×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


THE CALL OF SOULS    - encaustic art-

THE CALL OF SOULS - encaustic art-


THE CALL OF SOULS. (hot-plate)  Encaustic Art.

Al dagen wordt ik 'geroepen'....al dagen is de drang sterk en sterker. Op een of andere manier ben ik erg bezig met de 'groep' welke de Masterclass met John F. Buckland in mei j.l hebben mogen volgen. Wat was het bijzonder en speciaal en wat IS het bijzonder en speciaal. Ik ervaar en voel het althans zo. Vandaag aan mijn zielenroep gehoor gegeven.Hier één van de resultaten. Voor mij zijn het allemaal verbonden zielen die elkaar blijven vinden in een uniek verbond van onvoorwaardelijke liefde ! We are not and never alone ...just connect with and in our  and soul. 

Wat is jouw  'kijk-op'  ?

Mary-José Knuvelder

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties