×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Onzin over verwijderde blogs. Het beleid uitgelegd.

Onzin over verwijderde blogs. Het beleid uitgelegd.


Er wordt momenteel onzin verspreidt over 'zomaar' verwijderde blogs. Blogs worden alleen verwijderd als ze evident onrechtmatig zijn. Dat is in strijd met de Nederlandse Wet. Laster en smaad bijvoorbeeld is in strijd met de wet. Dit staat ook in onze voorwaarden.

Overigens behoud ik me het recht voor als gastheer iemand te verwijderen van Yoors. Ik gebruik daarvoor deze metafoor: Als er iemand in de hoek van je huiskamer gaat zitten poepen zet je die persoon er uit !

Of als er hele groepen mensen last van 1 iemand hebben. Of groepen mensen weglopen door 1 iemand kies ik voor de groep.

Als dit gebeurt meld ik dat.

Henkjan
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties