Gastblog: Dr. Paul, naaldjes en een schaterlach

Gastblog: Dr. Paul, naaldjes en een schaterlach


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Leuke gastblog weer. Laten jullie wat horen onder het origineel? Dankjewel!


Kijk, daar word ik nou weer blij van…

Al jaren heb ik last van mijn linker schouder en spier in m’n bovenarm. Soms zo, dat ik het tot en met mijn duim voel. Nu ik veel intensiever Chineng beoefen en ook ben gaan lesgeven wilde ik daar graag vanaf en ben ik op zoek gegaan naar wat extra hulp. Hulp in de persoon van dr. Paul; een Chinese arts en Nederlandse fysiotherapeut. Ik wilde graag in de sfeer van de Chinese Gen .. lees verder..


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
interessant, leuk om te lezen
| 20:57 |
Interessant om dit eens te lezen
| 13:36 |
Bedankt Henkjan ik zal hem zo ff lezen.
| 11:22 |
Intresand mooi om dit te lezen .
| 23:29 |
dank Henkjan, zal ff lezen.
| 17:34 |
Interessant om dit eens te lezen
| 17:04 |
hahah ik had hem net beoordeelt. Top
| 16:47 |
Leuk om te lezen :)
| 16:06 |
Zeker een leuke blog :)
| 15:33 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen