Maartje reageert eindelijk op:  'Fuck You, HelloFresh'

Maartje reageert eindelijk op: 'Fuck You, HelloFresh'


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Op 21 augustus 2015 schreef ik een stukje over Hello Fresh waar ze een beetje web care op reageerden. Hello Fresh ervaringen. Begin er niet aan!

Sidney Vollmer schreef een veel uitgebreider stuk. Het zat hem echt hoog dat hij gestalkt bleef worden door Maartje nadat hij allang klaar was met haar boodschappendoos. Maar het hem nog steeds door de strot werd geduwd door verse Maartje.


Image title


Dit ging Maartje toch te ver. Stel dat de beursgang in gevaar zou komen. En ze reageert!

Iedereen die niet tevreden is mag bij haar koffie komen drinken en gelijk al je klachten met haar bespreken. Misschien mag je ook alle rottigheid wat Hello Fresh niet zo vers naar je opstuurde meenemen?


Image title


Klik op +Volgen als je het vervolg van dit verhaal wilt meemaken.

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (27 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Helaas, was hellofresh ook niet mijn favoriet
| 11:59 |
Ik heb geen ervaring met hello fresh. Wat is er mis met zelf nadenken over wat je eet en kookt?
| 15:34 |
Ik zei toch stoppen ...
| 15:54 |
hmm, ben benieuwd hoe het is afgelopen!
| 13:50 |
Ben ooit overgehaald geweest om het toch eens te proberen, ik had duidelijk vermeld dat er iemand allergisch was voor bepaalde vleessoorten. Bij het bekijken van de menu bleek dat er 3 van de 5 dagen net dat soort vlees in de box wordt gestoken, elke week opnieuw. Ook wordt er niet vermeld dat je na de proefpaketten zeker moet mailen en bellen dat je geen interesse meer hebt ook al heb je bij het eerste contact duidelijk vermeld dat je niets meer wilde na die 2 dozen. Let ook op, de eerste doos bieden ze aan met vermindering, de 2de is voor de volle pot ... niet aan te raden dus. En zoals iemand hieronder al vertelde ; je kan je groenten veel goedkoper kopen als je een beetje uitkijkt.
| 08:34 |
bij het lezen vraagt het bijna automatisch naar: ' hoe zou dit aflopen??'
| 13:53 |
Ja ik kan er nu niets meer over vinden.
| 15:16 |
Tsja, de grote vraag is of het helpt, of er wel echt geluisterd gaat worden, maar ik vind het idee van dat kopje koffie wel goed. Hello Fresh wordt qua marketing heel Amerikaans aangepakt en dat past (vooral op de wat langere termijn) niet altijd even goed in de Nederlandse cultuur.
| 11:23 |
Ik ben nieuwsgierig naar de afloop, ook al zal ik niet snel aan Hello beginnen.
| 20:11 |
Hahahha wat grappig! Ik hoor verschillende ervaringen met hello fresh, de een jubelt en de ander gruwt... Ik houd het voorlopig nog even op mijn eigen boodschappenmandje!
| 20:08 |
Ben benieuwd hoe dit afloopt! Zelf nog nooit besteld, maar voor mij toch ook te duur! Voor mijn uppie doe ik in de supermarkt veel goedkoper boodschappen :)
| 19:40 |
Apart, hier kan ik wel op beoordelen terwijl in het kanaal games ook geld zit?
| 22:26 |
O dat is omdat je daar je eigen artikel hebt geschreven waarschijnlijk? Je kunt niet je eigen artikel beoordelen.
| 08:19 |
Nee, ik heb namelijk nog niks geschreven ben het wel van plan :)
| 14:14 |
Ik kan het niet op de pagina van Jesse de Groote terwijl ik het bij andere wel kan en anderen kunnen wel bij hem beoordelen, niet dat het erg is maar ik vind het wel jammer.
| 14:18 |
Zit je in het zelfde huis als hem?
| 09:32 |
Via hem heb ik van yoors gehoord:)
| 10:18 |
Nee ik ken hem wel
| 10:17 |
Ik ben erg benieuwd naar dit vervolg op het verhaal.. Hoe dit gaat aflopen
| 18:51 |
Geen idee of zoiets bij ons op het Franse platteland bestaat. Waarschijnlijk wel in de stad. Wij hebben onze eigen 'fresh box' in de vorm van een moestuin.
| 18:36 |
Ha ha dat is nog eens een fresh box.
| 18:47 |
Ik ga je volgen. Jij mij ook?
| 17:29 |
ik heb dat ook graag zelf in de hand
| 16:25 |
Grondig eens met @Ka4fr. Ga het ook niet proberen.
| 09:22 |
ik hoef ook geen abonnement op "vers"' eten
| 20:25 |
Haha wat een geweldig verhaal. Ik heb nog nooit zo'n doos besteld en ga dat ook nooooit doen :)
| 19:16 |
Ik heb het nog nooit gebruikt, maar hun terreur aan reclame zorgt er voor dat ik hier al van af zie.
Maartje is wel slim om Sydney uit te nodigen en te zeggen dat ze niet durft te bellen. De bal ligt nu bij Sydney en zij heeft haar best gedaan.
| 15:08 |
Dacht die doos die verse dozen als een tsunami over iedereen willen uitstorten, dat Sydney naar Amsterdam zou reizen om met haar koffie te leuten?
| 15:03 |
ik ben dan een uitzondering. Ik vind de service prima, de maaltijden heerlijk en ja bij ons word alles wel vers afgeleverd. 1 minpuntje... de nogal agressieve manier van reclame maken..
| 13:57 |
Een paar maanden geleden werden we ook telkens gebeld door Hello Fresh om zo'n box te kopen. Veel te prijzig allemaal.
| 13:19 |
Jammer dat de service zo slecht is en komt met een kopje koffie. Ik hoor wisselende verhalen over Hello Fresh, maar de ervaring leert dat 1 slechte ervaring ( en geen goede afhandeling) al teveel kan zijn.
| 11:48 |
Ik ben benieuwd of Maartje ook bij ons gaat reageren.
| 11:39 |
Heel benieuwd.
| 11:40 |
Wat een schat is het ook die Maartje.
| 11:21 |
Hoor er inderdaad alleen maar slechte dingen over ja.. zonde van je geld hoor en je word er tegenwoordig overal mee doodgegooit. Alleen al als je niet eens een abbonement hebt kom je de promotors overal op straat tegen en onderweg etc.
| 10:07 |
Daar gaan we nog veel al te gekke verhalen over horen vrees ik.
| 09:45 |
Ik ken de doos niet. Wel van naam, niet uit ervaring bedoel ik. Ik begrijp dat ik er weinig aan gemist heb :)
| 09:41 |
En hier alsnog je 5sterren ;)
| 09:29 |
Dankje :)
| 09:51 |
Helaas ook hier geen tevredenheid over Hello Fresh! Ook ik werd gebeld, gemaild etc. ik vond de maaltijden duur voor wat je er voor kreeg. Korte houdbaarheid en erg vaak dezelfde producten (die eeeeuwige champignons!). Hoop dat ze hier wat van leren....
| 09:29 |
Haha zoiets hebben wij ook in Noorwegen. Hartstikke duur en ze bellen minimaal 1x per week. Ookal sta je in het bel-mij-niet-register :(
| 09:16 |
Inderdaad hoe heet het daar?
| 09:26 |
Adam's matkasse. Om gek van te worden!
| 09:29 |
Waarschijnlijk van dezelfde eigenaren.
| 12:06 |
Ik vermoed van ook en anders is het goed afgekeken ;)
| 12:11 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen