UPDATE 11 MIJN GENERAAL

UPDATE 11 MIJN GENERAAL


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Update 11  mijn generaal 16-11-17.

HELAAS…

Vannacht heb ik niet echt lekker geslapen.  Duikelaartje was een tolletje zeg maar. Vanmorgen  in alle vroegte kreeg ik een appje van de generaal dat hij had overgegeven en zich niet zo lekker voelt.  Hmmm…  inmiddels heb ik ook onderbuikgevoelens die ik (her)ken. Het hotel vaarwel gezegd met een slag om de arm en op naar het ziekenhuis, alle rituele afgehandeld daar geparkeerd en binnen te komen trof ik een niet zo jofele Generaal aan.  Niet ontbeten, hij voelt zich niet lekker. Last van opgeblazen gevoel en algehele malaise.

Hij is ‘geraakt’ en het kost hem moeite ‘hier’ te blijven….er komt WEER een en ander aan bekends naar boven. hier gaan we weer … wellicht nu wat begrijpelijker waarom we na vorig jaar niet direct in de ‘hosanna …hoop doet leven stand staan’, of het komt allemaal wel goed omdat we dat allemaal vooral zou graag ‘willen’ ?   We zijn realistisch en hebben weet van wat er allemaal kan komen OOK nadat je ‘beter’  verklaart bent. Van de ene op de andere minuut kan dat anders zijn en gaan. Ect geloof me ….ook nu weer dus.  De generaal heeft hier een ‘rijke’ historie in..hoe herkenbaar…helaas..

Hij werd weer naar beneden getransporteerd voor bloedafname. Arme man is zowat een ouderwets ‘speldenkussen’. kijken hoe de vlag er klinisch bijhangt.  Uit voorzorg alvast (weer) een infuus aangelegd. Een bacterie kan je van het ene op het andere moment doodziek maken. Vorige keer meermaals ervaren en van geleerd. Deze rit ook ervaren en we leren weer dat het ook weer zou kunnen  zijn… pffff. De veerkracht  van mij ijzervreter wordt wel enorm op de proef gesteld, en ook ik ben aangeslagen.  WEER een complicatie.

DE bloedwaarden wezen uit dat een deel van de ontstekingswaarden bijna weer normaal waren, maar dat de witte bloedcellen in en rap tempo gestaag waren gestegen.  En hij voelt zich niet lekker. twee artsen , waaronder v.d. Meij die weer is gebeld hebben aangegeven dat ze niet weten wat er aan de hand is en dat hij dus NIET naar huis kan en mag.   Het kan zijn dat het morgen wellicht weer is gestabiliseerd, wellicht ook niet . In dat laatste geval weer een scan  van het een of ander omdat er dan toch ergens een (ontstekings) haard moet zitten.  Dat dan natuurlijk (weer) met bijbehorende  God mag weet welke ‘behandelingen’… wellicht weer open als men het niet kan achterhalen.  Niemand weet het dus nu. En wij dus ook niet….  Ik haal de ‘ezel’  van hoop maar weer van stal. Een ezel in het gemeen stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen…  IK vind het een gemene ezel op dit moment.  Het liefst trek ik hem bij zijn oren de stal weer in. Het is dat ik tot in het diepst van mijn ziel een dierenliefhebber ben en dit het beest dit ook niet kwalijk kan nemen, laat staan hem er verantwoordelijk voor houden. JA deze dingen gebeuren…praat ons en mij er niet van…. we ervaren ze telkenmale  en mijn Generaal  helaas aan den lijve… En mij lijf is er inmiddels ook beroerd van.

Hup infuus er weer in met een AB-kuur die weer opgepakt gaat worden en de nodige ‘water en vochthuishouding-infuusen’…. zucht, zo ben je van de slangen af en zo zit bijna alles er weer in.  Weer een stapel pillen erin, thuiszorg in de hold en ik mijn  hotel maar weer gebeld of ze nog een bed in de herberg hebben voor mij. Hier ligt er een weer ziek te zijn, zijn kwarkje dood te staren omdat alles hem aanvliegt wat ook maar op eten lijkt. En ik zie zijn bekkie steeds meer invallen.

Ik maak me zorgen, en merk dat de rek  er wat uitgaat van de kracht van mijn veerkracht. Ja dat komt wel weer, ik ben niet wanhopig al voelt regelmatig wel zo . Zolang je niets weet en ervaren hebt dat alles zomaar fout KAN gaan in deze staat het elastiekje regelmatig wat  ‘strak’.  Nu zit ik weer naast hem, hij slaapt…  ik pak mijn groene olifant (Evernote) en schrijf, beschrijf en omschrijf wat er allemaal door mij heen gaat… geloof me dat ik ‘productief’ ben nu.

Vanavond ga ik misschien wel voor een lichtroze olifant. niet om het met een glaasje te vieren, ook niet om de angst en onmacht  weg te drinken , hooguit te zorgen dat ik aan mijn rust kom. Als ik niet op de been blijf is het de lamme helpt de blinde. En reken erop dat ik niet ‘blind’ ben in wat er allemaal weer niet kán gebeuren. Ik zal niet zeggen dát….  beiden zijn we  ervaringsdeskundigen in hoe de wet van Murphy ook voor de ‘zeldzame’  complicaties  kan gelden… In elk geval weten de heren doctoren ook niet waar dit heengaat en hoe het gaat.

 

We wachten weer af … en ik ga nog even door met de update. Dus toch tot morgen…zucht…

 

 


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat zwaar allemaal, sterkte!
| 17:49 |
Gelukkig i het nu allemaal bergopwaarts aan het gaan lieverd. dak voor je medeleven
| 17:55 |
Pfieuw dit is niet niks.
| 10:22 |
nee lieverd, dat is het zeker niet. zeker gezien we dit vorig jaar ook hebben doorgemaakt NOG een graatje erger
| 11:27 |
Er begint zich hier een lichte RSI in de duimen te ontwikkelen, maar we duimen door, al groeien ze vast in die stand!
Ik kan weinig anders dan je opnieuw heel erg veel sterkte wensen, en nog een digi-knuffel sturen: komt íe.........!
| 01:48 |
Lieverd, jouw warmte , liefde en steun doen HEEL veel goeds, je mag best af en toe een pauze inlassen hoor, je hart is bij ons !
| 11:25 |
Alle kracht voor jullie gewenst om toch weer door te gaan!
| 00:06 |
dat doen we met alle kracht en moed in ons hoor !
| 11:24 |
Mooi zo!!
| 15:32 |
Wat een tegenvaller!
Ik blijf duimen.
En jij ook goed voor jezelf zorgen hoor!
| 23:53 |
dank je wel lieverd, ik waardeer je steun en warme reacties. deze doen mij goed . dank je !
| 11:23 |
Wat een tegenslag ineens weer. Wat je zegt: hoeveel veerkracht heeft een mens voordat het elastiekje knapt. Ik wens jou en je generaal nog wat extra veerkracht en heel veel sterkte toe.
| 23:33 |
dank je lieverd, kennelijk zijn we van goed rubber gemaakt ;-) . pfff maar wel een aanslag hoor
| 11:22 |
:-( Wat moet ik er van zeggen ? Niets, slikken moet ik er van.
Nog meer kracht wensen, deze keer maar tot de macht 10000000000000000
| 22:47 |
Dank je lieverd, soms is zonder woorden een woordenboek aan gevoel. Dta deel je dan zonder woorden met elkaar. Dank voor jouw zijn
| 11:19 |
Dat is een tegenvaller voor jullie, en dat komt toch even aan als je in de 'hoop-en-hoera'-stand staat. We duimen gewoon door, heel veel sterke jullie allebei!
| 19:14 |
dank je ik waardeer jouw blauwen duimen !
| 19:45 |
Nee he! Het ging net zo goed :( Ik ga even een paar telefoontjes plegen: bidstond rond de klok wordt weer ingesteld.
| 19:05 |
dank je lieverd !
| 19:44 |
En jij bedankt voor je waarderingscadeau.
| 19:47 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen