WE KRIJGEN NIET ALTIJD ANTWOORD

WE KRIJGEN NIET ALTIJD ANTWOORD


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

HOE GA JE OM ...

In de tijd dat 'mijn generaal' is net UMC lag heb ik heel wat inspiratie voor dichtwerkjes gehad. Zomaar ... vanwege het speciale wat hem en ons overkwam. Om zo mijn gevoel een plekje te geven en het te doorleven en het leven op mijn manier te be-leven.  Wellicht is dit ook herkenbaar voor jou, al is het wellicht in een andere situatie. Tussen hoop en vrees ...velen (her)kennen het .  De onmacht, angst, het verdriet en toch ook het gloren van toe-kom(s)t.

Soms zijn er geen antwoorden, vooral veel vragen en wensen.  Zo kan dat gaan bij ons mensen.

Mary-José Knuvelder

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
We "moeten" hopen, wensen en dromen, anders wordt het leven wel heel erg saai!
| 17:43 |
niet alleen saai, dan is er ook geen vooruitgang/drive meer denk ik
| 08:52 |
Klopt, dan liggen depressie en andere ellende erg op de loer
| 09:03 |
zeker weten...die boemerang krijg je dan ergens terug
| 20:56 |
Een groot deel van mijn leven heb ik "waarom" gesteld, op antwoorden gehoopt, er naar gezocht, ze zelf gegeven (excuses gezocht voor anderen hun gedrag). Verspilde tijd, slapeloze nachten. Vaak is het zoals het is en wordt het zoals het wordt.
| 08:54 |
zeker , het gaat er vak meer om dat men de eigene gevoelens (achter dat waarom) de ruimte geeft. Het leven is als zodanig niet eerlijk, en je mag voelen wat je voelt. Mij helpt het mijn gevoel en behoeften te zien en te plaatsen , daar waar kan er een (ander) inhoud aan te geven of gewoon te erkennen wat ik voel.
| 11:20 |
Mooi verwoord. Erkenning van is uiteindelijk (bij mij) waar het om gaat.
Zoals een oude vriendin ooit zei: jeder braucht mal anerkennung.. (mooi woord anerkennung)
| 14:54 |
Zeker weten daarop stoelt het merendeel van ons menszijn ..gezien gehoord en begrepen zijn in je gevoelswereld!! dank voor je compliment. Het zijn dingen waar ik me heel veel mee bezighoud als mens , medemens en vanwege mijn werk/roeping
| 15:20 |
Graag gedaan
| 15:27 |
In een totaal andere context slaat die tekst ook op mij...
| 21:11 |
Ik geloof dat ik nu direct begrijp waar je op doelt ;-)
| 10:54 |
Dat zou me verrassen...
| 12:05 |
Het zijn dingen /gevoelens die in ons aller leven spelen, dus die herkenbaarheid begrijp ik wel . al is het natuurlijk voor iedereen een andere context daarin heb je gelijk. de inhoud ken ik niet wel het 'systeem'. Maar wellicht mij wat knullig uitgedrukt
| 12:22 |
Velen zullen iets erin herkennen. Nee hoor, niet knullig...
| 12:25 |
Ogh, dank je . Ja het is zo menselijk dit we hebben of krijgen er allemaal mee te maken in meer of mindere mate denk ik
| 12:37 |
In mijn geval sla ik de 2e tekstregel over...
| 13:04 |
lieverd, ik wens jou veel sterkte op jouw pad. Gun je dat alle wensen en hoop waar worden!
| 15:09 |
Dank je wel schat X
| 15:32 |
oprecht !
| 16:08 |
I know
| 18:33 |
Een mooi gedicht met logische vragen en gedachten en gelukkig een positief einde!
| 13:04 |
ja Enrique ik ben van nature niet negatief ingesteld en je gevoel uiten hoeft ook niet te beteken dat je deprie of een pessimist ben hoor ;-)
| 17:29 |
Dat weet ik, dat mag ook gewoon om je gevoelens te uiten, niks mis mee! :-)
| 23:03 |
nee hoor, juist enorm gezond, dan kun je ze loslaten en worden het geen terugkerende spoken of hangende spoken
| 10:44 |
Dus dat :)
| 12:25 |
hihi, ja dat ....
| 15:12 |
Inderdaad! :-)
| 12:44 |
Mooi verwoord weer en ja dat mogen we
| 10:22 |
ja toch ...zo ervaar ik het wel lieverd
| 17:29 |
Hopen, wensen en dromen zijn enorm krachtige tools, gelukkig!
| 08:44 |
dat zijn het zeker Hans, het zorgt dat we in de stand 'vooruit' willen staan. dank voor jouw inhoudelijke reactie !
| 08:53 |
Ik zou ook wel antwoord willen hebben op mijn vragen waarom moest dit allemaal gebeuren !! Maar wat ik wel weet dat het mij heeft gevormd tot de persoon die ik nu ben
| 08:44 |
en ZO is dat , en als je er middenin zit is het beslist niet fijn of leuk, maar achteraf kunnen we wel vaak de (meer)waarde ervan ontdekken (als in groei voor jezelf). Dank voor je inhoudelijke reactie
| 08:51 |
Fijne dag xxx
| 08:54 |
deze wens ik jou ook van harte toe !
| 08:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen