×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Dat doet pijn in 'mijn' hart

Dat doet pijn in 'mijn' hart


Je wordt ouder en denkt aan een nieuwe tijd. Maar het lukt niet je blijft in je verleden hangen en krijg het niet te vergeten. Hier komt een waar gebeurd verhaal van een van de meiden van dit account.

Hallo allemaal,

Bedankt dat jullie de moeite willen nemen om mijn verhaal te lezen. Zelf ben ik nu 18 jaar oud en probeer ik nu te genieten van mijn leven. Maar nog zit iets mij dwars maar wat is het en waarom blijft het dat ga ik jullie nu vertellen.


Het begon allemaal toen ik van middelbare school veranderde. Ik ging van de eerste die ik gehaald had op me eerste school naar een andere 2de klas. Op deze school had ik het eerst super naar me zin en kon ik gewoon lekker mij zelf blijven. Maar erna toen ik naar de derde ging moest ik een niveau lager dus toen kwam ik helaas weer een nieuwe klas. Eerst leek het me wel een leuke klas. Maar dat veranderde al snel in april. Ik kreeg een gekneuze pols met veel pijn en was daarom een paar dagen niet op school, mijn vriendin had een hersenschudding. Even later kwamen wij samen weer op school en werd het ineens heel anders de sfeer werd kut en mensen keken ons raar aan. Mijn vriendin werd gepest omdat ze zeiden dat ze zich aanstelde. Ik nam het voor haar op en even later werd ik zelf ook erbij betrokken door de meiden. Verder werden we uitgelachen door de mensen bij wie we altijd zaten. Het meisje die het ergste was had dezelfde naam als mij, een naamgenootje dus. Ze maakten ons overal mee zwart en maakte ons zo onzeker dat we niet meer naar school wouden. Overal gingen verstoppen enzovoort. Een tijdje later werd mijn vriendin niet meer getreiterd en liet ze mijn zitten. Ze ging na de kant van hun omdat ze bang was zelf weer gepest te worden. Ik voelde me eigen verraden en dacht: ik heb jou geholpen hoor? En nu laat je mijn stikken? Omdat ik nu gepest wordt. Het is belachelijk! Echt belachelijk! Maarja het ging nou eennaal zo en ik was bijna niet meer op school. Ik wilde niet meer kon alleen nog maar mezelf haten en zoveel mogelijk willen proberen te veranderen aan mijn uiterlijk. Maar dat ging niet. Ik ben een emotieeter. Werd daardoor nog molliger en ik voelde me eigen zwaar lelijk. Ik vond persoonlijk rokjes leuk, jurkjes, strikjes in het haar. Maar daarmee werd ik belachelijk gemaakt door haar dat ik uit de kerk kom of dat ik eruit zag als een slet. Je mag je eigen dus niet vertonen in leuke kleren? Dan ben jij al een gelijk een slet? Slaat toch nergens op, belachelijk vind ik het! Dit was de maand dat ik mijzelf kwijt raakte vergoed. Ik was een vrolijk sociaal meisje die tegen iedereen praatte, vrolijk was, mijzelf leuk vond, niet druk maakte wat andere van me vonden. Tot die maand april, HET GING INEENS ZOMAAR WEG! Wie ben ik? Werd het toen.

De volgende keer vertel ik verder, we kunnen niet alles in een keer delen. Dat is te veel en zeker voor jullie om te lezen. Ik wil hiermee bereiken dat meisjes die zo onzeker zijn geworden en veranderd zijn in hun leven en niet meer weten wie ze zijn. Dat het heel erg vervelend is en dat het nog wel kan! Jij kan jezelf weer worden zoals vroeger, alleen het is een ingewikkelde en moeilijke weg maar dan bereik je ook echt iets! Ikzelf ben er mee begonnen en wil jullie ook mee gaan helpen om hetzelfde te doen als ik. En ook dat ik steun aan jullie heb want ook ik wil het niet alleen doen!

SAMEN STAAN WE STERK❤️
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties