UITREIKEN  (EIGEN QUOTE)

UITREIKEN (EIGEN QUOTE)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

QUOTE 

Kijk, ik word altijd HEEL blij van samen en 'samen '  en van samenwerken. Ditmaal mag ik deze prachtige foto van Hetty van der Zanden gebruiken. Ik hoop dat ik haar mooie foto eer aan doe.  DE boodschap voldoet wel aan het beeld wat ik schets denk ik.

Mary-Jos;e Knuvelder

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
en dat doe je!
| 11:39 |
xxx
| 20:16 |
Wat een mooie samenwerking. 
| 06:47 |
dank je wel. dat mag ik  graag doen . Elkaars kwaliteiten versterken is toch prachtig ?
| 22:48 |
Ik vind het een mooie combi.
| 21:46 |
dank je wel lieverd , voor je reactie en mooie compliment
| 22:41 |
Zeer zeker waar(geworden)
| 21:25 |
een warme knuff lieverd!
| 22:36 |
Dat is zeer zeker waar!
| 11:12 |
dank voor je (h)erkenning lieverd !
| 19:43 |
En zo is het!
| 10:24 |
dank je lieverd
| 20:57 |
ik ben net jij dol op dit soort dingen maken,erg mooie
| 10:14 |
ohh wat heerlijk ,   zo leuk om te doen ! 
| 20:51 |
Een Mooie combi weer!
| 08:48 |
Dank je wel lieverd voor je mooie compliment (jij ligt nog op de plank ;-) ) 
| 09:09 |
Ik blijf lekker liggen :-)
| 09:12 |
ja hoor , jij mag daar ook uitreiken ;-) 
| 19:35 |
dank je wel lieverd 
| 20:50 |
Dat klopt wel
| 07:58 |
dank je wel voor je reactie 
| 20:07 |
Een hele mooie quote en hij kan niet op een mooier moment komen! Ik weet niet of je mijn bericht hebt gelezen, "brief aan lexxieboy" ... maar daar past het ook bij. Niet direct waar je aan denkt, maar als wij Lex niet helpen dan zou hij het nu zeker niet redden, en als hij niet duidelijk aangeeft dan weten wij niet wat hij wil. Samen zijn we sterk nu ...
| 07:55 |
Wat is 'toeval'  he .  Wat FIJN dat het zo aansluit en dat het eer doet aan jouw foto. Uiteraard heb ik , "brief aan lexxieboy"  gelezen en je daar ook een antwoord/reactie gegeven lieverd. Heel veel sterkte !
| 20:46 |
Wat een geweldige quote en foto! 
| 07:38 |
Dank je wel lieverd voor je reactie en mooie compliment. de foto is van Hetty ...mooie he 
| 20:42 |
Echt heel mooi. Ik had het begrepen dat de foto van Hetty is. Zo leuk die kruisbestuivingen op Yoors. 
| 07:43 |
Ja he , elkaar kwaliteiten bevorderen !
| 22:50 |
Prachtige combinatie ❤️ Soms past iets zomaar bij elkaar en dat is mooi! 
| 07:21 |
Dat vind ik nu ook. Ik vond het echt passend
| 20:40 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen