Onduidelijkheden Yoors

Onduidelijkheden Yoors


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Beste leden en voorbijgangers,

Iedere keer als iemand zijn account verwijdert krijg ik een email met de reden. Als deze wordt ingevuld natuurlijk. Bijna altijd is de reden dat dingen niet duidelijk zijn. En daar knappen mensen dan op af. Logisch!

Ik wil er alles aan doen om dat uit de wereld te helpen. En daarom met deze post de grootste problemen te inventariseren en de komende tijd op te lossen. Zelf bouw ik het met mijn team dus ik ben er hartstikke blind voor geworden. Laat hieronder weten wat je onduidelijk vindt of vond en dan post ik eind deze week een inventarisatie met de oplossingen erbij die we gaan realiseren in de nabije toekomst.

Dank alvast voor je reactie !

HenkjanBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (63 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben veel onderweg met de trein en ik zou graag blogs willen schrijven, maar ik vind het erg lastig om dit met mijn gsm te doen. Ik weet dat jullie met een app bezig zijn, maar ik wil eigenlijk al beginnen. Misschien iets van een korte instructie bij mobiel gebruik??
Groeten,
Martijn
| 16:53 |
Je kunt eenvoudig het prikbord gebruiken dat werkt lekker op mobiel.
| 10:20 |
Ik heb 2 dingen Hoe krijg je een leuk plaatje wat ik bij meer pagina's zie om een andere link aan te geven.

Verder heb ik bij een post 7 verschillende reacties en maar 4 pageviews Hoe kan dit??
| 15:01 |
Er zit een vertraging in. Dat doe je met 'Lees meer' staat in het lijstje rechts als je een blog maakt.
| 15:17 |
Het is wel al een oude pagina dus is dan Veel vertraging.

Wat is dan de naam bij lees meer?
| 17:13 |
Lees meer werkt dan niet.
| 10:21 |
Misschien is het ook leuk om filmpjes van Facebook te embedden..
| 19:15 |
Ja goeie. Noteer ik. Zou makkelijker moeten kunnen inderdaad.
| 20:06 |
Ik heb de interface nog niet onder controle. Wel een eerste gemis: We want TOR toegang! In ieder geval "ik" en dan zijn er meestal meer met dezelfde behoefte.
| 19:50 |
Dat klopt maar staat niet heel hoog op de verlanglijst. Ik zal het morgen eens overleggen.
| 21:27 |
Volgens mn mannen moet je nu via Tor naar Yoors kunnen.
| 13:38 |
Meteen nog een vraag erachteraan - hoe krijg je eigenlijk voor elkaar dat in een reactie de tekst begint op een nieuwe regel of zelfs een witregel ertussen?
Ik mijn vorige bericht ben ik d.m.v. enters naar een nieuwe regel gegaan maar toch zie ik een lange brei staan....
| 16:14 |
Kan je HTML gebruiken?
| 19:51 |
Nee kun je niet zelf toevoegen. Wordt het een zooitje . Er is wel een vrije pagina mogelijk (Testen we ) Taniakross.com is er oa mee gemaakt. Daar moet het wel in kunnen straks.
| 21:28 |
Voor dat ik ga zoeken: filmpje embedden?
| 22:45 |
Blog aanmaken. Rechts Video kiezen of 'Alles' video in je blog slepen en vimeo of Youtube link plakken.
| 23:11 |
Shift Enter.
| 21:27 |
bedankt, ga ik onthouden
| 15:43 |
Wat fijn dat je om input vraagt! Het was in het begin even wennen maar het gaat me steeds makkelijker af. Er zijn al heel veel punten genoemd waar ik het mee eens ben maar hier nog een beetje feedback van mij.
Het is wel heel vaak klikken als je van het een naar het ander wilt. Niet bevorderlijk voor mijn toch al overbelaste muisarm.
Een eigen "standaard" opmaak kunnen opzetten zou ik op prijs stellen, in plaats van iedere keer die blokken van de zijkant te moeten slepen.
Als ik (online) een lange blogtekst aan het invoeren ben verspringt de cursor op een gegeven moment vanzelf naar een ander (eerder) deel van de tekst. Als ik dat niet in de gaten heb missen er opeens letters van woorden.
Foto of plaatje invoegen is onhandig. De betreffende menubalk komt bovenaan de blog in plaats van op de plaats waar ik hem naartoe sleep.
Gevolg is dat ik nu eerst de blog aanmaak in Word en dan in zijn geheel naar Yoors kopieer. Dat werkt wel goed :-)
Wat is mis is een publicatiedatum bij de blogs. Alleen aan de hand van de reacties die onder het bericht staan kun je zien wanneer een bericht ongeveer verschenen is.
Ik zou graag zelf willen kiezen waar ik mijn berichten via smart social media deel. Ik blog "anoniem" en wil niet automatisch gelinkt worden aan b.v. Facebook of Twitter, maar wel aan Pinterest.
| 16:10 |
Staat onderaan je post een time stamp in de vorm van een tag. Die genereren we. Dus daar kun je het zien bij iedere post. Een sjabloon maken is een goed punt staat wel op de lijst. Je hoeft niet te linken aan een sociaal netwerk.
| 21:30 |
Fijn dat je je beste doet jammer dat mensen gauw afhaken
| 13:43 |
Valt mee hoor zijn er maar een paar. Maar die paar wil ik wel begrijpen / bereiken / bedienen enz.
| 14:08 |
Opzich is alles wel duidelijk, je leert gaandeweg.... En alles waar ik tegenaanloop is hieronder al wel genoemd (voor wat ik me nu kan bedenken) Zoals: Lay-outs, pageviews via waar die vandaan komen dat je daar een overzicht van kan inzien te samen met wie wat voor jou deelt, dat aanmelden via jou yoors blog dat je daar de ''beloofde'' punten niet voor terugziet etc, Zicht op wie jou volgt en dingen kunnen opslaan onder bijvoorbeeld : Later Lezen (net als dat je op youtube de mogelijkheid hebt om filmpjes toe te voegen aan : Later Bekijken) bijvoorbeeld vind ik wel hele belangrijke punten... Verder doen jullie super je best en dat is heus wel te zien!!! Fijn dat er om feedback wordt gevraagd!
| 13:01 |
Niet zozeer een onduidelijkheid maar een verbetering.
Hij is al genoemd maar ik persoonlijk zou het een hele verbetering vinden als je kan zien waar je bezoekers vandaan komen. Dat gaat een lastige worden om aan te pakken maar het kan wel een hoop betekenen voor de gebruikers als voor de over all resultaten van Yoors .
Je krijgt wel te zien waar de YP voor gegeven worden (pageviews etc) maar je kan niet zien waarmee je de meeste YP genereert. Je kan een post of foto delen via verschillende media, bij voorbeeld Facebook, Twitter, Google+, Pinterest etc. Je probeert de posts per kanaal een beetje te optimaliseren om zo goed mogelijk te presteren. Het is heel leerzaam als je kan zien wel van deze diensten het best presteert en waarom dat zo is. Komen de meeste pageviews uit Yoors gebruikers zelf? Komen ze via Twitter, Facebook of Google+? Hebben ze je gevonden via een van de tags die je hebt opgegeven bij je artikel, via je omschrijving of via een van de achter de # genoemde tags?

Het kan ook zijn dat je niet veel tijd ... of gewoon even geen zin hebt.. om verhalen te lezen. Het kan dan soms wel leuk zijn om alleen te reageren op foto's die je leuk vindt. Een knopje die je kunt aanklikken hiervoor, waardoor dus bijvoorbeeld alleen foto's verschijnen in je resultaten bij Yoors, mist.. of zit goed verstopt :-)

Verder is het vrij ongestructureerd. Het is, zeker voor de mensen die het niet structureel gebruiken, best een zoektocht naar alle mogelijkheden van Yoors.
| 10:51 |
Goed punt er wordt over gesproken daar een premium feature van te maken. Ik ga daar goed over nadenken. Of dat je deze bereiken kunt door een aantal views te hebben bereikt.
| 14:07 |
Yp uitdelen op mijn iPhone werkt lastig. Het te raken vlakje is klein. Zelfs met mijn dikke vingers!
| 19:53 |
Je bedoelt het cadeau iccoontje. Ik snap. Goed punt.
| 21:27 |
je kunt ook de pagina zoemen, met 2 vingers die je op het scherm uit elkaar laat glijden (lekkere vage uitleg... xd) en dan op t cadeautje klikken... en dan weer inzoemen door met 2 vingers weer naar elkaar toe te glijden....
| 10:07 |
correctie: eerst INzoomen, daarna terug UITzoomen.... :p
| 10:08 |
Dit noemen we een workaround, ik houd meer van een foolsproof aproach...
| 16:07 |
Het enige probleem dat ik zelf ondervind is dat er via mijn account geen mensen kunnen aanmelden waardoor ik die YP's telkens verlies. Ik heb weet van ondertussen een 3 tal mensen die zich via een artikel van me aanmeldde maar die dus niet gerekend werden, sinds een week of zo staat er zelfs geen aanmeldknop meer enkel de knop "zoeken" waardoor ik dus geen aanmeldingen krijg. Persoonlijk vind ik dat spijtig want ik weet, dat ik veel aanmeldingen zou kunnen binnen trekken voor deze website maar op dit ogenblik word dat dus niet beloond... En ik wil hier wel degelijk een inkomen van maken :-). Toch, dat is dan ook het enige euvel want over de hele lijn vind ik de website fantastisch, mits enig inzicht in marketing kan je hier waanzinnige dingen mee, yoors is erg vrij en eerlijk, duidelijke communicatie, weinig regels en beperkingen, een heel open platvorm. Daarnaast ben je één van de weinige die zijn oor te luisteren legt bij zijn gebruikers en hen ook tegemoet komt! Je gaat het nog ver schoppen!
Voor mijzelf heb ik het doel gesteld hier op record tempo echt een loon uit te kunnen halen, dit vooral als voorbeeld voor de vele teamleden die me volgen via sociale media en zelf op zoek zijn naar online mogelijkheden, ik wil aan hen bewijzen hoe fantastisch yoors is en wat de mogelijkheden zijn! Veel succes!!!
| 10:36 |
Komende maandag zit dat er weer in en dan veeeeeel beter en duidelijker dan eerst. Eventjes geduld dus.
| 14:06 |
;-) super!
| 19:54 |
Kleine opsomming wat ik onduidelijk vind of wat er volgens mij beter kan:
* Ook kunnen werken op de Ipad en Iphone. (nu kan dit niet) Een app kan ook handig zijn hiervoor natuurlijk.
* Onduidelijk hoe je punten verzameld door artikels te delen? Ik zie geen punten hierdoor bijkomen
* Gemakkelijk overzicht van eigen pagina's en hun vieuws
* Eigen zicht op aantal volgers
* Wanneer iemand je artikel deelt is het misschien ook leuk om daar weet van te hebben. Een kleine melding hiervan? :)
* Een overzicht van waar je bezoekers komen zodat je weet waar je best deelt
* Iets kunnen bookmarken is heel in op het moment en ook wel belangrijk, wanneer je even de tijd niet hebt om het later te doen of wanneer je het ook nog eens wilt bespreken met een derde :)
* Reacties kunnen aanpassen...
* Een logboek is ook handig :)
* Snelheid is ook wel belangrijk

Ben wel heel blij een Yoorser te zijn
| 09:57 |
Ik doe alles alleen via mijn iphone hoor?! Maar mischien krijg ik dan niet alle mogelijkheden te zien?
| 11:28 |
Om een blog te maken met je Iphone is het zeer moeilijk. Ik krijg nooit de vakken juist gesleept en moet telkes opnieuw beginnen. Ook de foto verspringt terwijl ik hem juist plaats. Dat heb je allemaal niet op de laptop :)

Je kan wel alles nalezen en antwoorden op Iphone maar echt bloggen is moeilijk.
| 11:41 |
Ja iphone is eigenlijk niets om te bloggen. We komen op termijn met wat beters op de mobiel.
| 14:05 |
Neen dat klopt maar doordat het niet mobiel is, is bloggen op Ipad ook niet mogelijk terwijl veel mensen dat wel doen .. Het is een handig meeneem formaat :)
| 14:09 |
Klopt.
| 14:05 |
Een aantal punten gaan we binnenkort oplossen!
| 14:06 |
Super Henkjan! :)
| 14:08 |
ik loop twee maanden mee nu en ben erg tevreden.fijne mensen ontmoet en je houd wat geld over na je eigen prestetie hierin.
ik mis de pageviews maar daar wordt aan gewerkt.
een knop waar jeje volgers kan zien zou fijn zijn. / is al genoemd.
je berichten kunnen wissen/ ook al genoemt.
en comments kunnen bewerken zou fijn zijn ivm anders formuleren of schrijfvoutten ;-)

Kortom ik ben erg tevreden met de mogelijk heden hier qua blog maken,foto,quote of foto plaatsen.
Het is simpel en duidelijk met niet al te veel keuze mogelijkheden en dat is fijn omdat hoe minder keuze hoe creatieven je wordt.
bedankt tot zo ver.
goed bezig
gr Quint
| 09:43 |
Ik ben mijn weg hier nog een beetje aan het zoeken. Al een paar weken lid maar door omstandigheden nog niet veel tijd gehad om alles eens rustig te bekijken. Een app voor een smartphone zou misschien wel handig kunnen zijn maar dat is hieronder al gezegd.
| 09:41 |
Ik zit inmiddels al zo lang hier dat ik geen idee heb wat onduidelijkheden zijn ;) Behalve mijn eigen ipad dan, die is heel onduidelijk ... Vraag maar aan L ;)
| 09:16 |
Ja de ShizzLe !
| 09:50 |
hahahaha yeah!
| 10:38 |
Kijk dat vind ik dan fijn dat je deze vragen stelt, dat was in den beginne anders, ik vroeg jou wat via mail en kreeg een antwoord waar ik niks mee was, gewoon een standaard ding, maar het is je vergeven hoor.
Dankzij enkele anderen heb ik dan stilaan mijn weg gevonden, maar het vraagt wel tijd en zoekwerk, en nochtans ben ik gewend om met veel programma's te werken en nieuwe dingen aan te leren. Maar goed, ik ben er nog, vind het "meestal" nog fijn en als ik zou stoppen dan zou het door de "hooghartigheid en arrogantie" van sommigen zijn maar dat heb jij niet in de hand natuurlijk, maar wou ik er wel even bij vermelden.
Verder sluit ik me aan bij punt 2, 3 en 5 van Hansvg.
Met zonnige groet, Zonnebloem ;-)
| 09:13 |
Dat waren inderdaad standaard mails met mijn handtekening eronder. Ik heb ze niet beantwoord. Stond op de skies. Mijn excuses daarvoor !
| 09:51 |
Excuses aanvaard, geen man overboord, gelukkig want ik ben geen zwemmer :-)
En belangrijkste ik ben er nog en we kunnen dit niet zonder jou dus vandaar toch een extra dankjewel ;-)
| 16:00 |
Aan het begin snapte ik niet hoe het in blog werkt, maar dat is zelf even uitproberen want binnen een paar minuten had ik het door. En als ik iets snap had ik het gevraagd.
| 09:03 |
Het enige dat ik heel erg mis is het - totaal aantal lezers - en de bron van het verkeer. Ik vind het nu erg lastig om écht efficiënt te delen omdat ik niet weet op welke plek mijn artikel het best gelezen wordt, of op welke dag.
| 08:42 |
Ja goed punt. Een bron wordt niet getoond. Is wel een pittige.
| 09:06 |
Precies. Ik deel wel als een malle op allerlei plekken maar ik kan niet zien of het nu op fb, twitter, linked-in of ergens anders goed gelezen wordt. Misschien een optie om aan te bieden straks via de shop? ;) Als premium feature?
| 10:02 |
Ja moet premium worden goed punt.
| 14:05 |
Het zal fijn zijn als er een knop komt wie jouw volgt
een knop komt voor" zoek vrienden "
verder vind ik het wel okee
Alles moet wennen in het begin
| 08:38 |
Gaan we aan werken.
| 09:06 |
top en respect
| 13:45 |
Zelf vind ik inderdaad dat het nogal zoeken is naar het een en ander. Een snelmenu op de homepage zou dat in een klap oplossen. Daarnaast zou ik graag zien dat ik een blog kan markeren en snel weer terug kan zoeken. Voordat je het weet is hij namelijk alweer uit het zicht verdwenen. Sommige dingen kunnen volgens mij ook chronologischer opgezet worden. Ga er nog wel even over brainstormen hoe het allemaal beter zou kunnen. Dank voor je oproep voor feedback, dat siert je.
| 08:02 |
Klopt dat ie verdwenen is na aanklikken gaat eruit.
| 09:05 |
Ik denk dat er vooral onduidelijkheid heerst over de eisen die aan 'goede content' worden gesteld. Zowel wat de vorm als de inhoud betreft. Iedereen heeft daar zijn eigen denkbeelden over, maar aangezien het bij Yoors toch om betaald bloggen gaat, zou ik me voor kunnen stellen dat veel mensen daar meer duidelijkheid over nodig hebben om gemotiveerd te blijven.
| 07:16 |
Ja goeie . Meer educatie op dat vlak . Maar dat kan ook uit het platform zelf komen. Zijn wel initiatieven zie ik.
| 09:05 |
Ja, maar die spreken elkaar vaak tegen...
| 09:15 |
Mag ik hier ook melden dat ik eigenlijk niks onduidelijk vond? :)

Ik heb alles snel kunnen vinden (had ik niet eens hulp voor nodig). Wel vond ik het een beetje "vaag" met wat soort bericht ik mijn gedichten zou plaatsen. Prikbord, blog of foto. Ik dacht op eerste gezicht "wat is nu het verschil tussen prikbord en blog". Maar na 1 keer uitproberen, ging dat dus eigenlijk ook vanzelf.
Verder zou het soms handig zijn als je je reacties kan aanpassen, maar dat is eigenlijk meer een luxeprobleem dan iets anders ;-)

Goed bezig dus :)
| 00:45 |
Dank !
| 09:04 |
Bedankt dat je zo door gaat en je mag trots zijn op je team Thanks
| 00:29 |
:)
| 09:04 |
Eigenlijk vind ik alles duidelijk, en als het niet duidelijk zou zijn, dan zijn er talloze Yoorsianen die kunnen helpen....
| 00:07 |
Ik vind het meeste eigenlijk wel duidelijk. Het kost na het aanmelden een paar dagen, maar het wijst zich wel vanzelf. Er zijn wel een paar verbeterpuntjes, al is dat niet helemaal wat je vraagt hier.
1. Postvak. Persoonlijke berichten kunnen wissen als je daarvoor kiest. Sommige persoonlijke gesprekken zijn al maanden oud en echt afgesloten.
2.postvak. Je leest een reactie en bedenkt je later dat je iets wil toevoegen, wijzigen,aanvullen, etc. Maar je weet niet na het beantwoorden eigenlijk niet meer bij welke blog die reactie werd gegeven. Je hebt namelijk vaak met dezelfde personen onder verschillende blogs contact. Fijn als je zelf kunt bepalen of je een gelezen bericht verwijdert of laat staan.
3. Sommige blogs wil je bewaren. Fijn als je die voor jezelf zou kunnen vastpinnen. Uiteraard tot een vastgesteld maximum. Zeg, een stuk of twintig.
4. Snelheid en statistieken, maar ik lees in je reacties hieronder dat dat donderdag hopelijk is opgelost.
5. Sommige blogs klik je aan omdat de titel je nieuwsgierig maakt. Maar de blog heeft nauwelijks inhoud en je hebt er meteen spijt van, het ergert je zelfs dat je de blogger aan een pageview hebt geholpen. Een soort preview van de blog zou misschien helpen - weet niet of dat niet meteen een te zware belasting op het systeem legt.
6. Weet even niet meer....
| 23:56 |
Ik vind het meeste eigenlijk wel duidelijk. Het kost na het aanmelden een paar dagen, maar het wijst zich wel vanzelf. Er zijn wel een paar verbeterpuntjes, al is dat niet helemaal wat je vraagt hier.
1. Postvak. Persoonlijke berichten kunnen wissen als je daarvoor kiest. Sommige persoonlijke gesprekken zijn al maanden oud en echt afgesloten.

ok Postvak gaan we wel aanpassen binnenkort.

2.postvak. Je leest een reactie en bedenkt je later dat je iets wil toevoegen, wijzigen,aanvullen, etc. Maar je weet niet na het beantwoorden eigenlijk niet meer bij welke blog die reactie werd gegeven. Je hebt namelijk vaak met dezelfde personen onder verschillende blogs contact. Fijn als je zelf kunt bepalen of je een gelezen bericht verwijdert of laat staan.

ok

3. Sommige blogs wil je bewaren. Fijn als je die voor jezelf zou kunnen vastpinnen. Uiteraard tot een vastgesteld maximum. Zeg, een stuk of twintig.

ok

4. Snelheid en statistieken, maar ik lees in je reacties hieronder dat dat donderdag hopelijk is opgelost.

klopt

5. Sommige blogs klik je aan omdat de titel je nieuwsgierig maakt. Maar de blog heeft nauwelijks inhoud en je hebt er meteen spijt van, het ergert je zelfs dat je de blogger aan een pageview hebt geholpen. Een soort preview van de blog zou misschien helpen - weet niet of dat niet meteen een te zware belasting op het systeem legt.

Ja denk ik ook over na. Is ook een interessant meetmoment nl en een moment om een niet lid te laten instappen.

6. Weet even niet meer....
| 09:04 |
Het enige waar ik tegenaan loop is dat ik het ergoeilijk vind om foto's te plaatsen in mijn blog. Dus niet de kop foto maar er in. En ik krijg het ook niet voor elkaar om blog in blog te plaatsen. De letters zijn zo superklein. Aan de rechterkant, weet je wel?
Soms lukt het en dan staat mijn vorige blog bovenaan en ik wil het juist onderaan plaatsen. Verder is alles mij duidelijk hoor. :)
| 23:29 |
Ok dank !
| 09:02 |
Goed plan om te inventariseren.
1 het kunnen aanpassen van reacties
2 plusjes of minnetjes kunnen zetten bij reacties van anderen als teken dat je het er wel of niet mee eens bent.
| 23:13 |
Goede punten.
| 09:02 |
Ik ben net vandaag begonnen, maar leer het redelijk snel denk ik. Ik eerste instantie dacht ik, oke en nu... maar op een paar knoppen tikken en het werd vanzelf duidelijk. Misschien een email of beschrijving voor nieuwe leden wat de mogelijkheden zijn, meteen als ze inloggen zou handig zijn. Of een video, nog beter.
| 22:49 |
Allereerst, echt TOPPIE dat je dit doet. Ik wil je heel erg bedanken en feliciteren met dit geweldige concept en hopelijk mag dit verder blijven groeien.

Hier zijn mijn bedenkingen en ideeën:
1. Het is al zo vaak gezegd, maar reacties kunnen aanpassen. En behalve dat, als een blog veranderd geweest is, de mogelijkheid geven om je aantal sterren voor die blog aan te passen aan de nieuwe content lijkt me ook handig.
2. Ik heb al enkele keren voor gehad dat ik mijn reacties en mijn PB's bekeek en alles was in orde, ik ging verder surfen en lezen en even later staat er weer een getalletje achter mijn postvak in. Maar oeps, dat bleek dus over die reeds gelezen rea's en pb's te gaan. 7 keer na elkaar hetzelfde voor gehad.
3. Keuze maken of en wanneer je mails wilt krijgen. Ik word GEK van de "Je hebt een reactie" mails. Het lijkt me beter dat je misschien een optie geeft voor zowel PB als reacties als nieuwe blogs van mensen die je volgt. Een beetje als volgt lijkt me handig: A) Geen mails ontvangen B) Stuur me een overzicht per (dag/week) en C) stuur me elke keer een mail. Of iets in die aard.
4. Maak een filmpje waarin je een tour rond de website geeft met wat uitleg om onduidelijkheden te vermijden.
5. Het is misschien handig om mensen een standaard-format per blogger op te laten slaan. Zo onthoudt yoors, als je dat als blogger hebt ingesteld, de layout van blokjes en zet die automatisch neer als je een nieuwe blog maakt. Dit is heel fijn voor mensen die nu elke keer opnieuw hun "standaard" layout moeten namaken.
6. Geef de mogelijkheid tot meer tags en met meer tags ook de mogelijkheid aan lezers om tags te "schrappen" die niet passen. Zo krijgen blogs meer kansen op een groter publiek en is er toch een soort van sociale controle op de juistheid van de tags. Misschien kun je dan het percentage van het aantal schrappingen op het aantal bekende pageviews of op de reacties gebruiken in de zoekopdrachten. Geen schrappingen = 100% en 25 schrappingen op 100 pageviews = 75%
7. Het zou heel fijn zijn wanneer ik een reactie plaats via mijn smartphone, dat als ik op een nieuwe lijn begin, dat dat dan ook gebeurt als ik de reactie plaats.
8. Ik zou het leuk vinden om meer te kunnen doen met mijn introductie-pagina. Favoriete bloggers, eigen blog in de spotlight plaatsen, links naar externe websites, Yp-donaties, extra tekstvakjes, extra opties, etc.
9. Een eigen indeling voor de home-pagina (verschuiven van blokken die je belangrijker vind en hide-knopjes voor wat jou niet boeit)

Verder vind ik dat alles vrij duidelijk en zeer mooi in elkaar zit en ik heb niet echt veel onduidelijkheden gevonden.
| 22:47 |
Je kunt het instellen of je emails wilt ontvangen. Ik krijg helemaal geen emails van yoors. (Op hele enkele na dan, als ik een tijd online ben geweest: dat ze me hebben gemist op Yoors :-) Tenzij je de postvak in bedoeld van yoors zelf
| 04:52 |
Dank !
| 08:57 |
Hier zijn mijn bedenkingen en ideeën:
1. Het is al zo vaak gezegd, maar reacties kunnen aanpassen. En behalve dat, als een blog veranderd geweest is, de mogelijkheid geven om je aantal sterren voor die blog aan te passen aan de nieuwe content lijkt me ook handig.

Is een beetje een principe ding. Je krijgt dan gewijzigde reacties met daaronder een reactie die niet meer slaat op bovenstaande reactie maar ik ga het weer overwegen.

2. Ik heb al enkele keren voor gehad dat ik mijn reacties en mijn PB's bekeek en alles was in orde, ik ging verder surfen en lezen en even later staat er weer een getalletje achter mijn postvak in. Maar oeps, dat bleek dus over die reeds gelezen rea's en pb's te gaan. 7 keer na elkaar hetzelfde voor gehad.

Klopt is een bug en kan ik nog niet goed reproduceren.

3. Keuze maken of en wanneer je mails wilt krijgen. Ik word GEK van de "Je hebt een reactie" mails. Het lijkt me beter dat je misschien een optie geeft voor zowel PB als reacties als nieuwe blogs van mensen die je volgt. Een beetje als volgt lijkt me handig: A) Geen mails ontvangen B) Stuur me een overzicht per (dag/week) en C) stuur me elke keer een mail. Of iets in die aard.

Kun je gewoon uitzetten : Menu > Inbox > Onderaan staan de instellingen.

4. Maak een filmpje waarin je een tour rond de website geeft met wat uitleg om onduidelijkheden te vermijden.

Wordt aan gewerkt.

5. Het is misschien handig om mensen een standaard-format per blogger op te laten slaan. Zo onthoudt yoors, als je dat als blogger hebt ingesteld, de layout van blokjes en zet die automatisch neer als je een nieuwe blog maakt. Dit is heel fijn voor mensen die nu elke keer opnieuw hun "standaard" layout moeten namaken.

Mee eens. Denk ik over na.

6. Geef de mogelijkheid tot meer tags en met meer tags ook de mogelijkheid aan lezers om tags te "schrappen" die niet passen. Zo krijgen blogs meer kansen op een groter publiek en is er toch een soort van sociale controle op de juistheid van de tags. Misschien kun je dan het percentage van het aantal schrappingen op het aantal bekende pageviews of op de reacties gebruiken in de zoekopdrachten. Geen schrappingen = 100% en 25 schrappingen op 100 pageviews = 75%

Ik denk ervover te laten reageren met tags. Dan krijg je een top 5 van tags die dan gaan gelden. + Jij kunt ook een mening met je tag geven over de post.

7. Het zou heel fijn zijn wanneer ik een reactie plaats via mijn smartphone, dat als ik op een nieuwe lijn begin, dat dat dan ook gebeurt als ik de reactie plaats.

Screenshot mailen naar henkjan@yoo.rs ajb.

8. Ik zou het leuk vinden om meer te kunnen doen met mijn introductie-pagina. Favoriete bloggers, eigen blog in de spotlight plaatsen, links naar externe websites, Yp-donaties, extra tekstvakjes, extra opties, etc.

Gaan we aan werken. EN je kunt binnenkort volledig vrij een eigen pagina maken waarin ook je posts in kunnen worden opgenomen dat zijn we nu aan het testen zie taniakross.com is gemaakt met Yoors .

9. Een eigen indeling voor de home-pagina (verschuiven van blokken die je belangrijker vind en hide-knopjes voor wat jou niet boeit)

Zijn we ah verbeteren.
| 09:01 |
Over de reacties kunnen wijzigen, misschien een reden voor wijziging opgeven. Zo komt er bijvoorbeeld bij "typfout verbeteren" geen "bekijk originele reactie" en bij "informatie vergeten/veranderd" wel??

En dat van die mails, is het niet handiger om dat bij instellingen te zetten?? Daarom vond ik het ook niet. Mijn ervaring op internet doet me er vanuit gaan dat als het een instelling is, dat het daar ook bij staat :P

Verder nog bedankt voor je reactie!!
| 20:57 |
Ja mee eens. Gaan we doen.
| 22:25 |
Alles is heel duidelijk alhier... Momenteel wat stil maar trouw nadert met rasse schreden dus eventjes andere prioriteiten ;)
| 22:23 |
Het kost inderdaad wel tijd om alles een beetje door te krijgen.
persoonlijk had ik snel door hoe de blogeditor werkte, maar ik kan mij voorstellen dat dat niet voor iedereen zo is.
Vragen als: hoe lang blijft een blog zichtbaar op de voorpagina, hoe kom je aan extra kijkers voor je blog?
Hoe vind je de voor jou juiste blogs om te lezen?
Schrijf je blogs voor de Yoorscommunity of blogs om de wereld in te sturen?
het zou fijn zijn als je het commentaar zou kunnen wijzigen.
Snellere toegang tot personen die je volgt.
| 22:05 |
Ok Personen die je volgt werken we aan verbetering.
| 08:56 |
Ik vind de pagina's een beetje vaag. Ik snap inmiddels hoe je een blog kunt maken (en dat lijkt tot nu toe allemaal prima te werken, op een paar schoonheidsfoutjes na), maar het is me echt totaal niet duidelijk waar het prikbord bijvoorbeeld voor is. En wanneer ik alleen een foto zou plaatsen. En wat ik moet invullen bij de Quotes, moet dat een quote van mij zijn of een quote waar ik een connectie mee heb of wat?

Ook werkt de zoekfunctie niet op naam, of ligt dat aan mij?
| 22:05 |
Is gewoon een korte post. Het prikbord met veel minder mogelijkheden. Naam zoeken kan nog niet ga ik oplossen.
| 08:55 |
Ik ben nog tamelijk nieuw hier maar heb nog steeds niet opgegeven en ben dat ook niet van plan hoor! Al doende leert men en heb telkens meteen op alles duidelijk antwoord gekregen wanneer ik iets niet wist dus: toppie! Ik verken en probeer rustig verder ;)
| 21:47 |
Hallo, als eerste vind ik Yoors een leuke website waar mensen hun creativiteit kwijt kunnen en inspiratie van anderen op kunnen doen.
Wat ik wel mis aan de website is een kort stukje tekst over de oprichting van de site.
Waarom het is opgezet, door wie en wanneer.
Ik heb er voordat ik mij aangemeld nog niet eerder over gehoord, en ben dus wel benieuwd naar wat achtergrond informatie.
Ook mis ik een korte rondleiding voordat je begint. Bijvoorbeeld hoe kun je supporter worden en bij hoeveel punten krijg je uitbetaald.
Hoe kom je aan punten en hoe kan ik het menu goed benutten als je een weblog maakt.
Ik vind het leuk om artikelen te plaatsen en foto's te delen. Ook de actie helden 2017 vind ik erg leuk.
De website loopt bij mij wel vaak vast tijdens het bewerken van geplaatste berichten.
Ook vind ik de site niet altijd even snel. Het concept vind ik heel leuk.
Komt er in de toekomst ook een optie om advertenties in jou pagina te laten plaatsen waar je inkomsten of punten mee kan genereren?

Groet,

Haike Jansen
| 21:33 |
Ja, het is er wel maar je moet dan 1. weten dat Henkjan de maker is van yoors en dat weet je niet als je hier net bent. Ik zou het ook fijn vinden als er een plek zou zijn waar alleen informatie van jou te vinden is of dat nieuwe zaken, updates, aanpassingen gewoon even of centraal gemeld worden of dat je daar automatisch een bericht van krijgt. Nu lijkt het soms alsof 100 mensen een blog schrijven over hetzelfde en die moet je dan weer zoeken. Als ik merk dat iets veranderd is zoals bijv, de statistieken dan moet je dus binnen yoors gaan zoeken naar wat er aan de hand is.
| 12:45 |
Ik moest in het begin uiteraard ook alles zelf uit zien te vinden maar het is me toch gelukt zonder veel moeite terwijl ik niet echt handig ben. Wat ik wel leuk zou vinden is om emoji's erbij te kunnen zetten ipv die tekens elke keer te typen. En waarom persé 3 woorden bij een antwoord soms is 2 genoeg.
De laatste tijd is de site erg traag moet ik zeggen of je krijgt een error.
Ik ben zelf wel blij met Yoors moet ik zeggen.
| 21:27 |
Donderdag is dat opgelost.
| 21:36 |
Ik vind yoors vrij duidelijk, alleen dat blog gedeelte snapte ik niet maar dankzij mijn beste vriendin leonie blog ik er nu op los. Wat ik wet heel vervelend vind is dat hij heel vaak vast loopt of een error geeft. En vaak traag is. Soms duurt het minuten voor een reactie geplaatst is. Weet niet of het aan mijn kant ligt of dat er meerdere mensen last van hebben. Verder ben ik zeer te spreken over yoors, helemaal verslaafd haha. Ik zit ook met smart te wachten op een app :) Knuffel
| 21:21 |
Errors zijn er donderdag uit. App wil ik eind dit jaar hebben (... )
| 21:23 |
Ik vind de site momenteel erg traag. Vandaag al drie keer een "gateway error" gekregen toen ik naar postvak In wilde.
| 21:19 |
Errors zijn er donderdag uit.
| 21:23 |
Ik zou niet weten hoe...het is een beetje al doende leert men. Een kwestie van geduld. Is het niet meer iets van ik verwacht voor een dubbeltje (weinig moeite) op de eerste rang...goud geld te verdienen
| 21:17 |
Dank.
| 21:23 |
Wat ik vaak hoor van nieuwelingen is dat het aanmelden niet helemaal lekker loopt. Dan zijn ze aangemeld, maar kunnen niks en dan gooien ze het er maar weer af. Ik mij ook overkomen en vraag me niet hoe ik het opgelost heb, hoor! Zo ineens lukte het. Ik ben ingelogd uiteindelijk met mijn Facebook account. Maar vraag me niet hoe ik anders hier in zou moeten loggen, want mijn Facebook ww is niet mijn ww van hier, dat had ik al eens geprobeerd. Dat is mijn enige onduidelijkheid: hoe kan ik hier inloggen zonder Facebook?
| 21:11 |
Misschien een helpknop of een knop waarmee je direct alle nieuwe berichten van degenen die je volgt te zien krijgt. Verder dik tevreden tot nu toe.
| 21:09 |
Oh ja, en persoonlijke berichten kunnen verwijderen.
| 21:10 |
die kan ik ook niet verwijderen XD
| 21:18 |
Ja dacht ik ook aan.
| 21:24 |
Het is mij duidelijk allemaal. Wat ik graag anders zou zien past dan weer niet bij je vraag ........ Maar ik schrijf het toch ;-)
- Waarom 3woorden bij een reactie? Met huidige puntensysteem niet meer nodig toch? 2 zou voor mij beter uitkomen. "Super gaaf" is wat mij betreft een prima reactie .....
- reacties kunnen corrigeren vind ik ook wel handig.
- foto in een reactie kunnen zetten
Foto's in je blog zelf in formaat aan kunnen passen.
| 20:57 |
Inderdaad niet mijn vraag maar staat genoteerd.
| 21:24 |
Ik vind het wel lastig om de mensen te vinden die ik volg. Verder werkt het voor mij wel overzichtelijk.

In ieder geval veel respect dat je dit zo doet.
| 20:53 |
Werken we aan.
| 21:24 |
Onderaan de eerste pagina kan je de mensen zien die jij volgt.
| 21:43 |
Ik vind het al heel erg verbeterd!! Toen ik hier voor het eerst was wist ik voornamelijk niet waar ik de uitleg kon vinden. Misschien een knopje in het menu (links) naar een verzameling van alle posts met uitleg? Voor de rest vind ik het een simpele en sobere site, die prettig en fijn werkt!
| 20:49 |
Er is wat mij betreft weinig onduidelijk. Zowel qua pull- als pushcommunicatie heb ik niets te klagen. Als de 'peak' alleen de afgelopen weken is, dan is het wellicht te wijten aan de bereikbaarheid van de site.
| 20:46 |
De editor vind ik lastig. Het zou fijn zijn als je van de blokken zelf de groote kon bepalen. Als ik bij een quote enters gebruik wordt de witruimte steeds groter. Ruimte tussen twee blokken is best groot en een nieuw blok plaatsen is soms lastig, vooral na een videoblok. Op de telefoon is het trefwoorden aanpassen heel lastig. Over de editor heb ik al verschillende vragen van kennissen gehad. En dan de kopfoto is flink wennen omdat de foto niet aan te passen is aan de beschikbare ruimte waardoor er meestal maar een gedeelte van de foto zichbaar is. Bij de trefwoorden staat een teller, bijvoorbeeld: uitdaging 5. Dan ga ik er 1 bekijken maar kan ik de andere 4 niet meer zien omdat de teller weg gaat, niet aftelt. Ik ben nu aan veel dingen gewend maar in het begin vond ik het niet prettig. Maar voor de rest gaat alles goed... hahaha...prima site.
| 20:38 |
Ok neem ik mee. Editor koop ik in dus bij een update daarvan zal deze verbeteren.
| 21:27 |
Mooi! Dank voor je reaktie :-)
| 21:29 |
Verlangdingetje: (heel basic) de tekst uit kunnen lijnen naar het midden?
| 10:07 |
Ik ben net begonnen en vind het best makkelijk. Ik werk op een iPad en die pakt niet zo makkelijk de blog indeling met foto's etc. Ik snap ook nog niet hoe ik de nieuwe berichten kan zien van de mensen die ik volg, maar misschien kijk ik niet goed.
| 20:31 |
Kun je helemaal onderaan je feed zien. Staan de namen met een sterretje erbij als ze nieuwe post hebben. Gaan we binnenkort simpeler maken.
| 21:28 |
Dank je, gevonden!
| 21:31 |
Voorlopig ben ik enkel mobiel aan het verkennen. Waarschijnlijk zijn er daarom sommige dingen niet helemaal duidelijk.
Ik vind het leuk dat je overal vragen kunt stellen en info staat.
Het enige vervelende is dat je niet goed weet wie echt info kan geven. Soms stel ik een vraag op een post. Dan krijg je de ene nutteloze doorverwijzingen na de andere, omdat ze views willen sparen of zo. De goede handleidingen geraken een beetje verstopt tussen de bloggers handleidingen.
Zeker geen reden om te stoppen, eerder om sneller een pc aan te schaffen.
| 20:21 |
:) Dank voor je feedback tot zover .
| 21:28 |
Voor mij is het duidelijk. En als ik wel vragen heb krijg ik daar snel antwoord op. Dus ik ben heel tevreden.
Zijn er veel die zich afmelden?? Misschien ligt het hen gewoon niet?
Wel goed om te inventariseren, daar niet van.
| 20:18 |
Er zijn ook veel mensen die heel snel opgeven.
| 21:29 |
Ik denk de meerderheid van diegenen die zich afmelden ;)
| 08:45 |
- De statistieken terug. Op die manier kon ik zien of 1 van mijn blogs wat extra gestuwd mag worden, of een blog van een collega Yoors nog een extra duwtje kan gebruiken.
- In het menu een functie dat ik kan zien wie ik allemaal volg.
| 20:14 |
Donderdag terug.
Volgers gaan we oplossen.
| 21:29 |
Alleen de pagina views zijn wat onduidelijk soms krijg ik niks soms krijg ik 2x per dag yp en hoe werkt het precies. Zou leuk zijn als je kan zien door wie je gevolgd wordt. Eventueel een app ? Ik doe alles op de telefoon aangezien ik geen computer/laptop heb.
| 20:13 |
Gaan we oplossen dat je kunt zien wie jou volgt. App denk ik over na maar is lastig. Ga ik ook nog een post aan wagen. Waar moet een App aan voldoen ?
| 21:30 |
Op de telefoon past niet alles even goed in beeld of is lastiger te maken en te zien. Makkelijker dingen plaatsen, lezen en vinden zijn denk ik de belangrijkste dingen
| 21:34 |
Ok genoteerd.
| 21:48 |
Vooral het inladen bij de blogs. Het is een soort versimpeld wordpress dashboard en dat is prima, maar de werking is niet altijd soepel. Zo had ik vanmiddag bijvoorbeeld dat ik het tussenblok voor een foto niet kon verwijderen, omdat de knoppen links niet verschenen. Oftewel: stabiliteit van de website.

Ook mis ik een beetje overzicht: een soort lijst wat mensen die ik volg die dag hebben gepost bijvoorbeeld.

De frisse layout is super, alsook het krantlees-gevoel bij de voorpagina.
| 20:07 |
Donderdag is het sneller. We doen nu de laatste tests.
| 21:31 |
Niet zozeer een onduidelijkheid meer iets wat ik soms vervelend vind: alle tags die ik gebruik blijven op mijn voorpagina staan. Als ik ze verwijder staan ze er de volgende dag weer dit hoeft van mij niet. Ook is het misschien een idee om categorieën te "volgen"? Dat je niet alle random nieuwe berichten ziet maar alleen die die voor jou interessant zijn.
| 20:05 |
Denken we over na. Goed punt.
| 21:31 |
Op de gsm is het maken van een blogbericht erg moeilijk en ingewikkeld.
Het plaatsen van een nieuwe tekst en waar je dit wil is niet erg simpel en mislukt bij mij wel eens.
| 19:58 |
Klopt. Laptop pakken :) Of prikbord bericht maken.
| 21:31 |
Ja nu gebruik ik de laptop om een blog te maken. Maar heb dit ook een paar x horen voorbijkomen in mijn omgeving :)
| 07:35 |
Klopt hoor :) Dank.
| 08:55 |
Ik ben benieuwd naar wat er onduidelijk is. Zelf heb ik geen opmerkingen, behalve de stats en daar wordt aan gewerkt.
| 19:52 |
Yes.
| 21:31 |
ik vind het ook een behoorlijke zoektocht maar dat maakt het misschien ook wel leuk, ik leer steeds meer met behulp van anderen. voor mij geen reden om mijn account te verwijderen.
misschien een help icoontje erin waar de meest gestelde vragen staan met een antwoord
| 19:51 |
Goed punt.
| 21:32 |
Ik vind alles echt duidelijk en binnenkort komt de app hopelijk.. zou echt superleuk zijn!
| 19:50 |
:)
| 21:32 |
Veel dingen kan je niet met de telefoon doen en dat vind ik jammer
Voor de rest tevreden van yoors
| 19:48 |
Volgens mij is het vrij duidelijk allemaal, ik zit alleen met smart te wachten op een app voor Yoors ;-)
| 19:47 |
Niet echt een onduidelijkheid maar zou het ook een mogelijkheid zijn om mp4 bestanden direct te uploaden naar Yoors? En moet het een YouTube link zijn als je een video linkt, kan het ook een Google Drive link zijn bijvoorbeeld?
| 19:45 |
Dat gaat er zeker komen maar nog niet heel snel. Is wel een grote wens.
| 21:32 |
Voor mij is alles duidelijk
| 19:42 |
Top.
| 21:32 |
Ik vind Yoors eigenlijk hartstikke duidelijk en goed te begrijpen. Voor mij tot nu toe nog geen redenen om mijn account te verwijderen!
| 19:29 |
Ok
| 21:32 |
Ik denk dat het handig is om een beschrijving te maken wat wel op de mobiel en tablet kan gedaan worden en wat je echt met een computer moet doen bv de link in het filmpje zetten werkt niet op de mobiel zowel tablet en daar kan ook verwarring door ontstaan denk ik
| 19:21 |
op de laptop lukt het bij mij ook niet, kan wel een link toevoegen maar deze moet dan gekopierd te worden om te bekijken, je moet iets aanvinken, maar dit geen is bij mij niet zichtbaar
| 19:47 |
Ok
| 21:33 |
ik ben tevreden zoals het is dus ik blijf nog wat ook ;-)
| 19:20 |
Ik vind het eigenlijk best duidelijk ;-) Als er iets mis lijkt, dan volgt er een prikbordje of mail en krijgen we antwoord en als er veranderingen zijn een update van Yoors. Ik mis wel de statistieken, maar daar word al aan gewerkt .
| 19:10 |
Dankje.
| 21:33 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen