×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
PASEN .... WAAR GAAT HET OVER ?


PASEN ...  WAAR GAAT HET OVER.

Met alle respect voor ieders geloof en geloven. Ook dat ontwikkelt zich wellicht. Ik ben Katholiek opgevoed, dus heb dat verhaal meegekregen . Feit is wel dat alle Romeinen alles noteerde, dus de man heeft geleefd. Ik zie het inmiddels wat groter en breder... in een veel groter Geheel.  Ik geef het maar weer als het Universum, de Bron ...het Al. Daar waar wij allen deel van uitmaken en in liefde zijn. Geloof is voor mij vooral LIEFDE. (ook al ken ik het vanuit mijn jeugd echt wel anders, dat is de kleuring van de mensen zelf... dat staat los van 'geloof' op zich voor mij) 

Hoe dan ook .... Geniet je Pasen, uiteraard ook de eieren als die er voor jou bij horen.  Als het goed voor je voelt . Sta eens stil bij alle liefdevolle en warme verbindingen die je hebt .  Koester ze in het hier en nu.... nu je ze echt kunt voelen en be-leven bij leven..

Warme en verwarmende dagen gewenst 

Mary-José Knuvelder


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts