UPDATE 8 MIJN GENERAAL

UPDATE 8 MIJN GENERAAL


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Update 8 mijn Generaal 12-11-17

Ik had vannacht een dagtaak aan mijn nacht. Ik heb bijna alle uren voorbij zien komen. Het draait ook overuren bij mij. Kreeg gisteren een appje van de Generaal dat hij weer naar het CMH gebracht werd voor een infuus (want ja hij is amper te prikken, en houdt zijn levensvocht graag voor zichzelf). Ditmaal vanwege een verlaagd kalium gehalte. Aangezien er een maagsonde inzit kan en mag hij niet eten en/of drinken dus moet alles ook per infuus. Daar weer overgeven, de pijnstilling is inmiddels goed ingedraaid dus de martelgang was wat minder voor hem. Hij heeft weer wat gekregen tegen de misselijkheid én wat om de maag en darmen aan te sporen tot enige actie. Tot nu toe zijn deze  wars van enige actie. Dat wil men graag op gang hebben zodat hij zijn voedingsstoffen en medicatie oraal binnen kan krijgen.

Vandaag ben ik blij wat positiever nieuws te kunnen brengen .Hij lag er een stuk beter bij dan eergisteren en gisteren toen ik kwam. Geen koorts (yes!!!) , nu is de maagsonde even afgedopt omdat de afvoer nu een stuk minder is (een goed teken) . De slang blijf er nog even in tot men redelijk zeker is dat het echt goed gaat.  Nu kijken of de misselijkheid wegblijft.  Hij mag heldere vloeistoffen, dus hij heeft met smaak wat bouillon gedronken en als dat goed gaat wellicht vanavond vla.  Hij krijgt magnesium en Movicolon om de ‘pijpleidingen en riolering’ aan de praat te krijgen. Die moeten wel wat gaan doen. We durven weer voorzichtig te hopen dat we terrein winnen.  Voor ons is elke stap er een.  En hoge lijnen zijn niet prettig, al heeft men geen keus  als de boel niet wil. De antibiotica lijkt dus zijn werk te  doen. De bloedwaarden /ontstekingswaarden  zijn gedaald ! (YES !!) … en dus geen operatie omdat het van binnen wellicht weer foute boel is !  De wond gaat goed nu, geen overdreven vocht dus de angst dat de facie los waren is ongegrond gebleken… YES !! … ook geen operatie daarvoor dus.  Lang leve de Antibiotica! Nu nog alle slangen weg…. dan zie ik ‘Klooster’ al wel ergens gloren.

Het zou erg fijn zijn als we nu niet langer van complicatie naar complicatie gaan.  De Generaal heeft weer wat meer hoop op winst, al blijft het stemmetje hem aardig bezighouden.  Dat zal wel tot fluisteren gebracht kunnen worden als alles nu mee wil gaan zitten. Dan is het ook weer vertrouwen krijgen in het eigen lichaam voor de Generaal. Wij zijn niet pessimistisch, maar de ervaring heeft ons met ‘schandelijke schade’ wel een en ander geleerd. Dat heet dan realistisch zijn. Normaal gesproken zijn complicaties niet aan de orde van de dag. En is één keer is al pech. Inmiddels heeft de Generaal meer het idee de wet van Murphy aan zijn broek te krijgen. Het hotel is inmiddels bijgeboekt, ik moet er anders morgenvroeg  uit.  De Generaal mag nog even in het UMC logeren .

Dank voor alle lieve, warme wensen, de inferno’s en de gebeden overal vandaan. Alle licht en warme betrokkenheid en het klaarstaan. Het heeft allemaal geholpen, daar ben ik zeker van. Blijf nog even ‘aanstaan’ en in verbinding met hem wat dat betreft.  Wij horen nog ‘stemmetjes’ al schreeuwen ze niet meer zo hard.

Ik ga vanavond ook aan heldere vloeistof … een wit wijntje ! Alles wat je kunt vieren ook  vieren . Ditmaal met een hoofdletter V. Misschien doe ik zelfs vannacht wel een oog méér dicht. Zou mogen van mij.  Tropenjaren tellen dubbel en zonder veel slaap wellicht driedubbel.

Al kan ik met gedichten maken heel wat van me afschrijven en aan gevoels(meer)waarde winnen, dat je lief en liefde weer zo moet stoeien met en in zijn leven raakt mij ook enorm. Niet in de minste plaats omdat ik zielsveel van hem hou en dat bij leven nog lang wil mogen blijven doen.

 Knuff MJ

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Pas wel goed opjezelf ik vind dat wij als yoors vrienden goed op elkaar moeten passen
| 07:02 |
dank voor jouw steun en zorg . dat is heel verwarmend !
| 11:28 |
Gelukkig dat het weer de goede kant op gaat. Pas je ook een beetje op jezelf? Sterkte nog de komende tijd.
| 06:54 |
dank je lieverd voor jouw zorg. Ik pas zo goed mogelijk op mezelf in deze omstandigheden.
| 13:54 |
Gelukkig zijn er goede ontwikkelingen, ik probeer me maar voorzichtig te uiten, het is allemaal heel zwaar natuurlijk voor jullie beiden.
Zeker blijf ik kaarsjes branden en bidden voor jullie!
| 01:32 |
Dank je lieverd, gelukkig gaan we nu de goede kant op. Dus ik ben heel dankbaar. Het was zwaar, maar we gaan nu voor beter en 'beter'
| 11:01 |
Zo mag ik het horen! Alle beterschap!!
| 12:05 |
dank je lieverd, er is weer 'lucht'!! het gaat goed
| 15:54 |
:-D
| 02:24 |
Lieverd, laat jou het wijntje smaken, je hebt het verdiend na alle stress. Fijn dat er nu positief nieuws is!
| 19:16 |
ja heerlijk he ! Ohh ik heb zo genoten van wijn maar vooral van de druk die er nu af is omdat het beter gaat!
| 11:02 |
HOERAAAAAAAAA! *hartjes stuurt*
| 11:02 |
YES !
| 11:19 |
Wat fijn je positieve bericht te lezen. Ik duim voor een gestage lijn omhoog.
| 18:40 |
Ik duim heerlijk met je mee. dank voor je belangstelling en reactie
| 11:02 |
Goddank: kleine stapjes vooruit! Wij gaan door met bidden!
| 14:19 |
Ja, zo fijn . Ik ben zo dankbaar en alle gebeden hebben hun vruchten afgeworpen! Dank daarvoor en bedank allen die zich zo liefdevol in zetten voor mijn Generaal!
| 11:03 |
We duimen door, heel veel sterkte met het herstel!
| 11:22 |
Dank je Hans voor jouw warmte en steun. dat doet goed !
| 11:05 |
Ik duim door en blijf aan jullie denken!
| 10:17 |
dank je wel lievdr voor al jouw liefde en warmte. het helpt ons zeker
| 11:05 |
Zijn toch lichtpunten in het diepe duister als ik het zo lees.
Als ab aanslaat doet het zijn werk voortreffelijk.
Movicolon laat de boel wel borrelen is mijn ervaring. Deels werken we het stilzetten van maag en darmen ook zelf onbewust in de hand, bij mij is het dan of er een steen in mijn maag ligt. Vrijwel altijd door stress, verdriet, onmacht enz.
Laat Ruud lekker rustig genezen, zwaar zou het worden, complicaties niet gehoopt.
We blijven met zijn allen aan jullie denken.
| 09:32 |
Gelukkig en godzijdank wel, is de ellende minder diep dan vorig jaar. Hij heeft magnesium omdat Movicolon zo zwaar op de maag ligt en weer voor overgeven kan zorgen. Hij zat verstopt ...en de stop is eraf gegaan gisterenavond na alles wat men erin gegooid heeft. oor nu nog even aan de magnesium blijven dus . En wat jij aangeeft zal zeker meespelen.. de darmen zijn immers onze 'buikhersenen'. We gaan nu echt de goede kant op. en daar zijn we heel dankbaar voor. dank voor al jouw warmte steun en 'er zijn' , waardeer ik enorm lieverd
| 11:09 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen