UPDATE 15 MIJN GENERAAL

UPDATE 15 MIJN GENERAAL


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Update 15 mijn generaal 20-11-16

Gisterenavond zaten we  ieder op een andere stek, maar wel  aan eenzelfde dis: Spinazie. De generaal was content dat de ingewanden weer naar zijn orders wilde luisteren. Het ging gewoon goed ! Ik heb heerlijk mijn 3 B’s doorlopen van Bar (keuken nu )  bad en bed. Heerlijk mij in de armen van mijn beschermengel gelegd en een heerlijke nacht gemaakt op mijn eigen matras. ZALIG gewoon. 

Hij had ook een goede nacht gehad, wel een aantal keren eruit maar niet om ‘omgekeerd’ zijn eten weg te brengen. Hij voelde zich opperbest en hoorde van de arts dat hij naar huis mocht. Hechtingen eruit. Een flink XXXL –litteken  maakt onderdeel uit van zijn lichaam. Maar het zo gewraakte stoma is weg,  de lelijke littekens en de breuk ook.  Deze laatste kan nog terugkomen was de waarschuwing.  Ik hoef geen Generaal  3.0 !  eerst maar afwachten, en dan verder kijken. Zijn (ex)stoma litteken ‘draagt’ wat, maar bij de andere twee dwarsliggers aan wonden komen ze nu gebroederlijk met zijn 3en naar huis om hier via de thuiszorg 2 keer daags een nat pak te halen, doorgespoeld en verbonden te worden.  Die kunnen dat prima doen. Wij zijn BLIJ , na nogal wat ‘verrassingsdagen’ in het UMC is het dan zover dat hij thuis komt. Nu is het genezen en herstellen, bijkomen

De Generaal is per taxi thuisgebracht.  Wellicht een eenzame thuiskomst . Als ‘sleutelkind’, want de overbuurvrouw was het ‘welkomstcomité’ met de sleutel.  Ik was net op weg naar het ziekenhuis voor mijn ‘uitstapje’ MRI.  Ik had al een ‘voorgerecht’  herrie Spanjaarden gehad, maar dit was een hoofdgerecht herrie voor gevorderden hoor . Uitslag kreeg ik twee uur later dus ik had  weer ‘ziekenhuiswacht’ alleen nu alleen en voor mezelf.  Na 20 jaar of langer rugklachten die steeds korter op elkaar komen …steeds langer duren en heviger worden , wilde ik toch dat er eens naar gekeken werd. Ik blijk een fikse hernia tussen L5 en L4 te hebben.  En zo vallen we van het een in het ander.  Dit is echter een ander verhaal . Deze update gaat over mijn generaal.

Vandaag zal de laatste update zijn die ik met je deel. Wie weet mogen we elkaar weer (digitaal) begroeten en/of ontmoeten op de andere bekende wegen die je kent mocht je dat wensen. Ik wil jou en jullie danken voor jullie betrokkenheid, steun, liefde , warmte….jullie hele zijn!. Voor het willen lezen van mijn proza. Je belangstelling is zo gewaardeerd, zo in liefde ontvangen, en heeft de generaal mij veel goed gedaan.

Ik hoop dat ik mij ZO niet meer hoef te melden. Geen bericht op deze manier is goed bericht. En we zijn toe en gaan voor GOED….

Knuff MJ

 

 

 


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
De angst en stress heeft zich vermoedelijk op jouw rug gezet.
Jullie kunnen nu wat tot rust komen, blij dat alles goed verlopen is.
| 20:59 |
Dank vor je medeleven en je reactie. Die hernia heb ik al meer dan 20 jaar (maar nu goed bewezen ;-) . Zeker is het o.a. een uiting van de last(en) jarenlang gedragen en dragende . Dat kan ene jeugd en leven met je doen ...en je mag het er mee doen en je bewust van worden Gelukkig heb ik dankzij mij beroep hier ook bewustwording en bewustzijn in. Het gaat er niet mee weg .. maar kan er mee dealen, zoals we allemaal onze dingen hebben om mee te dealen ;-) . dank je wel
| 10:53 |
Alle goeds voor jullie beiden (ook jouw hernia)! Lieve groeten
| 09:33 |
Dank je wel liefde vooral ook voor jouw warmte liefde en betrokkenheid, waardeer ik
| 19:59 |
Dat weet ik, ik gun je het van harte
| 20:33 |
:-)
| 21:20 |
Wat een goed nieuws zeg! En wat een geweldige kracht van jouw generaal en van jou natuurlijk.
Alleen jouw rug, dat is inderdaad minder...
Rustig aan doen jullie twee en we zien, spreken of horen wel weer van elkaar, waar dan ook, hoe dan ook!
| 23:08 |
ja een ouwe ijzervreter ! Ik bijt me ook stuk op sommige dingen geloof ik ;-) Tropenjaren geweest, dus nu pas op de plaats ook voor mij. Zekers we houden contact!
| 08:39 |
Goed zo! :-D
| 15:35 |
samen (uit)rusten ;-)
| 19:57 |
:-D
| 02:32 |
Hoera!! De Generaal is thuis, en laten we zorgen dat hij ook thuis blijft. Mijn duimen blijven (verslaafd als ze inmiddels zijn ;-)), nog even kleine rondjes draaien. Nu nog de thuiszorg stapje voor stapje je huis uit werken, maar dat gaat wel even duren denk ik.
En intussen vooral goed voor jezelf zorgen!
| 13:56 |
ja blijf jij maar lekker draaien met die duimen. ben ik blij mee...wellicht helpen ze mij mee ;-)
| 14:43 |
Hopelijk zet het zo door bij hem en kan hij rustig aan bijkomen van de operatie en toestanden.
Komende weken zal hij nog zeker wat last krijgen van bepaald eten, paar dagen wachten en dan weer eten zei mijn chirurg, darmen moeten daar weer aan wennen.
Nu ook op je zelf letten en ook aandacht aan jou probleem besteden.
Geniet weer van jullie tijd thuis. Maar laat hem wel op tijd zijn rust nemen.
| 08:58 |
Daar gaan we voor. De eerste horde is genomen. NU de horde genezen en herstellen. Ons huis is al 'overgenomen' door de thuiszorg en mijn praktijk ook bijna. Tja, wel handig he zo'n verstelbare massagebank. Goed voor hun ruggetjes ;-) . Idd nu ook pas op de plaats voor mij wat meer. Al wat tropenjaren achter de rug. Nu rust in de tent. en de aandacht naar mij verleggen. Ik heb ook een gezondheid, een die mij lief is ;-) . Dank voor je uitgebreide reactie !
| 12:29 |
Wat fijn dat hij vandaag dan toch echt naar huis mocht, geen rare dingen meer tot nu toe en eindelijk samen zijn. Same thuis werken aan het herstel van je Generaal! Vanuit het noord brabantse Heeswijk Dinther wens ik jullie beiden een heeeel voorspoedig herstel zonder rare tussensprongen en zonder inzinkingen.
| 20:42 |
he dank je wel mede -Brabander (ik ken je dorp!) . Ik ben er ook een al woon ik er al lang niet meer. Dank voor je medeleven, je reactie en warme woorden. Ze doen mij goed. We gaan nu voor fase twee genezing en herstel. knuff.
| 08:21 |
Oh wat fijn dat jullie samen weer echt thuis kunnen zijn.
| 19:38 |
het is heerlijk, nog wel een geconfisceerd huis vanwege alle thuiszorg, maar dat zal o wel steeds minder worden. de zwaarste hobbel is genomen! dank voor al jou warmte, reacties en medeleven. ze doen me goed en hebben mij goed gedaan
| 08:22 |
Fantastisch nieuws.
Thuis kunnen jullie tenminste echt tot rust komen.
Doe rustig aan en ga genieten van de feestdagen!
| 18:50 |
dank je lievdr, voor al jouw lieve reacties en warmte. ze hebben mij gesteund ! Dank ej dat gaan we zeker doen !
| 08:23 |
Helemaal fijn, geniet!
| 18:33 |
ja, echt wel Hans. Dank voor jou medeleven , je reacties en warmte. Die doen goed !
| 08:23 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen