RECEPT OP AFROEP ... VAN ELISABETH ! (HAIKU 212)


RECEPT OP AFROEP ... VAN ELISABETH !  (HAIKU 212) 

Dit is zo ontzettend liehiehiefff, zo echt 'onze' Elisabeth.  Al had ik een donkerbruin vermoeden dat ze mij wel aan die kool wilde hebben nadat ik aangaf daar niets aan te vinden en geen enkel lekker recept kon bedenken.

SHE DID IT ...  met kaas (altijd goed) ...  stamppot, waardoor de XXXL spruit heerlijk vermengd mag worden . Flink werk aan de winkel voor de karwei zaadjes , maar dat kawei wordt geklaard...OOK hier!  In dit 'gat' is gerookte geitenkaas echt niet te krijgen, dat kennen die boeren hier niet ... DUS eten ze het niet !  Misschien gerookte geit, geen idee. Ik ben import dus ik hol wel naar de stad die geit te strikken!

Lieve Elisabeth, dank je wel voor jouw kookliefde en je liefde voor mij een  persoonlijk recept aan te reiken. Als tante digibeet heb ik geen verstand van delen of het recept te promoten. Maar mijn hart gunt je dat zeker !!! Ook hier , ik ga  als 'groentje'  digitaal aan het 'karwei'. 

Knuff MJ