Waarom is Yoors noodzakelijk?

Waarom is Yoors noodzakelijk?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Quote

Mijn uitgangspunt is : Als jij waarde toevoegt op een platform moet je daar een vergoeding voor krijgen. 

Henkjan @ Yoors

De laatste tijd word ik steeds vaker bedankt als ik wat experimenteer met extra Yp op Yoors voor een bepaald aantal pageviews. Dat begrijp ik. Waardeer ik en vind ik zelfs hartstikke leuk. Maar ! 

Sinds het bestaan is er inmiddels 18.000 euro onder de leden verdeeld. Dit in ruil voor jouw bijdrage aan Yoors. Of dat nu een post is een review of een aantal kijkers via een share. Je hebt er iets voor gedaan. 

Je hebt er voor gewerkt. De ene wat meer dan de ander. Je leverde meer of minder kwaliteit. Maar het resultaat voegde kennelijk waarde toe aan Yoors. Want het levert bezoek op. En mijn uitgangspunt is altijd geweest: Als je waarde toevoegt op een platform moet je daar een vergoeding voor krijgen.  En je bedankt je baas ook niet voor je salaris toch ? Nee. Jij hebt ervoor gewerkt! Hij vergoedt jouw inspanning. De relatie is zo in balans. (Niet altijd ik weet het :) 

Facebook en Google zijn slavenhouders

Een eerdere posts legde ik ook al eens uit dat Facebook en Google over jouw rug miljarden verdienen door jou advertenties te tonen die je niet wilt zien. En je gegevens tot 50 maal per dag te verhandelen. En daar heb je nog nooit wat van terug gezien toch ? Ja meer advertenties en nog meer :) En dat zal steeds heftiger worden omdat de aandeelhouders van die bedrijven groei eisen en ieder kwartaal het liefst weer een hoger rendement. En dat komen ze bij jou halen. Letterlijk.  Op termijn een onhoudbaar model.  Je kunt moeilijk of niet weg. Je werkt dagelijks op de Facebook plantage door er van alles op te plaatsen en te laten groeien en je kunt er heel moeilijk of niet weg. Van wie zijn Google en Facebook de slavenhouders denk jij ?

Quote

Van wie zijn Google en Facebook de slavenhouders denk jij ? 

Hnkjn

Yoors waardeert je bijdrage in klinkende munt

En daarom heb ik tot nu toe met heel veel plezier 18.000 euro aan jullie uitgekeerd. Soms met pijn in mijn hart omdat ik wist dat die persoon het systeem had bespeeld. Die pijn is een hele goeie prikkel zo'n gat heel snel te dichten kan ik je vertellen. Maar 99% van de gevallen betaalde ik met plezier omdat er voor is gewerkt. 


Jij als derde partij dient serieus genomen te worden

Op alle platformen is de relatie als volgt: Facebook, Google en Twitter hebben adverteerders die in de watten worden gelegd. De gebruikers worden totaal genegeerd en meer en meer uitgemolken via de advertenties en het verzamelen van jouw gegevens. Maar er zijn toch 3 partijen betrokken?  De miljarden gebruikers! Heb je wel eens geprobeerd Google of Facebook te bereiken en een vraag te stellen? Ik kan je vertellen. Dat lukt je alleen als adverteerder. Heb je wel eens geprobeerd samen met Facebook iets te verbeteren aan het platform ?  Toch heel bijzonder want JIJ zit de hele dag op dat platform. JIJ zet daar je dingen op waarvan je onmiddellijk geen eigenaar meer bent zodra je het plaatst.  Heb je wel eens bedacht over wat Facebook zou verdienen als JIJ massaal zou vertrekken? Precies. Niks. 

Yoors neemt in eerste instantie IEDERE gebruiker serieus en luistert er naar. Als daar een adverteerder tussen zit dan zijn we daar heel erg blij mee. Maar iedereen is gelijk. En iedereen voegt waarde toe op zijn of haar manier. Inkomsten die worden gegenereerd worden eerlijk verdeeld tussen Yoors en de leden. Iedereen die daar twijfels over heeft nodig ik van harte uit dit bij Yoors persoonlijk te komen controleren. Van harte welkom ! 

De eerlijk delen oplossing is beter voor ALLE 3 partijen : Win - Win - Win ! 

Yoors is gewoon een hartstikke commercieel bedrijf en geen liefdadigheidsinstelling.  We gaan dus verdienen aan je. Nee zo moet ik het niet zeggen. We gaan verdienen MET je. Jij doet mee en krijgt volledige inzage wat we doen. Hoe we het doen. Waarmee we het doen. 

We zullen heel gericht advertenties toe gaan laten op Yoors.  Gericht op de trefwoorden die je al gebruikt. Maar we gaan ook trefwoorden van je vragen door simpelweg de vraag te stellen. Bijvoorbeeld : Waar ga je dit jaar naartoe op vakantie ? Het antwoord daarop is waardevol voor een adverteerder. Ook voor jou trouwens want je ziet meteen wie er naar dezelfde plek op vakantie gaat :)  Wie dezelfde auto rijdt. Welke film iemand leuk vindt. Welke make up nu hot is enz. 

Yoors Filter

Het antwoord op die vragen sla jij op in je Filter.  Als je het niet opslaat of weer verwijdert weet Yoors het echt niet meer en gooien wij het ook echt weg. Maar de vakantieman die jou wil bereiken met zijn aanbieding kan jou bereiken via Yoors. Dat kost geld. En daar krijg je een heel groot gedeelte van.  We kunnen dit goedkoper dan Facebook aanbieden want we schieten niet met hagel en hoeven niet te gissen waar je naartoe op vakantie gaat. Nee! We vragen het gewoon en je geeft het antwoord met alle plezier of niet als je geen zin hebt.  Ook de adverteerder heeft dus baat bij het eerlijk-delen model. We zijn goedkoper. En jij bent blij wat veel beter is voor het merk van de adverteerder

Hoe verdient Yoors zijn geld en dus ook jouw geld? 

Op dit moment doen we dat nog niet.  We werkten voornamelijk aan de groei. Er is nu een platform wat ik zie als een grote contentmachine. Als ik aan de juiste knoppen draai genereren we meer content. Groeien we verder en trekken we steeds meer kijkers. Op Yoors views genoemd. Die knoppen zitten er nu op. 
Lees ook hieronder mijn post over financiering van Yoors. Ik financier het namelijk zelf. 

Nu de contentmachine 'af' is en we kunnen groeien door aan de juiste knoppen te draaien gaan we werken aan de geldmachine. Niet dat daar alles in het leven om moet draaien maar een duurzaam model is ook een winstgevend model. Er gaat dus meer in dan uit. Alle onderstaande opties hebben een kassa die gaat rinkelen voor jou en Yoors. 

Yoors Website

Na deze zomer komen we met een website die je op dezelfde manier kunt bouwen als je een blogpost in elkaar zet. Inclusief domeinnaam! Dit is een testsite van Tania Kross die al volledig operationeel is.  En je kunt mijn website experimentjes op Henkjan de Krijger bekijken.  Ieder Yoorslid kan deze websites verkopen en in elkaar zetten omdat je al gewend bent aan de editor. Je krijgt via een post een stevige provisie als je deze post deelt en iemand schaft de website aan. 

Yoors Views

Als die klant ook bezoek op de website wil dan kunnen ze er dat eenvoudig bijkopen. Dat bezoek ben jij en je krijgt daarvoor een vergoeding.  Wil de klant dat zijn post heel vaak gedeeld wordt buiten Yoors. Dat kan..  

Yoors Panel

Wil deze klant een vraag stellen over welke auto je volgend jaar wil aanschaffen? Dat kan maar dat kost geld. Wil je naar een specifieke groep een bericht sturen met een aanbieding. Dat kan ook zeker wel maar dat kost geld. 

Wat is deeleconomie ? 

Dat geld gaat naar jou en Yoors. Dat is deeleconomie. Bedankt! 

Henkjan de Krijger

0655395630
Henkjan@Yoo.rs

Word ook gratis lid van de club ! 

De juiste plek voor jouw content. Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (95 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dank je wel voor de heldere uitleg!
| 21:01 |
Dus eigenlijk is het mogelijk dat zodra yoors in de toekomst ook zelf gaat verdienen dat alle yoors leden in principe ook meer zouden kunnen verdienen dan nu door alle toekomstige opties? Nog meer motivatie om yoors groter en groter te maken met zijn allen. Ik vind het heel mooi dat wij hier met zijn alleen een gezellige, warme community zijn, die niet misbruikt van elkaar en het zou leuk zijn als wij hier in de toekomst steeds meer op zouden kunnen voortborduren. We kunnen andere social media erbij gebruiken om yoors een succes te maken, maar zijn dan gelukkig niet meer alleen van die andere afhankelijk, Ga zo door Henkjan :D !!!
| 14:04 |
Dank ! 
| 09:05 |
Goede post, die ga ik zeker even delen!
| 23:26 |
Hoi!

Leuk, en intussen ook mooi vernieuwd. Tijd niet meer zo actief geweest.
Ik vraag me alleen af waarom ik minder YP krijg tov vroeger? :O
| 15:15 |
Mooi model, interessant idee!

Aan de website zelf zijn nog wel een paar dingen te verbeteren denk, maar als ik het zo lees worden suggesties gewaardeerd. Die zal ik ook even delen wanneer ik even tijd heb. :) Ga zo door!
| 22:50 |
Ik hoor het graag.
| 23:54 |
Ik vind dit een heel mooi model. Mijn complimenten hoor.
| 18:15 |
Komende tijd maar eens verder in verdiepen
| 22:54 |
Doen. Je start is heel goed :)
| 23:57 |
bedankt voor je uitleg. Wat een mooi concept
| 22:03 |
Interessant om te lezen HenkJan. De website mogelijkheid is ook interessant. Zeker omdat ik aan het twijfelen ben of ik weer een website voor mijn fotografie zou willen ... (als de kosten het toelaten).
| 20:01 |
Oehh super fijn dat je het uitlegt!
| 20:34 |
Super concept! Bijzonder dat wij er nooit bij stilstaan dat bijvoorbeeld Facebook veel geld aan ons verdiend. Ik kijk uit naar de website mogelijkheid. Succes met de volgende stappen!
| 23:48 |
Ik vroeg mij al af hoe het kan bestaan
| 15:15 |
Dank je wel, ben nog aan het onderzoeken, mooi platform :-)
| 14:27 |
Dankje !
| 14:35 |
Bedankt voor de duidelijke toelichting!
| 08:26 |
Ik kom van een andere artikelensite en dat was mooi in het begin maar klapte later in elkaar
o.a. door adblockers enzo
ik ben wat sceptisch maar hoop dat de adverteerders gauw op yoors afkomen en dat
we samen steenrijk worden :)
| 00:11 |
Wij worden niet door adblockers geblokt. Soms wel onze deel icoontjes maar daar werken we aan.
| 14:19 |
Toch bedankt voor je inzet en je duidelijkheid! Ik ben net nieuw hier en ga het merken. Tot nu toe heeft het mijn interesse gewekt en heb zelf al wat geplaatst ook, leuke reactie gehad en weer bij geleerd. Ik voel mij welkom ;-)
| 16:05 |
Heel fijn te horen !
| 16:51 |
Ja, vooreerst mijn dank voor dit yoors-opzet: ik heb hier al mooie zaken gelezen... vooral van gedichten hou ik.. en speciale tips, meeleef-acties,..
Hi Henkjan, ter gelegenheid van je mail, ik ik nog een vraagje : Het is niet mijn bedoeling om hier zo snel mogelijk veel Yptn te halen voor uitbetaling ; nee, wel wou ik de kaap van 1000 overschrijden, om naast lezen en beoordelen, én ‘delen’ , dan nog beter te kunnen supporteren door geven van waarderingskado’s (25pt, en 10ptn).
Toch weet ik graag hoe dit systeem in elkaar zit ; en begrijp ik nog steeds enkel zaken niet :

* Pageviews = aantal pageviews = alleen via andere sociale media, alleen van niet-yoorsleden? ;
* supporterviews = ik ben hier eigenlijk tot nu toe alleen als ‘supporter’ , niet als blogger, voorlopig niet. Ben ik automatisch ‘supporter’ , als ik een page lees, beoordeel en deel. Ben ik zelf supporter voor de bloggers als ik dan alleen tijd had om te lezen? (wat ik schrijf ook niet graag om ’t even wat... of alleen ‘Mooi’. Met wat meer tijd kom ik dan wel terug voor echte beoordeling). Ik heb ik begin wel al eens op het rondje supporter geklikt op enen blog. Of moet dat bij alle blogs.
* pageviews: er staat altijd yoors-systeem = ‘je krijgt 1 yp voor het delen’ , maar eigenlijk moet die stelling gewijzigd worden, klopt niet. Ik merkte naderhand, dat je geen 10ptn kreeg na 10x delen, maar slechts +10ptn krijgt na 10 pageviews op het delen én dit dan nog alleen als 10 pageviews per gedeelde blog.
Bijkomende vraag: worden hierbij alle gebruikte sociale media samengeteld (kan het systeem dat?): ik deel op Fb en per email, en via messenger, tec... ‘via het Yoors –systeem in de blog’ , = tellen alle pageviews van die verschillende media’s samen per gedeelde blog. Of: elk soort media apart per blog.
* Ik zag dat ik gisternacht voor 1 blog, zie hieronder ‘gedicht: ik heb een lichtje voor jou’ de 10pageviews bereikt had op Facebook allen al (toen had ik waarschijnlijk nog niet per email gedeeld), MAAR: nu om 11h zie ik nog ‘niet +10pt pageviews’.
* Als in een blog, Rechts, onder de info-rondjes, een blog-rondje staat met bv. ‘60’: wil dit dan zeggen dat dit Yoorslid (mag ook een niet-blogger zijn?) al 60 blogs gelezen heeft van huidige blogger? Of: alleen dat hij al 60 ‘beoordelingen’ heeft gegeven op 60 blogs. ?

Hartelijk dan voor jouw toelichting !
Intussen, voor wie mijn vragen leest, zal hier dan ook het antwoord kunnen lezen.
Mvg,Luc.
| 11:10 |
Hoi Luc, Ik reageer komende donderdag even in een post waarin ik jouw vragen opneem. Zodat dit voor iedereen weer duidelijk is en het netjes de ruimte krijgt die het verdient.
| 22:08 |
Eigen antwoord op mijn voorlaatste vraag, wellicht, vrijwel zeker, hebben niet alle personen die de door mij gedeelde blog, hebben geliked, niet alle ‘doorgeklikt’ op de blog-foto – op de site !
| 16:31 |
Bedankt voor mijn deelname een mooie uitvinding yoors xxx
| 08:59 |
ik vind facebook vreselijk en ik mijd het dan ook voor zover nog mogelijk
| 10:30 |
Tot nu toe lees ik mee. Maar binnenkort zal ik ook zelf gaan posten.
| 08:31 |
Mooi !
| 10:28 |
Klinkt erg goed, ik plaats graag op Yoors :)
| 16:33 |
Heel goed bezig! :)
| 12:12 |
Och het is gewoon leuk om te reageren en andere meningen te lezen, hier word je ook niet rijk ,maar het is leuk om te doen ,het brengt zeker meer op dan F.B. want dat zijn echte oplichters.
| 22:54 |
bedankt voor de info
| 07:11 |
Top, goed om te weten.
| 16:21 |
Het staat me echt wel aan, bedankt voor het delen!
| 14:01 |
dankjewel ben toch benieuwd hoe mensen dit überhaupt hebben kunnen manipuleren
| 13:38 |
Interresant, leuk om dit te weten.
| 13:17 |
Ah, zo werkt het!
| 12:27 |
Duidelijke uitleg!! Iedereen van fb overhevelen naar Yoors en samen verdienen en delen :)
| 11:48 |
Ik hoop echt dat dit gaat werken Henk-Jan! Succes :)
| 02:33 |
Het werkt al :) Dankje!
| 08:13 |
Ik ben ook niet zo lang hier
| 00:44 |
het is nu nog beetje algebra voor mij maar laat het wel op me afkomen.
| 23:46 |
Ik ben splinternieuw hier en super benieuwd hoe het allemaal werkt...
Wat een ongelooflijk goed idee om een alternatief te bieden tegen die uitbuiting van Facebook en Google!
Echt top!
| 23:44 |
Dank !
| 08:13 |
IK merk dat er de laatste tijd veel minder gelezen en reacties gegeven wordt, dat na de update die je laatste hebt gedaan, heeft iemand anders dat ook?
| 19:33 |
Welke update bedoel je ?
| 20:45 |
2 weekenden terug volgens mij...maar hoe kan het dat het bereik niet zo groot meer is...? :)
| 23:22 |
Is zelfs groter. We groeien.
| 08:37 |
ok....mijn stukken zijn hetzelfde maar bereiken ze wel de mensen...? :-)
| 09:37 |
Bij ons is op dat vlak niets veranderd. We gaan dat wel verbeteren. Zijn we ah ontwikkelen.
| 09:48 |
oke :)
| 12:31 |
Duidelijk en keurig uitgelegd.
Natuurlijk mag/moet je dit commercieel runnen, jij steekt er ook geld, energie en risico in, geen probleem mee. Het mooie is inderdaad de de "arbeiders" :-) er ook wat aan verdienen, dit zoals je schrijft in tegenstelling tot de meeste andere social media sites.
Ik ben benieuwd naar de volgende stappen.
| 22:03 |
Het is prima beschreven....
| 21:50 |
Als ik het goed begrijp, kun je pagina's blijven posten, maar komt er iets extra's bij wat je op dezelfde manier kunt doen als die blogs, nl. een website maken. (Moet je dan zelf eerst een domeinnaam kopen, van je YP's bijvoorbeeld ?) Of loop ik op de zaken vooruit ? Is websites bouwen doel op zich ? Of kun je ook gewoon verder bloggen en zo views verzamelen ?
Goed dat dit hierboven allemaal beschreven wordt, dat we weten waar we naartoe evolueren.
Er wordt wel het één en ander duidelijk zo. Slim gezien ook allemaal... Vernieuwend en waarschijnlijk heel doeltreffend.
| 21:24 |
Klopt is allemaal extra. Domeinnaam kun je erbij nemen hoeft niet. Websites is niet een doel opzich of juist wel. Je kunt alles gewoon blijven doen zoals nu. Het zijn allemaal extra dingen die worden ontwikkeld.
| 21:44 |
Verdere uitleg volgt waarschijnlijk zodra het op punt staat. Of iemand van Yoors schrijft wel een heel duidelijke handleiding uit voor de dummies onder ons... :)
| 21:51 |
Exactly :)
| 21:53 |
ontzettend wijs vind ik dit allemaal henkjan,
glad to be part of it too!
| 21:17 |
Okee.. Dus wat er bij komt is dat mensen advertenties etc kunnen zetten, i.p.v alleen maar blogs? Voor ons bloggers blijft het dus eigenlijk hetzelfde?
| 20:45 |
Ja hoor. Je verdient extra aan de adverteerders omdat ze bijvoorbeeld extra Yp geven.
| 20:56 |
Ik ben benieuwd
| 20:37 |
Kan je dan straks niet meer gewoon een blog plaatsen, of wat ik snap er nog niet veel van maar misschien komt het wel.
| 20:05 |
Nee er komen dingen bij. Blog plaatsen kan altijd.
| 20:16 |
Aha oké leuk ben benieuwd;-)
Heb deze blog even gedeeld
| 20:19 |
Ik heb de website van Tania Kros bekeken en die ziet er mooi uit. Eenvoudig en helder. Als die echt zo makkelijk te bouwen en in te richten is als je zegt en het net zo makkelijk gaat als hier heb ik wel belangstelling (vanaf september) Dus houd me/ons op de hoogte van de ontwikkelingen.
| 17:45 |
Doen we zeker. Kun je net zo bouwen als je een blog post.
| 17:53 |
De website bouwen wordt net zo makkelijk. Ik mag hem uittesten. Dus ik kan dat beamen.
| 21:34 |
We kunnen je alsnog bedanken dat je zo'n gave site in elkaar zet toch? :D
| 17:21 |
We hoeven je niet te bedanken, maar je begrijpt en waardeert het en vind het leuk! Redenen te over voor mij om je toch nogmaals te bedanken!! Voor je inzet, je durf, en het plezier dat ik hier vind omdat jij dit begonnen bent. Dank je wel! En: van dankjewel zeggen wordt niemand slechter, wel meerdere mensen beter ;-)
| 17:17 |
Wat een duidelijk artikel en wat ben ik toch blij dat ik bij Yoors hoor maar dat wist je al. Hahaha.

Ik weet fat ik je niet bedanken hoef maar toch doe ik het. Nee , ik bedank mijn baas ook niet voor mijn salaris maar ik bedank hem wel voor onze goede samenwerking wat allemachtig belangrijk is.
Daar wil ik jou ook voor bedanken. Voor de geweldige samenwerking die we hebben.

Groetjes Gerda.
| 17:10 |
Ik neem mijn woorden onmiddellijk terug, Henkjan. Transparantie pur sang! Al weet ik nog niet of ik bepaalde vragen ook daadwerkelijk zal beantwoorden. Heb vooral ook veel interesse in de mogelijkheid voor een toekomstige website. We zullen het allemaal zien... Hartelijk dank voor je uitgebreide toelichting!
| 16:42 |
Ik vind het heel fijn om te zien dat Yoors de goede weg opgaat, ik ben zelf heel trots hierop en ik hoop dat ik de komende tijd kan zien dat het nog beter wordt. Ik ben benieuwd naar de toekomst. En ik zal altijd graag hierop blijven bloggen, soms al wat regelmatiger dan andere keren, maarja het leven is spijtig genoeg niet zo gemakkelijk en daardoor komen er wel eens dingen tussen.
| 16:31 |
Ik snap nog lang niet alles van Yoors,maar ik ben ook maar een eenvoudige boeren 'kwarktaart'..Yoors kwam dankzij mijn vrouw in het leven,ben ook abrupt gestopt met schrijven op FB.
De YP groeien niet zo hard..kan er een leuk bakkie frieten van kopen zeg maar..maar is het mij daar om te doen?
Nee dus.
Van de week had ik het magisch getal van 500 pagina vieuws bereikt...vond ik leuk,en mijn laatste verhaaltje,iets met zwepen,werd door Yoors zelf gedeeld...vond ik superleuk..en toch stiekum best wel een eer!
Dus..toch bedankt...ik weet wel..het is de schrijver zelf die een artikel of verhaal het internet op gooit..maar het is wel aan de bedenker van Yoors te danken dat er,hoe klein ook soms,waardering voor de schrijfsel zijn,en dat is gewoon leuk om te zien...je opent je scherm..en 'floep'...500 vieuws krijg je te zien....en ach..als later mijn tenen niet meer 'jeuken' hoop ik dat mijn kinders niet een patatje,maar een 5 gangen menu kan gaan verorberen!
| 16:17 |
Super! De insteek van deze site vind ik ontzettend goed. :D
| 15:56 |
Goed artikel! Ben benieuwd
| 15:53 |
In grote lijnen gelezen. We horen dat allemaal nog een keer als het zo ver is, toch?
| 15:46 |
alles weer helemaal duidelijk, wil ik je toch weer voor bedanken ;)
| 15:32 |
Echt een superduidelijke blog. Go Henk-Jan met je eerlijke deeleconomie!
- ik vind het trouwens echt nog steeds stom dat er mensen zijn die waardeloze blogs aanmaken en slechte content creëeren maar er wel geld aan verdienen. Maar ja, ze leveren een bijdrage, laten we het dan maar net zo positief bekijken als jij! -
| 15:03 |
Bedankt voor de uitleg! Super!
| 14:57 |
Dank je wel voor alle uitleg ;-)
Ik heb het hier prima naar mijn zin, heb heel wat geleerd en ga graag verder mee de toekomst in met Yoors.
| 14:34 |
Heiho veel succes !
| 14:34 |
Top artikel, duidelijk!
| 14:29 |
Even een vraagje ik heb een domeinnaam die zit nu gekoppeld aan wordpress kan ik die dan los maken en naar mijn yoors acount verhuizen ?
| 14:23 |
Dus bij deze bedankt voor alweer een waarderingscadeau!
| 14:22 |
Heel interessant Henkjan! Ik ben benieuwd wat Yoors ons allemaal gaat bieden de komende tijd en ben vooral erg geïnteresseerd in het kunnen maken van een eigen website, echt geweldig als die mogelijkheid erbij komt! Is het dan in de toekomst ook mogelijk om van die eigen website een webwinkel te maken?
| 14:21 |
Zalig en duidelijk xx
| 14:14 |
Goed uitgelegd, dit...
| 13:51 |
Goede duidelijke uitleg. Thnx
| 13:50 |
Bedankt voor deze uitleg! Website formule is wel interessant!!
| 13:50 |
Tof uitgelegd, bedankt daarvoor!
| 13:44 |
Interessant. Wel grappig dat ik iedere keer via fb inlog.. ;)
| 13:31 |
Klopt zouden we liever niet doen maar is geen alternatief.
| 14:18 |
Dat noemen ze trouwens piggybacken.
| 14:19 |
;)
| 14:20 |
Bdankt voor de uitleg!
| 13:29 |
Heel goede uitleg!
| 13:29 |
Goede uitgebreide uitleg weer, dat is prettig
| 13:20 |
Super. Een prachtige opzet en zal zeker een groot succes worden. Compliment.
| 13:13 |
Bedankt voor de duidelijke en uitvoerige uitleg.
Mijn complimenten voor de manier waarop en de vorm waarin jij Yoors hebt opgezet.
Ik heb mijn voormalige werkgever (alleen honden hebben een baas!) uiteraard nooit bedankt voor mijn salaris evenmin als ik nu het pensioenfonds bedank:)
Ik vind de vergelijking die jij schetst, tussen Beestboek en een plantage beeldend, briljant en hilarisch, dus dank je wel dat je mij vandaag weer aan het lachen maakte:)
Voor de waarderingscadeau's blijf ik je gewoon bedanken!
| 13:12 |
Bedankt voor je toelichting .
| 13:11 |
Hoi Henkjan , ik begrijp je volkomen ,maar ik begrijp de mensen die je bedanken ook heel goed, want het is precies zoals jij dit beschrijft ,wat betreft F.B. etc. die willen alles zo goedkoop mogelijk, natuurlijk jij wilt ook verdienen en je zegt dat ook heel goed. Want het klikken op ads en het lezen is voorde gem. Adverteerder `n hele goedkope manier om reclame te maken,maar zelfs dan willen ze er zo weinig mogelijk voor betalen. Ook met die testers , dat is ook heel gehaaid, waarschijnlijk wordt er nooit niks weggestuurd, maar je moet dan `n nummer draaien en dan krijg je `n code toegestuurd, ook zo gehaaid, ze laten je eerst 5min. wachten [als het niet langer is] en daar zit hun vette winst, puur manupileren,meer is het niet. Jij hebt gewoon het ei van Columbus gevonden. goed man. Cheers,Ruud Arends.
| 13:07 |
Je slaat de spijker op zijn kop!
| 13:02 |
Wou je al bijna weer bedanken
| 12:59 |
Heel erg duidelijk!
| 12:56 |
Top uitleg!
Bedankt daarvoor... ☺
| 12:54 |
Ik hoop echt dat yoors wereldwijd word. Ik probeer zoveel mogelijk te delen en reclame te maken voor yoors. zojuist een instagram berichtje geplaatst
| 12:53 |
Nog 1x bedankt dan voor alles wat jij mogelijk maakt bij Yoors. Het blijft maar groeien en ontwikkelen. Super! Ik deel dit bericht voor hopelijk nog meer nieuwe Yoorsleden.
| 12:53 |
Dit is uniek, maar zou algemeen moeten zijn. Des te beter voor ons allemaal HJ!
| 12:49 |
fantastisch weergegeven Henk Jan wat je zaait en denkend aan de ander krijg je mooie vruchten voor terug.
ik hoop ook echt dat je op deze manier groot kan worden en terug verdient wat je erin gestoken hebt.
Vind het erg prettig om hier nieuwe mensen te leren kenne en kennis te delen op mijn vak gebied het Wildplukken,eten,geneeskracht en recepten.
Al moet ik zeggen dat blogs maken hoe ik die nu maakt mij beter bevallen als de opmaak van een eigen site,maar wie weet...
Hopelijk gaan er meer mensen inzien dat je een deeleconomie uiteindelijk vreugde voor iedere partij zal opleveren.

Succes Gr Quint
| 12:37 |
Misschien niet bedankt om dit maar wel om ons het concept uit te leggen,zo kan iedereen volgen wat het verschil met yoors,-google- Facebook is
Zo worden we een stukje wijzer ook

Maar toch een dank je wel hoor
| 12:36 |
En toch bedankt! :-p want je hebt dit concept maar wel ff bedacht en uitgevoerd ;-) je doet t wel allemaal!
| 12:31 |
Mensen zoals jullie zouden er meer moeten zijn. Elkaar helpen, ondersteunen en samen zaaien.
Eerlijk gezegd is het bij mij een kwestie van tijdgebrek om vaker wat te plaatsen maar de intentie is er wel.
Wij zijn met ons concept 'Project7-blad.nl' in feite vanuit dezelfde gedachte bezig en we kunnen elkaar veel meer ondersteunen, daar moet ik een balans in zien te vinden.
Altijd druk, druk, druk ;-)
Volle agenda, eigen nieuwsbrieven, etc. Maar ik begrijp je uitgangspunt helemaal. Dank voor alle moeite dit ook naar derden neer te zetten. Want we kunnen wel zien wat er mis is aan wat er wereldwijd gebeurt maar de stap om met wat anders aan te komen doen maar weinigen.
| 12:13 |
Super! Eens met de reactie van Elisabeth! Ik ga het delen. Jij bent fantastisch!!
| 12:01 |
Bedankt voor de uitleg post niet zo veel zal nu wat meer worden
| 11:58 |
Nou dan bedank ik je niet meer hoor ;) maar wel voor Yoors want daar ben ik blij mee!
| 11:55 |
En toch zeg ik dank je wel! Want je hebt toch maar mooi zelf een initiatief bedacht waar wij geld mee kunnen verdienen! En iedere keer weer geef je duidelijke feedback, zoals in bovenstaand bericht.
| 11:55 |
Overigens: de link naar de site van Tania werkt, maar de link naar jouw site bij mij niet...
| 11:53 |
Dank ga ik oplossen.
| 11:54 |
Done.
| 11:55 |
Bedank ik je bij deze voor de uitleg, en na nu niet meer. Hihihi
| 11:52 |
Dank je wel voor deze mooie uitleg. Mooie ontwikkelingen!
| 11:52 |
Erg fijn uitgelegd. Als ik het goed begrijp kan ik binnenkort mijn eigen website dus ook via dit platform laten draaien? Top!
| 11:51 |
Yep.
| 11:52 |
Zeer mooie uitleg, maar je dankbaarheid uiten is altijd goed !! ;-)
| 11:47 |
heel duidelijk uitgelegd maar toch als jij niet experimenteert hebben wij het voordeel niet dus hoe dan ook bedankt Henkjan
| 11:47 |
Goede uitleg! Dan bedank ik jou nu voor de laatste keer :P Bedankt voor alles dat je voor ons hebt gedaan Henkjan, we waarderen het echt!
| 11:39 |
Zeer interessant om eens te weten! Dank om dit te delen met ons :)
| 11:38 |
Top-uitleg. Het wordt zo steeds inzichtelijker wat Yoors behelst en waar je met Yoors naartoe wilt.
| 11:33 |
Stukje van jouw reactie gebruik ik om dit artikel te delen. Goed?
| 12:00 |
Oh Ingrid, dat is goed. Dank je wel.
| 12:02 |
Dank! Vind het zo mooi verwoord "Wat Yoors behelst...wilt"
| 13:34 |
Dank je wel. Ik soms mijn momenten. ☺
| 13:43 |
Ik ook ;) "Helder moment" zeg ik dan over mezelf hahahaha.
| 15:31 |
Zo kan je het noemen inderdaad. Ik zit nu in een denkmoment. ☺
| 15:34 |
Denk ze! Kun jij ;) Kunnen wij. Alleen ik vandaag even niet zo helder. Maar goed.
| 15:40 |
Tuurlijk kunnen wij dat. Het beginnetje heb ik gemaakt en laten zien aan partner Maddy. Nu weer denken en morgen verder bouwen. Weet jij of je een pdf kan plaatsen op de website van Yoors?
| 16:15 |
Is mij nog niet rechtstreeks gelukt maar je zou het wel in een dropbox kunnen plaatsen en dan de link daarvan delen.
| 16:47 |
Oh dan kan ik ook via wetransfer een link verkrijgen. Je hebt me op weg geholpen. Thank's.
| 16:52 |
Graag gedaan. Twee weten meer dan een, mooi toch :)
| 16:53 |
Yep.
| 16:56 |
We transfer blijft het 2 wkn staan... tenzij je een betaald account hebt. Just saying.
| 16:53 |
Klopt. Maar als ik eenmaal de url heb, dan komt het goed. Of ik doe het via Issue.com
| 16:57 |
There's always a way.
| 16:58 |
Yep. En nu stoppen we maar op Hj zijn status. ☺Mijn schuld.
| 16:59 |
Laten we dat doen. 'schuld' is groot woord ;)
| 17:02 |
Super! Ga ik even delen:))
| 11:33 |
Dank !
| 11:35 |
Je hoeft mij niet te bedanken ;)
Win-Win mogelijkheid:))
| 11:40 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen