Me, myself & ADD

Me, myself & ADD


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Attention Deficit Disorder oftewel ADD... Dat is de stempel die ik iets meer dan een jaar geleden heb gekregen. Ineens vielen er puzzelstukjes op zijn plek; hoe dingen bij mij altijd op een bepaalde manier gingen; hoe het altijd ging op school, hyper focus, concentratieverlies, moeilijk vinden contacten te onderhouden, altijd druk in mijn hoofd, veel moe, slecht slapen, etc.

Nu weet ik hoe het komt, wat de oorzaak is. Of het nu makkelijker is geworden? Nee, dat niet... Maar ik weet nu dat ik dingen op een andere manier kan aanpakken. Ik kan nu soms uitleggen waarom bepaalde dingen bij mij gaan zoals ze gaan. Ik probeer het positief te zien, maar soms wel lastig. Graag had ik gewild dat dit al veel eerder bekend was, dan had mijn schoolloopbaan en werk loopbaan wellicht er anders uit gezien. Maar voor nu ben ik mijzelf en leer ik om te gaan met dat kleine stukje van mij; ADD... Dit onderwerp zal nog wel terug gaan komen in mijn verhalen, maar voor nu hebben jullie lezers nog iets meer van mij gezien....


Wordt vervolgd....Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik lees graag mee naar de rest.
Voor mijn heb je geen stempel ik zie je zoals je bent.
| 21:49 |
Thnx x
| 21:50 |
Ik heb eens een blog geschreven over 'stempeltjes' Ik hoop dat je je er door heen slaat. Ik wens je wijsheid.
| 15:02 |
Dank je!
Stempeltjes houdt ik in principe niet van, maar soms is het wel makkelijker om je omgeving uit te leggen als er wat is...
| 17:09 |
Dat is waar! ;)
| 18:27 |
De dingen worden met de diagnose niet gemakkelijker, het accepteren wel.
| 13:45 |
Precies. ..
| 13:49 |
Bepaalde dingen zijn voor mij ook herkenbaar en ik hoop dat he je eigen Ik weer kunt vinden. Suc6
| 13:34 |
Thnx
| 13:36 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen