De perfecte man

De perfecte man


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


De perfecte man

 

Wie mij een beetje kent, weet precies op wat voor soort mannen ik val. Ja op behaarde mannen, 10 dagen oude baardjes, snorren, beenhaar en ja zelfs okselhaar. Niets is mij te gek . De metroman wat tegenwoordig een ongelofelijke hype is, is mij te ijdel en niets voor mij. Echte mannelijkheid, daar val ik op.

 Maar wat is nou de definitie van mannelijkheid? Dat is nog best wel lastig. Het staat voor kracht en in bezit hebben van eigenschappen zoals aan mannen wordt toegeschreven. Het staat ook wel voor flinkheid en moed. Klinkt allemaal wat objectief. Want iedereen schrijft andere eigenschappen toe aan een man. En de één spreekt al over moed en flinkheid als hij zelfstandig de Hunkemöller binnenstapt om een lingeriesetje uit te zoeken. Terwijl de ander pas over moed of flinkheid spreekt als hij met parachute uit een vliegtuig springt. Sowieso verstaan mannen al snel wat anders onder mannelijkheid dan vrouwen. 

Voor mij is de perfecte man stoer, een tikkeltje sensitief op de juiste momenten en heeft hij een flinke dosis humor. Ik vind het ook niet erg als hij mij als een echte Neandertaler af en toe zijn grot in sleept om zogezegd even de liefde te bedrijven. Maar de deuren open houden en mij als een dame behandelen, is ook zeker een harde eis. En om nou even heel eerlijk te zijn, moet hij mij absoluut niet alles geven wat ik wil. Dan loop ik over hem heen en ben ik zo uitgekeken. Hij mag best af tegen mij in gaan, zodat ik hem interessant blijf vinden.

 

 

De perfecte man is voor iedereen natuurlijk anders. Elke vrouw heeft andere eisen en maar goed ook, anders zouden we allemaal op dezelfde mannen vallen. Ik denk ook hoe ouder we worden, hoe meer relaties wij hebben gehad, des te langer onze eisen lijst wordt.

xoxo

Bobbie
Het Vreemdgaan Bureau
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
in ieder geval donker harig..mooi lichaam met bolle billen..streepje haar op zn buik hahahah
Ik let erg op neuzen en lippen ook..
Verder moet ie grappig zijn en inlevend
De ideale mannen bestaan denk ik niet..
Paddy kelly en Douwe bob komen wel heel dicht in de buurt hahah
| 16:02 |
Een lange man, die romantisch zijn viool bespeelt terwijl we aan het kamperen zijn.
Iemand die mijn hart steelt door zijn manier van zijn .
romantisch, volwassen, een echte gentle man en het liefste een engels accent
| 03:24 |
De perfecte man bestaat niet. Net zo min als de perfecte vrouw..
| 00:35 |
Klopt, perfectie is voor mij al dat ik hem na een aantal jaar in zijn slaap nog niet heb gewurgd haha. Dat is al heel wat.
| 00:39 |
In mijn ogen met scheve lach en sexy accent, de PERFECTE man voor mij.
| 00:29 |
Ooit de stem van benedict cumberbatch gehoord? Mijn hart gaat heel snel slaan als ik die hoor...
| 03:25 |
Ik zal even moeten nadenken wat mijn ideale man is haha.
| 00:28 |
Vrouwen hebben vaak ook geen idee wat ze nou eigenlijk ECHT willen haha
| 00:38 |
Gerard Butler ok maar zo n apart scheef mondje ?
| 00:21 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen