Me, myself & Fibromyalgie

Me, myself & Fibromyalgie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Fibromyalgie... Oftewel 'weke-delen-reuma' of chronisch pijn syndroom... Na jaren van onzekerheid, doktersbezoek en bezoeken aan een psycholoog/psychiater zijn ze er tóch achter gekomen dat mijn klachten niet tussen m'n oren zit... Ik ben dus zeker niet gek!

Na therapieën op de PAAZ, uitgebreide bloedonderzoeken, röntgenfoto's en een lichamelijk onderzoek bij de reumatoloog heb ik de diagnose fibromyalgie gekregen. Ok... Dus ik was al die jaren niet gek, ik stelde mij niet aan, het zat niet tussen mijn oren, nee... Ik had PIJN!!!

Ok, en nu verder?? Lig in de clinch met het o zo geweldige (not) UWV; want dat je vaak kracht verlies hebt, altijd pijn, slecht slaapt en dus 24/7 moe, je net je gezin kan verzorgen en je het huishouden soms even moet laten voor wat het is, je zelfs leuke sociale dingen moet afzeggen vanwege de pijn of andere ongemakken.... Ja, daar kan het UWV niks mee... Oja mevrouw, volgens onze computer kunt u gewoon 5 dagen van 6uur bloemetjes bevruchten....


*zucht*Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wooooow :( heftig.... Jammer ook van op de PAAZ te moeten zitten... Pff!

Ik ken het probleem van niet geloofd te worden,, bij mij was het eerder een ding van veel onderzoeken over de jaren heen... En nu nog steeds :( intussen weten ze al wel dat ik met Lupus zit, de vorm die de organen aantast.. :( ,, maar toch, het blijft niet prettig..


Sterkte! xxx
| 14:32 |
Ik heb sinds mijn kleine beroerte ook heel veel pijnen maar worst door huisarts eigenlijk geminimaliseerd.
Spijtig dat er zoveel onbegrip is! Ook voor depressie!
| 07:18 |
Klopt... Sterkte en geef niet op!
| 08:15 |
Ik lees je vervolg.
Sterkte met de pijn tis oneerlijk van de uwv
| 21:52 |
Ooooh wat voel ik met je mee. Ik hier van t zelfde. En echt hoor. Heb zelfs de PAAZ ook achter de rug. Jeetje. En nu??? er 'ee leren leven. Jep jep. As if !!! X sterkte.
| 15:54 |
O ja echt he... Ze doen alsof je gek bent! Deze week heb ik een intake gesprek voor revalidatietherapie, dus ik ben benieuwd wat dat mij gaat brengen....
Jij ook sterkte, fibro maatje...x
| 17:11 |
Ik volg het graag. ..
| 17:31 |
Er is weinig begrip over, hier ook in België of laat me zeggen West-Vlaanderen. Jammer genoeg, want ik ken ook een aantal gevallen en voor die mensen is het heel moeilijk. :-)
| 14:36 |
Blijft een lastig iets. Ze zijn hier in nl wel bezig met petities voor de 2e kamer en ze zijn bijna bij hun doel!!!
| 14:39 |
goed zo :-)
| 10:08 |
Duidelijk verhaal.
Dat UWV daar kan ik wel over mee praten.
Dat noemt zich een hulpverlenende instantie. NOT
| 10:01 |
Je wordt daar behandeld als nummer en niet als mens. Helaas ligt het vaak aan het beleid en niet aan de mensen die er werken, maar soms ook weer wel....
| 10:06 |
Te herkenbaar. Ben voor 23% afgekeurd en dat eigenlijk alleen maar omdat ik ten tijde van de wia keuring een revalidatietraject volgde. Dus eigenlijk alleen vanwege de tijd. Arts vond dat ik makkelijk als orderpicker of postbode kon werken.
| 23:32 |
Ow echt he.... Heb nu bezwaar lopen, maar ben er bang van....
| 23:40 |
Ik heb het na het bezwaar maar opgegeven. Zelfs de bekkeninstabiliteit was geen reden voor langer ziektewet. Nadeel was dat die keuringen bij mijn in de zomer waren, dan heb ik 50-75% minder klachten
| 23:49 |
Ja dat ken ik maar al te goed
| 16:49 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen