Heb ik weer!

Heb ik weer!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik kijk thuis uit het raam en zie dat op het weiland tegenover ons huis het water van afgelopen dagen mooi zichtbaar is, maar nog mooier, ik zie de zonsondergang er heel mooi in weerspiegeld worden.

Dus ik graai mijn camera, zeg tegen Peter dat ik daar een foto van moet maken en klos zo op mijn goede laarzen het weiland in. Even vergetend dat het daar natuurlijk niet meer echt een harde ondergrond is.

Resultaat is dus dat ik met mijn goede laarzen diep de modder in zak. Niet eens bij de plek kon komen waar ik de foto wilde maken ... en uiteindelijk mijn laarzen met beide handen vast moest houden, anders hadden mijn laarzen daar nog in de modder gestaan en was ik op kousenvoetjes naar huis terug mogen keren.

Onnodig te vertellen dat Peter zich thuis veilig binnen in de warmte van de Petroleum kachel rot heeft staan te lachen bij het zien van vriendinlief die haar laarzen uit de modder aan het trekken was en voetje voor voetje het weiland uit moest zien te komen ...

Maar hee, ik heb wel een foto die toch nog redelijk naar mijn zin gelukt is, EN ik ben met laarzen aan mijn voeten thuis gekomen.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Ben jij ook zo'n avonturier? Laat het weten en praat mee op Yoors!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dramatische foto met een humoristisch verhaal. Je hebt toch een mooie foto, daar gaat het om.
Vandaag niet gelukt ? Morgen weer terug. :-)
| 22:04 |
Ja voor een mooie foto moet je wat over hebben! ;-) ik zie het al helemaal voor me XD
Maar het heeft je een mooi plaatje opgeleverd!
| 21:48 |
Het kostte je een paar laarzen , maar dan HEB je ook wat een mooi plaatje en je creativiteit waarderend !
| 15:00 |
Je hebt er absoluut een prachtige foto aan over gehouden haha! Je laarzen zullen iets minder prachtig zijn nu vrees ik.............. tja, je moet er iets voor over hebben zeggen ze altijd ;)
| 08:08 |
Prachtige foto! Hopelijk zijn je laarzen niet blijvend verpest.
| 06:27 |
hoe dan ook het is wel een prachtige foto geworden!!
| 20:18 |
Ik ken dat... inclusief laarzen die achter blijven in de zuigende modder...
| 19:32 |
Hij is het waard.
| 19:15 |
Haha dat zou mij nou ook overkomen
| 18:56 |
Altijd fijn om te weten dat ik niet de enige ben ... ;-) Ik leef met je mee!
| 18:59 |
Wat een mooie foto.
| 18:48 |
Dankjewel Eric. Ik heb er ook genoeg 'moeite' voor gedaan ;-)
| 18:50 |
Maar je bent ook een ervaring rijker :-)
| 19:39 |
Slimme vogel, 't is hier bijna moerasland ....... ;-)
| 18:34 |
Ja ... hahaha. Ach, dat is weer even 'ouderwets enthousiast', zoals ik al lang niet heb gehad dus ik kan er wel om lachen eigenlijk. Het is wel een beetje hoe ik mezelf kende ooit ... gewoon doen, zonder over de gevolgen na te denken.
| 18:47 |
dat is in ieder geval een goed teken, ;-)
| 10:41 |
Zoals ik al schreef.... Je moet er wat voor over hebben!
| 18:26 |
Ja toch? Alleen mijn enige goede paar laarsjes wilde ik toch weer meenemen, die wilde ik niet opofferen ;-)
| 18:47 |
Dat vind ik wel sneu voor je!
| 19:00 |
Ik heb ze nog dus niets aan de hand ... De modder valt er wel vanaf, en als ze weer droog zijn loop ik er weer zo op verder.
| 19:02 |
Heel goed!
| 20:16 |
wauw wat gaaf
| 17:56 |
Dankjewel!
| 18:47 |
Die foto is gelukkig erg mooi geworden!
| 17:52 |
Dat is idd de beloning voor mijn avontuur.
| 18:48 |
Voor jou was het op dat moment niet grappig denk ik. Anyway. Ja, leuke foto. Net lava, zo die plas...
| 17:49 |
Oh ik kon er ook wel om lachen ... ik had gewoon even na moeten denken alvorens ik zo het weiland in stamp. Ik weet hoe drassig die grond daar is. Het is niet de eerste keer dat ik daar bijna vast zat ;-) Dus dit was gewoon een beetje dom!
| 17:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen