MIJN EIGEN DICHTBUNDEL TE KOOP..


GEDICHTEN DIE MIJN WONDEN DICHTTEN.

Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik mijn (dicht)werken  niet uitgeef.  Dat héb ik wel gedaan, en ook heel bewust. Het is al een aantal jaren terug, maar dat maakt voor de inhoud niet(s) uit.  In die tijd heb ik bewust gekozen voor het  'in eigen beheer' uitbrengen (dus alleen via mij te koop)  Het verhaal kun je hieronder lezen.  

Op Yoors zijn een aantal schrijvers die een boek hebben geschreven en uitgegeven. Ik heb er al een aantal gelezen én in mijn bezit te gaan lezen. Dat bracht mij op het idee ook mijn eigen schrijfsels onder de aandacht te brengen. Iets HEEL anders dan een roman, of mijn andere (losse) gedichten.  Het gaat echt over 'mij' en hoe ik mijn  niet al te 'plezant' verlopen  jeugd  middels mijn gedichten heb kunnen 'wegschrijven'. 

Mocht het je aanspreken,  of ben je benieuwd hoe een 'mindere' jeugd niet hoeft te zeggen dat je niet kunt groeien, of je leven niet zelf weer in de hand/eigen beheer kunt krijgen. Of hoe je van je 'last' wel degelijk 'bagage' kunt maken.  Al heb ik heus mijn 'littekens' wel, en ja die trekken wel eens bij slecht weer. Dat mag ook zijn.  Ik mag zo inmiddels al jaren ook een waardevolle bijdrage voor andere slachtoffers  zijn in berip en begrijpen en in mijn geval er zelfs mijn werk van  hebben kunnen en mogen maken.  Het zijn intense,  maar evenzo 'grappige'  werken. Dat alles heb ik voorzien van mijn eigen tekeningen. 

Dus hou je van mijn (dicht)werken en voelt het goed voor je neem gerust contact op. Wil je 'mij' beter leren kennen, of lezen hoe  'beroerd' ook tot volledige (op)bloei kan groeien.  Hoe lijden ook leiden kan worden kan ik je van harte uitnodigen.   

MJ Knuvelder

................................................

Op de acherkant van het boekje:


Dit boekje is het verwerkingsproces van mijn niet al te ‘keurig en geordend’ verlopen jeugd. Ik wilde mijn eigen lijf en leven weer in ‘eigen beheer’ krijgen, hebben én houden.

Daarom is deze bundel ook bewust in … ‘eigen beheer’ … uitgebracht. Voor mij niet langer meer … ‘censuur’ … of beter passende ‘teksten’. Misschien een gewoon en tevens ‘ongewoon’ boekje óver en ván … ‘mij’ …, maar net zo goed over ieder van ons.

Het gaat over … ‘gevoel’ … en … ‘gevoelens’, en woorden krijgen vóór. Over in ‘verbinding’ weer tot mijn … ‘recht’ … mogen en kunnen komen. Met mijn tekeningen en gedichten maak ik u deelgenoot van dit groeiproces, en tevens mijn ‘levensles’ … Gedichten die mijn wonden … ‘dichtten’ …

Met deze selectie van 65 gedichten kan mijn jeugd hierbij voor mij symbolisch met … ‘pensioen’ … Ik nog lang niet, want ik geniet inmiddels van een andere (tweede) ‘jeugd’.

Een boekje voor … ‘zomaar’ …,
Een boekje voor … “speciaal’ … 

Om te … ‘geven’ … of om te … ‘ontvangen’ … 
Hoe u het ook … ‘krijgt’ … of … ‘ontvangt’ …

Het is geschreven vanuit een warm, open liefdevol en oprecht hart.

Mary-José Knuvelder

  • Deze unieke dichtbundel is te koop voor € 17,95 exclusief verzenkosten (€ 4,95).
  • Indien gewenst, kan ik hem signeren en / of voorzien van een (persoonlijke) tekst.
  • Mail mij bij interesse! mj.knuvelder@planet.nl