERD, IK ZAL ...

LIEVERD, IK ZAL ...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

LIEVERD, IK ZAL ....

Ik was enorm geraakt door de prachtige foto van Sabrina van den Heuvel: https://yoo.rs/useroverview/30649/Sabrina%2520van%2520den%2520Heuvel.  

Onder het motto: durf te vragen haar gevraagd of ik haar foto mocht gebruiken  voor mijn dicht en/of haiku-werken. Dat mocht,  waar ik heel blij mee ben ! Bedankt Sabrina !  Ik ben gaan 'foto-shoppen'  in de letterlijke betekenis van het woord, en heb een paar prachtige foto's gevonden die ik kan en mag gebruiken . Je ziet ze wel langskomen. Uiteraard ga ik uitermate respectvol om met iemands werken en creativiteit. Ik doe aan bronvermelding  laat de werken heel, en hoop oprecht dat ze ook eer en recht doen aan de maker zelf !

Dit is de combinatie geworden van haar plaatje en mijn 'praatje'. De kwetsbaarheid, het fragiele, de kou, de 'vasthoudendheid'  en een zekere mate van eenzaamheid die het in mij opriep maakte dat dit gedicht werd geboren. Zo 'draagt'de foto dit gedicht.

Mary-José Knuvelderhelp

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Prachtig!!! Doet me denken aan mijn Oma...
| 13:09 |
Dank je wel voor dit enorme compliment! Je oma moet een bijzondere vrouw geweest zijn !
| 17:34 |
Zeker!!!
| 22:13 |
:-) ... knuff
| 07:47 |
Heel erg mooi gedaan! Dankjewel hiervoor, vind het super leuk dat je mijn foto's hier voor gebruikt. Dikke knuff
| 11:18 |
Dikke knuffel terug. Dank je wel voor jouw bijdrage hierin. de andere komt een deze dagen nog in een haiku langs ;-)
| 17:23 |
Leuk, ik kijk ernaar uit :)
| 22:10 |
hij komt hoor !
| 07:46 |
Wat een mooie combinatie! Het past ook perfect bij elkaar!
Heel ontroerend gedicht, het raakt me ook.
| 23:00 |
Dank je Enrique voor je geraakt zijn je reactie en mooie compliment
| 08:07 |
Graag gedaan Mary-José :-)
| 01:33 |
knuff
| 08:40 |
knuff :-)
| 16:56 |
Het is heel mooi geworden!
Haar plaatje en jouw 'praatje'... dat heb je ook mooi gezegd ;)
| 19:31 |
Dank je wel voor je reactie en compliment lieverd
| 08:12 |
Ik sluit me aan bij de reacties van alle benedenburen.
| 16:33 |
Dank je wel Soberana voor je reactie en aansluiting
| 08:07 |
Hele mooie combi!
| 13:28 |
Dank je wel Hans voor je reactie en compliment!
| 13:33 |
Prachtige foto met mooie tekst
| 12:57 |
dank je wel Gerrit voor je mooie compliment!
| 13:32 |
Prachtige combinatie van foto, tekst en gevoel.
| 11:37 |
wow , dank je wel Albert voor dit verwarmende compliment !
| 12:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen