Yoors Uitbetaling 34   -  2017

Yoors Uitbetaling 34 - 2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Uitbetalingen week 34 zijn gedaan tot en met vandaag 1 september 2017 - Tijd: 17:00

Er wordt 1 x in de week uitbetaald. Dus het duurt maximaal 1 week + een paar dagen voor het geld op je rekening staat. Als het langer duurt dan is daar een reden voor bijvoorbeeld vakanties. Dan wordt dat expliciet hier gemeld.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een van de velen die er net bijgekomen is.
Hallo allemaal.
Het is een leuk initiatief, besteed inderdaad toch daags wel wat tijd aan artikelen e.d. te lezen op Facebook. Als je nu ook nog betaald kunt krijgen is dat alleen maar leuk meegenomen. Vooral in onze huidige maatschappij. Hoop nog veel van iedereen te lezen.
| 20:24 |
Net begonnen en gaat soms best snel als ik het zo lees.
| 13:30 |
Een week op Yours en direct 15,00 verdiend! Leuke bijkomstigheid van het bloggen!
"GMVDMinimalism is een jonge vrouw die met veel plezier schrijft over besparen, minimalisme, bezuinigen, consuminderen en ontspullen. Daarnaast is zij gek op haar poes Sientje en haar twee paarden, Opa Paard en Oma Paard. Je kunt haar volgen onder de naam GMVDMinimalism op Facebook en hier op Yoors."
| 10:28 |
Dank je wel voor je uitbetaling! Vandaag de verjaardag van mijn oudste dochter vieren!
| 05:21 |
Best snel eigelijk ik ga nog even door sparen
| 02:34 |
Top! Van de week weer even bij Ali shoppen dus ;-)
| 23:20 |
Ik spaar nog even door :-)
| 22:39 |
nog even en ik ben er ook weer bij dankzij de extra uitdagingen en actie's
| 20:01 |
Ik kan niet wachten tot ik mij ook kan laten uitbetalen :)
| 19:41 |
Top weer binnen! Blij mee! Even een foutje gespot in de tekst: tot en met vandaag september moet volgens mij nog een 1 tussen..
| 18:32 |
Yes. Dank. Gewijzigd.
| 21:02 |
:)
| 21:06 |
wat leuk hoor
| 18:05 |
Ik ben benieuwd of ik ooit genoeg Yp ga halen om een uitbetaling te krijgen! :)
| 17:12 |
Super. Dan krijg ik mijn eerste betaling. Zo leuk hè. :)))
| 16:48 |
Bedankt voor de melding :)
| 16:44 |
Oh yes, ik was héél erg op tijd met mijn aanvraag dan haha :) Super, bedankt Henkjan!
| 16:43 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen