×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


PARADIJS ... DEEL 7 EXCURSIE  OCEAAN EN MANGROVEN. (waar was ik ? )

PARADIJS ... DEEL 7 EXCURSIE OCEAAN EN MANGROVEN. (waar was ik ? )


PARADIJS Deel 7

Zo gingen wij weer onderweg en op weg naar de mangroven bossen en de rivier die tussen twee oceanen uitstroomt. Een adembenemende plek.  Het was 200 treden naar beneden voor de 'bootgangers'. Ik bleef boven omdat met mijn hernia een boot IN een is maar UIT twee.  Niet dat ik er mee zat, want ik had een uitzicht wat zij niet hebben mogen meemaken. Goed ik heb de rode krabben met de witte pootjes gemist en een boottochtje , ach ik zat er niet mee en heb genoten van mijn  uitzicht. Immense bomen met tillantia. De geestesboom worden ze ook wel genoemd.  Als je in het donker door dit bos loopt kan ik me voorstellen dat het 'aaien' van die tillantias enigszins 'spooky' kan overkomen De volgende 'reis' in deel 8  neem ik je mee naar een lokaal schooltje wat wij mochten bezoeken .

Reis en raad je mee ?

MJ

Enorme bomen met vele tillantias

Vanaf mijn hoge positie had ik een mooi overzicht over de rivier en de mangroven. Het zijn enorme bossen. Helaas kan ik je geen 3D aanbieden

Mangroven bossen rotsen, bergen en grotten waar de excusiegangers doorheen mochten (na 200 trappen af te zijn gegaan )

Daar gingen de bootjes. Men moest wel allemaal een reddingsvest aan. enige regelgeving blijkt er toch te zijn.

DE overkant . de rotspartij. bome mangroven en de uitkijk op de twee zeeën die bijeenkomen.  Wellicht een soort van drie-water punt i.p.v een drielandenpunt.

Hier stroomt de rivier in de oceanen. een lokaal vissersbootje drijft in de (uit)monding.

Eindelijk ben ik even 'groter' dan mijn generaal  ;-) 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties