×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


WAT EEN EMPATHIE ... (HAIKU 197)

WAT EEN EMPATHIE ... (HAIKU 197)


WAT EEN EMPATHIE ... (HAIKU 197)

Of je nu wel of niet gelovig bent .... ik werd door deze foto geraakt.  Hoe een beeld, wat iets uitbeeldt ook gedrag oproept. Kijk dit kleine meisje willen 'helpen'...liefde, betrokkenheid en empathie  alom. In mijn ogen iets wat de mens en de mensheid kan redden van verbittering, negativiteit.  In oprechte belangeloze liefde kunnen wij zulke mooie verbindingen maken.  Ik kies voor (de) liefde, wellicht wel omdat ik juist al het andere zo 'aan den lijve' ervaren heb. Het heeft mij de ogen én het hart doen openen. 

Ik wens je veel liefdevolle verbindingen toe.

MJ
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties