×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


SILENT MEETING  ...  DE BELOOFDE UITLEG  (Encaustic-Art)

SILENT MEETING ... DE BELOOFDE UITLEG (Encaustic-Art)


SILENT MEETING

Laatst heb ik jullie gevraagd eerst aan te geven wat jullie in dit Encaustic-Art werk zagen/zien, en dat ik daarna zou komen met wat ik erin zie.  Creativiteit komt - naar hoe ik het zie  en beleef-   voort uit  je diepe innerlijk, daar waar hart en gevoelsbeelden elkaar ontmoeten, waar woorden vaak de 'lading' niet (voldoende) dekken.  Dat kan zich weer uiten in alle andere vormen van creativiteit , muziek, tekenen en alle varianten daarvan, schrijven  ..en alle varianten daarvan... en creeëren ..een alle varianten daarvan.  Voor mij is het de ziel die spreekt en zich uit in een eigen taal.    Nu mijn persoonlijke uitleg/zienswijze en ervaren van het werk  SILENT-MEETING. 


Mijn man heeft het de laatste maanden erg zwaar gehad letterlijk en figuurlijk. Zijn gezondheid na weer een zware operatie met (weer) de nodige complicaties...en we zijn er nog niet.  Ergens staat er weer een aan te komen, want complicaties hebben daar weer voor gezorgd. 

Hij strijdt zijn strijd op zijn manier, met zijn mogelijkheden en vanuit zijn behoefte(n), wensen en noden. Ik zie hem hier staan in het rood... vanuit zijn 'overleven' ...contact makend met zijn dierbaren in de stilte van zijn 'binnenwereld'.

Zij staan liefdevol in het groen, onze  dochter en ik, zijn vrouw en lief. Zo ontmoet 'overleven' het liefdevolle leven en worden verbindingen stilzwijgend erkent en verstevigd. Althans, dit is zo mijn gevoel, ervaren en interpretatie van wat ik onlangs gemaakt heb. Na meer dan een half jaar mag/kan  ik weer Encuastic-Arten  ... en wat 'gevoels-kreukels' gladstrijken ;) hoe mooi is dat ! <3

Er liggen weer wat werken op de plank om met je te delen.   Spreekt deze manier van  met elkaar delen je aan ?

warme groet, Mary-José Knuvelder


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties