×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


MOURNING ... Encaustic-Art.   (PERSOONLIJKE UITLEG)

MOURNING ... Encaustic-Art. (PERSOONLIJKE UITLEG)


MOURNING

 

Hierbij de beloofde persoonlijke uitleg.  Dank je wel voor jouw reactie en bijdrage hierin! Het is altijd zo mooi te lezen en weer te kijken wat iemand anders er in ziet. En het kan mijn ‘kijk-op’ ook bijstellen, zodat ik kan zien wat die ander bedoelt. Soms ook niet, en dat mag dan ook zijn.

Wat er bij mij aan beeld opkwam toen ik het had gemaakt . Twee vissen een bolle die treurt bij haar zieke maatje die plat op de grond ligt voor haar. Ze probeert  een transfusie te geven.  Er is een verbinding met elkaar via bloed. Dan komt bij mij het verhaal weer boven van mijn ‘generaal ‘  (zie de update’s van mijn generaal desgewenst) die een paar maanden terug weer voor spannende gezondheidstijden zorgde.

De bolle vis ben ik (wahahaha  ja want goed gevuld ). Die transfusie neem ik niet letterlijk, maar figuurlijk. Ik ben 10 dagen niet van zijn bed geweken.  . Behalve om te slapen dan nog alleen met mijn telefoon heel dicht naast mij. Intens met en bij hem betrokken. Ik zie dit zo , het is ook een werkje uit mij. Gelukkig kunnen we nu weer rustig ademhalen en is de generaal aan het herstellen. En mijn geest herstelt ook van alle commotie en verwerkt het zo op de eigen manier.

Zo ik dit dan zie en ervaar. .

 

Ik heb genoten van jullie ‘kijk-op’ en uitleg ! Niet alle werkjes roepen dit soort 'beelden' bij mij op, maar daar waar wel deel ik ze graag  met je. Dank je wel voor het ‘lezen’  van mijn werkjes en ook open te staan voor de uitleg van mijn kant.

 

Mary-José Knuvelder.

 

 


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties